Opinie łącznie (1468) Opinie (896) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 18 mar 2022

pl.trotec.com/shop/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci w większości chwalą wysoką jakość produktów oraz doceniają otrzymywanie powiadomień o statusie zamówienia. W niektórych opiniach pojawiają się także pochwały za profesjonalizm obsługi klienta. Jednocześnie pojawiają się uwagi dotyczące problemów z realizacją dostawy i działaniem firm kurierskich, a także sporadyczne zastrzeżenia do jakości wykonania produktów. Część klientów zwraca uwagę na brak instrukcji obsługi w języku polskim lub brak polskojęzycznych dokumentów. Opinie na temat kontaktu z obsługą klienta są mieszane – niektórzy klienci skarżą się na brak odpowiedzi lub automatyczne odpowiedzi. Zdarzają się również skargi na niedostateczną lub błędną komunikację w trakcie realizacji zamówienia.

OpinieSklep internetowy Trotec Polska

Jak dla mnie strzał w 10! Zakupiłam u Państwa grzejnik elektryczny olejowy z którego jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona! Obsługa,kontakt jak i sama dostawa przebiegła wzorowo,nic nie trzeba ulepszać,a tylko polecać się i ja również szczerze polecam zakup z tej firmy!
Jedną gwiazdkę odejmuję za formularz zamówienia. Przy zakupie dla firmy wpisuje się dane firmy. Oprócz tego obowiązkowe jest podanie osoby zamawiającej. Jestem pracownikiem firmy, ale moje imię i nazwisko pojawiło się na fakturze w nazwie firmy. Na moją interwencję otrzymałem odpowiedź że tak musi być a : "Faktura zostanie uznana przez organy podatkowe". Osobiście wolałbym nie musieć mieć kontaktu z urzędem skarbowym. Towaru jeszcze nie zdąrzyłem jeszcze odpakować
Szybka wysyłka
Wentylator działa świetnie, zgodnie z opisem, sprawna dostawa
Szybkość

Opinia grzejnika

Dzień dobry, grzejnik sprawdza się znakomicie. Ogrzewa spokojnie 20m2 przy najniższej mocy (poziom 1 na 3 możliwe). Polecam, nie wydaje dźwięków; wyłącza się gdy pomieszczenie ma odpowiednią temperaturę, włącza się ponownie gdy zaczyna ponownie pracę. Jest bardzo estetyczny i nie szpeci pomieszczenia. Bardzo dziękuję :)
Przesyłka dotarła sprawnie i dość szybko

E

sprawna dostawa, wentylator działa bez zarzutu

Szybkość realizacji. Informacje dotyczące aktualnego stanu zamówienia.

POLECAM

Obsługa od samego początku na najwyższym poziomie. Zamówienie złożone i opłacone 19.11, a 26.11 dostarczone ( zaznaczę , że miejsce docelowe to Polska , Giżycko , woj. warm. - maz., kawał drogi). Firma DHL spisała się, towar zgodnie z zam. dowieziony w całości :-). Kupujący bardzo zadowolony. Dziękuję, polecam.
Cała transakcja kupna przebiegła pomyślnie, jestem zadowolony z produktu oraz całej obsługi kupna osuszacza.

Sklep internetowy Trotec Polska

Trotec to Twój profesjonalny partner w zakresie mobilnej klimatyzacji, osuszania, ogrzewania lub np. klimatyzacji. Inżynierowie, technicy serwisowi i wyspecjalizowani konsultanci Grupy Trotec posiadaj...

Wyświetl wszystkie profile