shavystar.com

Opinie łącznie  (150)Opinie (82) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie zespołu obsługi, podkreślając indywidualne i proaktywne podejście. Dostawa oceniana jest jako bardzo szybka, często ekspresowa, a paczki są dobrze zabezpieczone. Estetyka i solidność opakowania, a także ekologiczne rozwiązania, zyskują uznanie wśród kupujących. Produkty są postrzegane jako wysokiej jakości, trwałe i estetyczne. Efektywność golenia, precyzja oraz komfort użycia bez podrażnień to najczęściej wymieniane zalety. Klienci doceniają także praktyczne rozwiązania i dodatkowe funkcje, takie jak lampka LED czy tryb podróży. W nielicznych przypadkach pojawiają się uwagi dotyczące niedogolenia lub trudności przy niektórych typach włosów, a także sporadyczny dyskomfort podczas użytkowania. Zdarzają się również rzadkie opinie wskazujące na niższą jakość produktu.

Opinieshavystar.com

Jestem bardzo zadowolona!

Trymer zdecydowanie spełnia moje oczekiwania! Jest poręczny, dobrze wykonany, ma wspaniałe funkcje, takie jak: wbudowana lampka i tryb podróży, które są dla mnie praktyczne. Jeśli chodzi o golenie na zero to w moim przypadku jest to możliwe i efekt mnie zaskoczył! Wszystko zależy od tego jakie ktoś ma włosy. Innym atrybutem tego trymera jest golenie na sucho, jak i na mokro, co jest super rozwiązaniem. To cudeńko to jest to czego właśnie szukałam! :)
Ładnie goli, z reguły bez podrażnień, ale montaż głowicy do golenia na gładko był nie jasny i nie ma napisane o tym w instrukcji.
Opinia importowana
Kliknęłam w sumie w reklamę na instagramie więc nie spodziewałam się cudów i zostałam bardzo miło zaskoczona! Paczka przyszła dużo szybciej niż się spodziewałam i w dwa dni była już w paczkomacie. Do tego bardzo ładne opakowanie, sam produkt bardzo ładny, przyjemny w dotyku. Zaskoczyła mnie lampka świecąca przed ostrze dzięki czemu nie muszę się martwić słabym oświetleniem w łazience i że pominę włoski. Nakładka na gładko goli serio na GŁADKO. Ostatni raz taką gładką skórę miałam przed dojrzewaniem 😂 Dobrze się też goli pachy i nogi. Żadnych zacięć ani wyrwanych włosków ani krostek ♥️ Poleciłam wszystkim znajomym, jestem mega zadowolona szczególnie za taką cenę 🤭

Wszystko dobrze, choć oczekiwałam więcej od ostrza foliowego

Poręczny i wygodny trymer. Ostrze "na zero" nie do końca wyłapuje wszystkie włoski, ale poza tym jest super. Idealny do wrażliwej skóry, nie zostawia podrażnień ani zadrapań. Dodatkowo pięknie wygląda :)
Po goleniu normalną maszynką zawsze miałam mega podrażnienia w pachwinach. Wasza golarka to dla mnie wybawienie- zero krostek, bólu, podrażnienia. Samo urządzenie estetycznie wykonane, matowe, dobrze leży w dłoni. Polecam wszystkim w 100%!
Proste zamówienie . Szybka dostawa. Otrzymany towar zgodny z zamówieniem .
Opinia importowana
Opakowanie cieszy oko, naprawdę. Obsługa i wysyłka taka, jak należy. Jeśli chodzi o produkt, to nie dopasowaliśmy się, ale tak proklienckiej obsługi i podejścia do klienta to dawno nie widziałam. I za to absolutne 5 gwiazdek Jakby wszędzie była taka obsługa, świat byłby o wiele piękniejszy.
Urządzenie jest bardzo estetycznie wykonane. Goli bardzo dokładnie, przy czym do precyzyjnego golenia niezbędne jest foliowe ostrze. Polecam
Szybka dostawa. Super promocja.
Swietna dla kazdego faceta. Goli tam gdzie trzeba ;)