Opinie łącznie (235) Opinie (142) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 25 lut 2025

pastelowelove.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, chwaląc zarówno materiały, jak i wykonanie. Produkty są chwalone za estetykę, piękny wygląd oraz efekt dekoracyjny. Doceniana jest również bardzo szybka realizacja zamówień oraz ekspresowa wysyłka produktów. Wielu klientów pozytywnie ocenia profesjonalizm i uprzejmość obsługi, często podkreślając indywidualne podejście. Kontakt ze sklepem oceniany jest jako szybki, sprawny i bardzo pomocny. Dodatkowym atutem jest łatwość montażu i aplikacji produktów. Pojawiły się jednak pojedyncze uwagi dotyczące trwałości produktów.

OpinieSklep Pastelowe Love

Naklejki bardzo dobrej jakości pięknie wykonane łatwo się je przykleja pomimo pierwszej paczki która była zgnieciona podczas dostawy sklep szybko i sprawnie dostarczył nowe naklejki polecam

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że nasz produkt przypadł Państwu do gustu. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się w Pastelowe Love.
Naklejki pięknie odmieniły wnętrze pokoiku, który szykujemy na nadejście naszej córeczki. Serdecznie polecam :)

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Dziękujemy! 😊 Wierzymy, że proste rozwiązania są najlepsze – dlatego nasze naklejki na ścianę to szybkie i efektowne dekoracje do pokoju dziecka, które można zmienić bez bałaganu i narzędzi 🎨
Tapeta przyjechała zgodnie z opisem. Solidnie zapakowana, paski ponumerowane na odwrocie. Materiał dobry jakościowo / gruba. Synek zadowolony.

Dziękujemy! Twoja opinia dodała nam skrzydeł 🪽
Kontakt ze strony właściciela super! Szybko, sprawnie…no i piękna tapeta. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Ale nam miło! 🥰 Cieszymy się, że nasza tapeta z motylami spełniła oczekiwania!

Przesyłka dotarła sprawnie, a półka ciekawa i dobrze zrobiona.

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 💕
Bardzo ładne produkty i super kontakt ze sklepem. Polecam serdecznie 🌸!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę! Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy ponownie na kolejne zakupy!
Polecam , przepiękna tapeta

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Jesteśmy bardzo wdzięczni za każdą wiadomość od zadowolonych mam 💛

Super!

Świetny kontakt mailowy ze sklepem. Ekspresowa usługa i wysyłka. A sama tapeta przepiękna ❤️

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Ogromnie dziękujemy za piękne słowa! Takie opinie dają nam mnóstwo radości i motywacji do tworzenia kolejnych wyjątkowych tapet dla dzieci. 💛
Szybka dostawa i profesjonalna obsługa. Pozostaĺa informacja o tapecie po zamontowaniu 😊

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Dziękujemy z całego serca za tak miłą opinię! 💕 Ogromnie się cieszymy, że tapeta spełniła Państwa oczekiwania i pięknie prezentuje się we wnętrzu.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Tapety piękne

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Bardzo dziękujemy za maksymalną ocenę! To ogromna przyjemność wiedzieć, że zakup okazał się udany. Będzie nam miło ponownie przygotować dla Państwa zamówienie.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Jesteśmy bardzo wdzięczni za każdą wiadomość od zadowolonych mam 💛 Cieszymy się, że nasza tapeta pomogła stworzyć piękne i przytulne dekoracje do pokoju dziecka!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Cudownie wiedzieć, że nasze tapety zrobiły takie wrażenie! 🌿

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

To ogromna radość, że tapeta z motylami wywołała tyle pozytywnych emocji 💛 💕

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Dziękujemy za opinię! 🫶 Takie słowa utwierdzają nas, że nasze naklejki na ścianę naprawdę spełniają swoją rolę jako praktyczne i estetyczne dekoracje do pokoju dziecka 🌈

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 💕

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Dziękujemy za cudowną opinię! 🌸 Nasze naklejki na ścianę to sprawdzony sposób na szybką metamorfozę – tak właśnie powstają najpiękniejsze dekoracje do pokoju dziecka ✨
Szybka wysyłka, paczka z naklejkami dobrze zabezpieczona a sam produkt przepiękny i bardzo łatwy w aplikacji. Bardzo polecam!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Dziękujemy! 😊 Tworzymy naklejki na ścianę z myślą o rodzicach, którzy chcą szybko i bezpiecznie odmienić pokój swojego dziecka – to dla nas najpiękniejsza forma dekoracji dla dzieci 💕

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Ogromnie się cieszymy! 🥰 Dziękujemy za docenienie naszych produktów!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love

Dziękujemy za tak super opinię! ✨

Sklep Pastelowe Love

Pastelowe Love to sklep z naklejkami na ścianę dla miłośników skandynawskiego stylu, minimalizmu oraz oryginalnych dekoracji do aranżacji wnętrz. Oferujemy starannie wyselekcjonowane produkty, wykonan...