Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów takich jak naklejki, tapety i plakaty. Wielu klientów podkreśla ekspresową realizację zamówienia i szybką wysyłkę jako istotny atut obsługi. Estetyka i piękny wygląd produktów, szczególnie naklejek i tapet, są często komplementowane przez klientów. Obsługa klienta jest szeroko chwalona za profesjonalizm, indywidualne podejście i szybkie rozwiązywanie problemów. Klienci doceniają łatwość montażu i aplikacji produktów. W pojedynczych przypadkach pojawiają się zastrzeżenia co do trwałości niektórych naklejek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep Pastelowe Love
Szybka wysyłka, paczka z naklejkami dobrze zabezpieczona a sam produkt przepiękny i bardzo łatwy w aplikacji. Bardzo polecam!
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Dziękujemy! 😊 Wierzymy, że proste rozwiązania są najlepsze – dlatego nasze naklejki na ścianę to szybkie i efektowne dekoracje do pokoju dziecka, które można zmienić bez bałaganu i narzędzi 🎨
Piękna tapeta
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Zostal wysłany projekt do potwierdzenia czy spełnia nasze oczekiwania.Tapeta jest ta piękna że robi wrażenie na każdym gościu w pokoju córki. Polecam z całego serca
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Super, że montaż przebiegł sprawnie! Nasze tapety są projektowane tak, by każda metamorfoza była prosta i przyjemna. Dziękujemy za opinię i polecamy inne nasze dekoracje do pokoju dziecka.
Przepiękna tapeta i super sie kładzie na ścianę, bez żadnych trudności
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Wow, dziękujemy! 🌟 Opinie jak ta sprawiają, że chce się działać dalej – cieszymy się, że nasze tapety spełniły swoją rolę i pięknie udekorowały Waszą przestrzeń.
Ładne ale..
Produkty są piękne. Ale niestety naklejki typu łuki odklejają się od ściany już dzień po nałożeniu. Trzeba co kilka dni je dociskać, bo odstają. Pojedyncze kwiaty dużo lepiej.
Tapeta do przedszkola
wspaniała współpraca, tapeta bardzo dobrej jakości
dziękuję za
Dziękuję za otrzymaną naklejkę. Wszystko OK, szybko i sprawnie
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Dziękujemy z całego serca! 💛 Tworzymy nasze naklejki na ścianę z myślą o tym, by każda mama mogła stworzyć wyjątkowe dekoracje do pokoju dziecka, bez stresu i remontów 🌿
Szybką dostawa, wszystko super.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Dziękujemy za cudowną opinię! 🥰 Naklejki na ścianę od Pastelowe Love powstają z pasji do pięknych, dziecięcych wnętrz – dziękujemy, że jesteście z nami 🌸
Świetna jakość
Świetna jakość, szybka wysyłka. Polecam!
Dziękujemy z całego serca! 💛
Piękne naklejki ścienne
Naklejki są śliczne. Wszystko zgodne ze zdjęciami. Polecamy sklep ❤️
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Jesteśmy bardzo wdzięczni za każdą wiadomość od zadowolonych mam 💛 Cieszymy się, że nasze naklejki na ścianę pomogły stworzyć piękne i przytulne dekoracje do pokoju dziecka!
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Bardzo się cieszymy, że nasze naklejki na ścianę zrobiły takie wrażenie! 💫 Dziękujemy za zaufanie – to dla nas ogromna radość.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Jesteśmy wzruszeni Twoją opinią! 💛 Cieszymy się, że nasza tapeta tak pięknie wpisała się w Wasze wnętrze – niech służą jak najdłużej!
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Ogromne dzięki za miłe słowa! 💛 Każda opinia utwierdza nas, że nasze naklejki na ścianę trafiają do wyjątkowych domów i jeszcze bardziej wyjątkowych dzieci 🌈
Szczerze polecam firmę Pastelowelove. Szybka i profesjonalna obsługa, świetny kontakt z klientem - indywidualne podejście, fachowe doradztwo, produkt (tapeta) świetnej jakości, pierwsza klasa. Z pewnością to będę korzystał z usług przy kolejnych projektach :)
Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Ależ nam miło! 🥰 Dziękujemy za zaufanie, ciepłe słowa i docenienie jakości oraz kontaktu – staramy się, by każde zamówienie było wyjątkowe, dokładnie tak jak wnętrza naszych Klientów 💫
Dostawa szybko i sprawnie - bez opóźnień. Super jakość produktu. Polecam
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Cudownie wiedzieć, że nasza tapeta na ścianę z motylami zrobiła takie wrażenie! 🌿 Dziękujemy za zaufanie – to dla nas zaszczyt być częścią Waszych dekoracji do pokoju dziecka 🥰
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 💕 Cieszymy się, że nasze naklejki na ścianę pięknie wpasowały się w Wasze wnętrze – to idealne, szybkie i bezpieczne dekoracje do pokoju dziecka ✨
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Dziękujemy z całego serca! 💛 Tworzymy nasze tapety z myślą o tym, by każda mama mogła stworzyć wyjątkowe dekoracje do pokoju dziecka, bez stresu i remontów 🌿
Odpowiedź ze sklepu Sklep Pastelowe Love
Ale nam miło! 🥰 Cieszymy się, że nasze naklejki na ścianę spełniły oczekiwania – chcemy, by były nie tylko piękne, ale też funkcjonalne jako dekoracje do pokoju dziecka 💫