e-armet.pl

336 reviews since 18 wrz 2024

Ważny od: 18 wrz 2024
e-armet.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci najczęściej podkreślają bardzo szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę. Wielu z nich docenia kompetentną i fachową obsługę oraz profesjonalne podejście do klienta. Często chwalone są także dobre zabezpieczenie przesyłek, porządne pakowanie produktów oraz zgodność towarów z opisem i zamówieniem, co przekłada się na brak rozczarowań po rozpakowaniu przesyłek. Dodatkowo, ceny produktów są postrzegane jako rozsądne lub atrakcyjne w stosunku do jakości. Choć większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości produktów, sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne dotyczące tego aspektu.

Opiniee-armet.pl

zamówienia intuicyjne dopracowane . Towar zgodny z oczekiwaniami. terminowa dostawa. Polecamy Firmę

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zaufanie okazane e-armet.pl. Cieszymy się, że proces zamówienia był dla Was intuicyjny i dopracowany, a także że towar spełnił Wasze oczekiwania oraz dotarł na czas. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony z jakości naszych usług i produktów. Pozdrawiamy serdecznie!
szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że zakupy na e-armet.pl przebiegły szybko i sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby obsługa była jak najbardziej efektywna i satysfakcjonująca dla naszych klientów. To dla nas priorytet, byś zawsze mógł liczyć na wygodę i niezawodność podczas korzystania z naszej oferty. Pozdrawiamy serdecznie!
Perfekcji nie można poprawiać bo zmieni się w skrajny pedantyzm a to jest niebezpieczne. Sklep godny polecenia.

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i ciepłe słowa o e-armet.pl. Cieszy nas, że nasz sklep spełnia Twoje oczekiwania i jest godny polecenia. W e-armet.pl zawsze staramy się łączyć perfekcję z praktycznym podejściem, aby dostarczać produkty i obsługę na najwyższym poziomie, jednocześnie dbając o komfort naszych klientów. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Kolejne zamówienie zrealizowane ekspresowo. Towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Polecam sklep.
Szeroki asortyment i dobra jakość oferowanych produktów, konkurencyjne ceny. Dobry kontakt i szybka wysyka.

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! W e-armet.pl dokładamy wszelkich starań, aby oferować Wam szeroki asortyment produktów najwyższej jakości w konkurencyjnych cenach. Cieszymy się, że nasza szybka wysyłka i kontakt spełniły Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja, by cały czas się rozwijać i dostarczać Wam jak najlepsze rozwiązania. Trzymaj się i do zobaczenia na e-armet.pl!
Wszystko zgodne z zamówieniem a dostawa super szybka.

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i wszystko było zgodne z oczekiwaniami. W e-armet.pl zawsze stawiamy na profesjonalizm i satysfakcję naszych klientów, dlatego przykładamy dużą wagę do sprawnej realizacji i terminowej dostawy. Takie komentarze motywują nas do dalszej pracy i ciągłego doskonalenia obsługi. Pozdrawiamy serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie do e-armet.pl. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania i że możemy dostarczać rozwiązania, które ułatwiają codzienne życie. W e-armet.pl stawiamy na jakość i satysfakcję naszych klientów, dlatego każdy komentarz jest dla nas bardzo ważny. Pozdrawiamy serdecznie!

Wszystko w porządku. Oceniam e-armet.pl na wysokim poziomie

Pomimo pomyłki w wysyłce wszystko sprawnie załatwione ze strony e-armet.pl - przesyłki realizowane są bardzo szybko. Polecam
Szybka wysyłka a to najważniejsze. Oczywiście produkt zgodny z opisem

Świetna jakość

Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Łączniki i podstawy słupa bardzo dobrej jakości. Z pewnością zamówię tu ponownie przy kolejnym projekcie. Pozdrawiam!"

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza szybka wysyłka i jakość łączników oraz podstaw słupa spełniły Twoje oczekiwania. W e-armet.pl zawsze dbamy o to, aby dostarczać produkty najwyższej klasy i być dla Ciebie partnerem, na którym można polegać przy każdym projekcie. Z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienie! Trzymaj się!
Polecam , szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i polecenie e-armet.pl! Cieszymy się, że nasza szybka wysyłka spełniła Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł liczyć na sprawną obsługę i profesjonalizm na każdym etapie zakupów. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze i motywuje nas do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dziękujemy za Twoją rekomendację i zaufanie do e-armet.pl. Naszym celem jest dostarczanie produktów oraz usług na najwyższym poziomie, które spełniają oczekiwania naszych klientów. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Twoim wymaganiom i zachęcamy do dalszego korzystania z naszej oferty. Twoje wsparcie jest dla nas niezwykle ważne i motywuje nas do ciągłego doskonalenia. Pozdrawiamy serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! W e-armet.pl nieustannie dążymy do tego, by oferować produkty i usługi na najwyższym poziomie, spełniając oczekiwania naszych klientów. Twoje zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy i rozwoju. Mamy nadzieję, że będziesz z nami nadal i będziemy mogli wspierać Cię w przyszłych zakupach. Pozdrawiamy serdecznie!

FACHOWA I MIŁA OBSŁUGA

Bardzo dobrze mi sie współpracowało z Panią Marią z e-armet - udzieliła nam fachowej pomocy i wskazówek. Bardzo dziękujemy za zaangażowanie i wsparcie.

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie pomocy od Pani Marii. W e-armet.pl zawsze stawiamy na fachowe wsparcie i zaangażowanie, aby każdy klient czuł się wyjątkowo i mógł liczyć na najlepszą obsługę. Cieszymy się, że współpraca z nami była dla Ciebie pozytywnym doświadczeniem. Serdecznie pozdrawiamy!
Szybka dostawa, towar solidny i bardzo dobrze zapakowany

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią. W e-armet.pl bardzo zależy nam na tym, abyście otrzymywali swoje zamówienia szybko i w idealnym stanie, dlatego starannie dbamy o solidne opakowanie i jakość naszych produktów. Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania i mamy nadzieję, że będziesz zadowolony z dalszych zakupów u nas. Pozdrawiamy serdecznie!
Plotkować łączniki jeden z nich był słabo pomalowany

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dzięki za podzielenie się swoją opinią o łącznikach od e-armet.pl. Przykro nam, że jeden z elementów nie spełnił Twoich oczekiwań pod względem wykończenia. W e-armet.pl bardzo dbamy o jakość naszych produktów, dlatego każde zgłoszenie traktujemy poważnie i staramy się stale ulepszać nasze oferty, aby nasi klienci byli w pełni zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię. W e-armet.pl dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom produkty i obsługę na najwyższym poziomie. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Twoje oczekiwania i że z nami jesteś zadowolony. Twoje zaufanie motywuje nas do dalszej pracy i ciągłego doskonalenia. Pozdrawiamy serdecznie!
jest ok.

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dziękujemy bardzo za Twoją pozytywną opinię o e-armet.pl. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług i produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować najwyższą jakość oraz zapewnić najlepszą obsługę naszym klientom. Twoje wsparcie i zaufanie motywują nas do dalszej pracy i ciągłego doskonalenia. Zawsze możesz liczyć na e-armet.pl, gdy będziesz potrzebować niezawodnych rozwiązań. Pozdrawiamy serdecznie!
Bardzo dobry kontakt. Szybkość obsługi.

Odpowiedź ze sklepu e-armet.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie szybkości naszej obsługi oraz kontaktu. W e-armet.pl zawsze stawiamy na profesjonalizm i sprawne działanie, bo wiemy, jak ważny jest czas i komfort naszych klientów. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Twoim oczekiwaniom i zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie!

Sklep internetowy e-Armet.pl, to profesjonalna hurtownia złączy ciesielskich o wieloletnim doświadczeniu. Zatrudniamy specjalistów w swoich dziedzinach, dla których praca jest również pasją. Dlatego z...