febestore.pl

Opinie łącznie (2210) Opinie (810) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas dostawy. Większość klientów ocenia jakość produktów jako bardzo dobrą. Klienci często chwalą łatwość i prostotę montażu. Wiele opinii wskazuje na zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Klienci w większości pozytywnie oceniają stosunek jakości do ceny. Klienci zazwyczaj pozytywnie opiniują kontakt i komunikację ze sklepem. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w dostawie lub uwagi co do jej terminu. Pojawiają się również krytyczne opinie dotyczące jakości niektórych elementów oraz drobne trudności z montażem niektórych części. Pojedyncze głosy sugerują potrzebę dokładniejszych informacji lub lepszej prezentacji produktów, a także zastrzeżenia co do wysokości progu darmowej wysyłki lub marży. Sporadycznie występują drobne problemy z komunikacją.

Opiniefebestore.pl

Super szklarnia, jak na razie sprawuje się bez zarzutu, zielony materiał wydaje się być bardzo solidny. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za świetną opinię! Cieszy nas, że nasza szklarnia spełnia Twoje oczekiwania i materiał jest solidny. Zawsze stawiamy na jakość, abyś mógł cieszyć się roślinami bez problemów. Pozdrawiamy serdecznie!

Produkt spełnia oczekiwania

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, konstrukcja wydaje się być bardzo stabilna, ma ładny wygląd, idealne wymiary dla ogrodu z ograniczoną ilością miejsca

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że konstrukcja spełnia Twoje oczekiwania. Stabilność i estetyka to dla nas priorytety, zwłaszcza przy ograniczonej przestrzeni. Pozdrawiamy serdecznie!
Szybka wysyłka, solidnie i bezpiecznie zapakowane
Szybka dostawa ,świetna jakość czytelna instrukcja, ładnie się prezentuje na balkonie, przystępna cena .jestem bardzo zadowolona naprawdę polecam

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że jakość i szybka dostawa spełniły Twoje oczekiwania. To dla nas bardzo ważne, by nasze produkty były nie tylko funkcjonalne, ale i estetyczne. Pozdrawiamy serdecznie!
Półki bardzo ładnie wyglądają po polakierowaniu

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że półki po polakierowaniu spełniły Twoje oczekiwania i świetnie się prezentują. Pozdrawiamy serdecznie!

Ok ale nie idealnie.

Podstawy ok ale niektóre są krzywo spawane a nawet poskręcane przez co nie do konca trzymają wymiar. Nie bedzie to miało wielkiego znaczenia bo swoją role spełnią.
Naprawdę dobra jakoś prosta instrukcja polecam

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza instrukcja spełniła Twoje oczekiwania. Zawsze staramy się, aby nasze produkty były proste i przyjazne dla użytkowników. Pozdrawiamy serdecznie!
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie. Cieszymy się, że wszystko spełniło Twoje oczekiwania i dostawa była szybka. Pozdrawiamy serdecznie!
Szybko i sprawnie. No i frontem do klienta . Brawo

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej otwartości na potrzeby klientów. Satysfakcja i szybka obsługa to dla nas priorytet. Do usłyszenia!
Wszystko ok, bardzo dobra jakość i super cena

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dzięki za miłe słowa! Cieszymy się, że jakość i cena spełniły Twoje oczekiwania. Zawsze staramy się oferować Wam to, co najlepsze. Trzymaj się!
Wszystko ok.Jestem bardzo zadowolona.Polecam.

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i polecenie! Cieszymy się, że jesteś zadowolona – Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiamy serdecznie!
Towar dostarczony przez DPD. Wszystko ok. Maty już zamontowane w ogrodzie pięknie się prezentują.

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie! Cieszymy się, że maty pięknie prezentują się w Twoim ogrodzie i że wszystko dotarło bezproblemowo. Pozdrawiamy serdecznie!
szybka sprawna dostawa , produkt zgodnie z opisem

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że dostawa była szybka i produkt spełnił Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
Szklarnia zgodna z opisem . Szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie. Cieszymy się, że szklarnia spełniła Twoje oczekiwania, a dostawa dotarła szybko. Pozdrawiamy serdecznie!
Jakość produktu szybka realizacja cena wszystko godne polecenia

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że jakość, szybkość i cena spełniły Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
Polecam,łatwy montaż świetne wykonanie

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za polecenie i miłe słowa! Cieszymy się, że montaż był prosty, a jakość produktu spełniła Twoje oczekiwania. Trzymaj się!
Błyskawiczna dostawa i perfekcyjnie wykonane produkty.

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dzięki za miłe słowa! Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty były zawsze najwyższej jakości i trafiały do Was jak najszybciej. Pozdrawiamy serdecznie!
Dobre wyroby w rozsądnej cenie, szybka realizacja. Polecam

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze produkty i szybka realizacja spełniły Twoje oczekiwania. Zawsze stawiamy na jakość i dobre relacje z klientami. Pozdrawiamy serdecznie!

Produkty dobrej jakości, szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze produkty oraz szybka wysyłka spełniły Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
Prosty montaż łatwy wszystkie części pasują polecam

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dzięki za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że montaż był prosty i wszystkie części pasowały idealnie. Zawsze dbamy o to, by nasze produkty były łatwe w obsłudze. Pozdrawiamy serdecznie!