szklonawymiar.pl

Opinie łącznie (434) Opinie (190) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się na temat solidnego i bezpiecznego zabezpieczenia produktów na czas transportu. Doceniają wysoką jakość szkła oraz profesjonalne wykonanie produktów. Wielu z nich chwali precyzyjne docięcie i zgodność zamówionych wymiarów, a także szybkość realizacji i zgodność z ustaleniami. Dodatkowo, pozytywne opinie dotyczą profesjonalnego podejścia do obsługi klienta oraz sprawnego kontaktu. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące drobnych nieścisłości w wymiarach oraz pojedyncze głosy o opóźnieniach w realizacji zamówień.

Opinieszklonawymiar.pl

Szkło Antisol brązowy

Szkło superdocięte, piękny szlif, idealnie utrzymane wymiary, solidnie zapakowane do transportu. Wszystko w jak najlepszym porządku. Firma oferuje duży zakres usług związanych ze szkłem. W porównaniu z konkurencją rewelacyjny termin realizacji zamówienia. Polecam firmę za wszystko co opisałem powyżej a także za profesjonalizm fachowców, którzy w niej pracują oraz pracę jaką wykonują żebyśmy my ich klienci byli w pełni zadowoleni z ich produktów.
Idealnie docięte co do mm tak jak napisałem. W jednym miejscu przy frezowaniu szkło miało delikatny ubytek ale to akurat mnie nie przeszkadza, ponieważ jest schowane za ramką. Szkło zapakowane naprawde solidnie. Wielki pozytyw i gorąco polecam każdemu.
Szybka wysyłka i profesjonalnie zapakowane szkło. Tego obawiałem się najbardziej, czy zakupiony produkt dotrze niezniszczony. Moje obawy okazały się zbyteczne, bo szkło było bardzo dobrze zapakowane i pomimo przesyłki kurierskiej dotarło w całości. Polecam!
Bardzo polecam. Szukałam niestandardowego dużego lustra i na rynku ceny są z kosmosu a w tej polskiej firmie dostałam wielkie lustro świetnej jakości za niecałe 700 zł. Bałam się dostawy przez kuriera ale tak jak mnie zapewniano przez telefon lustro było tak zabezpieczone, że nic nie mogło się z nim stać.
Produkt zgodny z opisem. Trochę się obawiałem czy nie będzie problemu z przesyłką, ale zapakowane bardzo solidnie i myślę że to, że przesyłks dotarła bez szwanku to w większości zasługa tego co pakował.
Szyby zapakowane solidnie, odpakowanie zajęło solidne kilka minut 😁 Wymiary idealne, co do milimetra. Naklejki zeszły bez zostawienia śladów klejowych. Paczka nawet zmieściła się do paczkomatu dpd 😎
Realizacja przebiegła sprawnie. Szkło idealnie pasuje do podanego wymiaru. Przesyłka zabezpieczona perfekcyjnie! Polecam
Firma godna polecenia. Produkt szklany wykonany perfekcyjnie, zgodnie z moimi oczekiwaniami.

Idealnie zabezpieczony towar

Szybka dostawa i bardzo dobrze zabezpieczona szyba- nawet kurier po rzuceniu paczką w aucie sam był zaciekawiony jaki jest stan produktu w środku- idealnie zapakowane.
Lustra przybyły w szybkim tempie, bardzo dobrze zabezpieczone, super wykonane. Dziękuję i polecam firmę innym klientom.

Opinia pozytywną

Polecam, wszystko super zabezpieczone i odcięte idealnie do wymiar. Już wisi na ścianie :)

Szyba bardzo dobrze wykonana ale…

Szyba bardzo dobrze wykonana , wymiary co do milimetra (na tym mi zależało) no ale czas dostawy :/ no nie jestem z tego zadowolony bo musiałem z wielu rzeczy zrezygnować przez to że oczekiwanie na szybę się wydłużyło :(
Wszystko było w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
Bardzo polecam, szyby dobrze zapakowane i zabezpieczone dotarły w całości.
Zgodnie z zamówieniem. Bardzo bezpieczne pakowanie. Bardzo dobrze zastąpiło rozszczelnione okno z lat 90-tych.
Szyba przycięta na wymiar bardzo dobrze. Paczka zabezpieczona mega. Polecam .
szybka realizacja zamówienia, zamówiony produkt dostarczony przed terminem, paczka zabezpieczona odpowiednio, szyba dotarła bez uszkodzeń
Ok. Jedyny mankament to w tym przypadku długi termin realizacji- powyżej 7 dni roboczych.
Serdecznie polecam, solidnie zabezpieczone szło, czas wysyłki zgodny z podanym terminem.
Wszystko było zgodne z podanymi informacjami, Polecam!