Opinie łącznie (547) Opinie (302) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 sie 2024

szklonawymiar.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo solidne, bezpieczne i profesjonalne zabezpieczenie produktów na czas transportu. Produkty oceniane są jako bardzo dobrej jakości, spełniające oczekiwania klientów. Klienci podkreślają precyzję wykonania oraz idealne dopasowanie produktów do zamówionych wymiarów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna, szczególnie w kontakcie telefonicznym. Doceniane jest także to, że produkty i realizacje są zgodne z opisem oraz zamówieniem. Opinie dotyczące terminowości dostaw są w większości pozytywne, choć pojawiają się pojedyncze głosy o opóźnieniach.

Opinieszklonawymiar.pl

Szkło Antisol brązowy

Szkło superdocięte, piękny szlif, idealnie utrzymane wymiary, solidnie zapakowane do transportu. Wszystko w jak najlepszym porządku. Firma oferuje duży zakres usług związanych ze szkłem. W porównaniu z konkurencją rewelacyjny termin realizacji zamówienia. Polecam firmę za wszystko co opisałem powyżej a także za profesjonalizm fachowców, którzy w niej pracują oraz pracę jaką wykonują żebyśmy my ich klienci byli w pełni zadowoleni z ich produktów.

Idealny produkt

Moduły 3 szybowe i 2 szybowe w sam raz do mojego projektu eleganckie i dyskretne. Dostawa w dobrym czasie i rozsądnej cenie; uszczelnienie starych drzwi w nowoczesnym stylu. I faktycznie trzyma izolację termiczną.
Idealnie docięte co do mm tak jak napisałem. W jednym miejscu przy frezowaniu szkło miało delikatny ubytek ale to akurat mnie nie przeszkadza, ponieważ jest schowane za ramką. Szkło zapakowane naprawde solidnie. Wielki pozytyw i gorąco polecam każdemu.

szkło do ogrodu zimowego

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, już zamontowany. Pozdrawiam
Zamówienie wykonano expressowo. Przesyĺka dostarczona przed deklarowanym terminem. Pozdrowienia do bardzo konkretnej Pani z obsługi.
Zamówienie zrealizowane zgodnie z informacją na stronie. Jestem zadowolony.
Witam. Wszystko super. Rozumiem duże ilości zamówień. Proszę o krótsze terminy dostaw o ile to możliwe. Pozdrawiam.
Szyba dotarła, podobała mi się prostota zamówienia. Szyba zamontowana od razu i już nie wieje :)
Profesjonalna obsługa , super towar. Pozdrawiam i gorąco polecam,
Szybka wysyłka i profesjonalnie zapakowane szkło. Tego obawiałem się najbardziej, czy zakupiony produkt dotrze niezniszczony. Moje obawy okazały się zbyteczne, bo szkło było bardzo dobrze zapakowane i pomimo przesyłki kurierskiej dotarło w całości. Polecam!
Wszystko jak w opisie, jestem zadowolony z zakupu
Git . Grubsza od wcs3sniejszej ale swoetna
Miła i fachowa porada dot. zamawiania podczas telefonicznej rozmowy. Szybka realizacja i dostawa. Polecam!
perfekcyjnie dostarczone i perfekcyjnie wykonane. Ale dlaczego az dwa szkla?
Wszystko się zgadza. Przesyłka trwała dokładnie tyle ile było podane czyli 6 dni
Szkło dobrej jakości. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. polcam
Bardzo polecam. Szukałam niestandardowego dużego lustra i na rynku ceny są z kosmosu a w tej polskiej firmie dostałam wielkie lustro świetnej jakości za niecałe 700 zł. Bałam się dostawy przez kuriera ale tak jak mnie zapewniano przez telefon lustro było tak zabezpieczone, że nic nie mogło się z nim stać.
Szybka realizacja, Produkt zgodny z zamówieniem, Bez zastrzeżeń odnośnie sposobu pakowania.
Bardzo dobre dopasowanie wymiaru.Jakowc szkła doskonała. Wysyłka zgodna z podanym terminem.
Solidne wykonanie i szybka wysyłka.

szklonawymiar.pl

Nasza firma specjalizuje się w sprzedaży wysokiej jakości luster oraz szkła na wymiar, pochodzących od producenta. W naszej ofercie znajdziesz zarówno lustra gotowe, jak i te wykonywane na zamówienie,...