sklepantex.pl

Opinie łącznie (2078) Opinie (1189) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia wysoką jakość materiałów i produktów. Klienci doceniają profesjonalną, pomocną i miłą obsługę oraz dobry kontakt ze sklepem. Wielu klientów podkreśla, że produkty są zgodne z opisem, zdjęciem i zamówieniem. Klienci są zadowoleni z dużego i różnorodnego wyboru materiałów, jaki oferuje sklep.

Opiniesklepantex.pl

Fantastic service and great quality!

Another great experience! The fabric is lovely and soft, with absolutely no chemical or strange odors. As always, the customer service was fantastic and shipping was incredibly fast. Highly recommend!
It's really awesome 👍😎. Very soft too. Thank you I'll buy more from here, I washed the fabric at 40c and it made little bumps, I think I put it too high on rotation for 1400 rotation. I wish you would cary a mix as well, (polybawełna) please 🥺 bring polybawełna too. And tafta too.
Szybka realizacja, niedrogie tkaniny. Mogłoby być inaczej zapakowane gdyż przy odpakowywaniu można uszkodzić tkaninę. Po za tym bez zarzutów.

Bardzo ładny len

Duży wybór materiałów. Bardzo dobre opisy materiałów. Ekspresowa obsługa i szybka dostawa. Materiał zgodny z opisem. Bardzo ładny len. Polecam
Rewelacyjna obsługa. Dziękuję Paniom. Potrzebowałam na Cito i na drugi dzień materiał był do odbioru w paczkomacie. Wrócę na pewno 🙂
Czas realizacji - na 6! Poprosiłam o szybką dostawę i zrealizowaliście zamówienie w ekspresowym tempie za co jestem bardzo wdzięczna 🥹 Materiały jak zawsze równo poskładane i przede wszystkim równo docięte. Dziękuję ❤️ jesteście najlepsi ❤️
Dzisiaj mi kurier przywiozl piekne flanele z Waszego sklepu ,zamowienie zlozylam w piatek a juz dzisiaj mialam w domu, napewno bede Wasza klientka i zainteresuje Wasza oferta kolezanke, pozdrawiam
Materiał dobrej jakości, choć zdjęcia w ogłoszeniu nie oddają jego prawdziwego koloru. Jako pierwsza paczkę zamówiłam granat ,który okazał się bardzo ciemny, a na zdjęciu wyglądał dużo jaśniej. W drugim podejściu zamówiłam szafir i to był kolor o który mi chodziło, choć na zdjęciu był o wiele jaśniejszy. Szybka wysyłka. Dziękuję
Zamówienie spełniło moje oczekiwania. Zwłaszcza dresówka na kg : porządny kawał dzianiny. Mała uwaga do opakowania: cienka folia, która łatwo uszkodzić w transporcie, a przez to może ulec uszkodzeniu zamówiony materiał.

SUPER !

Realizacja zamówienia przebiegła zgodnie ze zleceniem szybko , sprawnie i zadowalająco.
Polecam sklep i bardzo szybką dostawę. Materiały są dobrej jakości, tak jak w opisie i zdjęciu, kolory piękne. Dla mnie sklep godny polecenia.
Dziękuję za szybką realizację zamówienia i karteczkę z podziękowaniem za zakupy
Zamówienie zgodnie z oczekiwaniem jakość suoer i szybka dostawa.polecam
Bardzo duży wybór materiałów i błyskawiczna wysyłka. Wracam niezmiennie.

dobrze

Dziękuję, wszystko jest w porządku z zamówionym towarem. Szkoda tylko, że tak wiele próbek (bawełny) z Państwa kolekcji jest niedostępnych! Niestety, najpiękniejsze próbki są zawsze wyprzedane.
Szybka i fachowa obsługa,jak występuje jakiś problem z zamówieniem kontaktują się telefonicznie.
Szybko i sprawnie, otrzymałam to co chciałam. Polecam firmę i jej produkty.

Marta

Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zakupionych materiałów i obsługi.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem.

Zawsze sprawnie i bezproblemowo! Zawsze powracam do tego sklepu!