Klienci bardzo często doceniają ekspresową wysyłkę oraz sprawną realizację zamówień. Wielu klientów pozytywnie ocenia świetny, szybki i uprzejmy kontakt ze sprzedawcą. Klienci chwalą profesjonalną, empatyczną i pomocną obsługę na wysokim poziomie. Produkty – głównie buty – są oceniane jako wysokiej jakości, oryginalne i piękne. Znaczna część klientów deklaruje, że poleca sklep i chętnie wróci po kolejne zakupy. Klienci zauważają zgodność otrzymanego towaru z opisem na stronie. Proces zwrotu lub wymiany jest oceniany jako szybki, bezproblemowy i uczciwy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehype-kicks.pl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie.
Korespondencja z p. Bartoszem błyskawiczna. P. Bartosz bardzo dba o klienta.
Pragnę podziękować za tak empatyczne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona i tym samym ślę serdeczne pozdrowienia.
To już drugie zakupy w tym sklepie. Za każdym razem wielki pozytyw.
Na pewno wrócę na kolejne zakupy. Joanna Ziółkowska
Bardzo, bardzo polecam!
Nigdy chyba nie spotkałam się z tak profesjonalną, serdeczną obsługą jak tutaj. Nie dotarł do mnie mail potwierdzający zamówienie, a że było to pierwsze moje zamówienie w tym sklepie od razu zadzwoniłam na numer dostępny na stronie. Pan uprzejmie wyjaśnił, że rzeczywiście bywa, że ich maile traktowane są jako spam, poinformował o przewidywanej dacie wysyłki. Przy jednodniowym opóźnieniu otrzymałam telefon z informacją i przeprosinami. Buty ostatecznie musiałam wymienić na większy rozmiar, wymiana przeszła błyskawicznie i całkowicie bezproblemowo - paczka z prawidłowym rozmiarem została do mnie wysłana w dniu, w którym wpłynął do firmy mój zwrot. Całość z wymianą zamknęła się w jakichś dwóch tygodniach.
Naprawdę, bardzo serdecznie polecam! Dla takiej obsługi zamówień aż chce się wykonywać kolejne! :)
Serdecznie polecam, przesyłka przyszła bezproblemowo i bez wad a odpowiedź na pytanie w trakcie czekania na zamówienie otrzymałem bardzo szybko. Bardzo doceniam takie podejście do klienta.
Bardzo dziękujemy za opinię!
Profesjonalna obsługa, wszystko 100% oryginalne!
Polecam, bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybka wysyłka, a produkty oryginalne!
Kupiłam buty New Balance 9060 i jestem bardzo zadowolona. Są wygodne, dobrze wykonane i świetnie wyglądają na żywo. Rozmiar zgodny z opisem. Polecam!
Bardzo dziękujemy za opinię!
Pierwsze zakupy i mega udane! Zainteresowanie klientem do samego końca. Bardzo Wam dziękuję ♥️ XLG cudne!
Chociaż długo czekałam to jestem zadowolona. Piękne buty
Szybka wysyłka ,miły kontakt polcam , klapki extra !!!!!
Zdecydowanie polecam! Buty są przepiękne… Szybka wysyłka, produkt bezpiecznie zapakowany… kontakt ze sprzedającym rewelacja expresowy …
Polecam!!!
Pierwsze moje zakupy i na pewno nie ostatnie. Wszystko jak należy.
Wszystko ok, podejście do klienta na najwyższym poziomie, buty świetne, polecam
Szczerze polecam! Buty super, na bieżąco przesyłana była informacja dot. statusu zamówienia i błyskawiczna wysyłka👍🏻🌸
Bardzo dziękujemy za opinię!
Bardzo dobra opieka klienta. Przed wysyłką zamówionego towaru osobiście do mnie telefonował pracownik, lojalnie informując o drobnej wadzie towaru (przesłano mi zdjęcie z pytaniem czy akceptuję towar z taką wadą).
Super, buty piękne 🤩 Polecam
Po raz kolejny bardzo polecam sprzedającego !!! Obsługa na najwyższym poziomie. Buciki piękne!!! Bardzo dziękuję .
Świetny kontakt ze sprzedawcą!