CLCL SCRUBS

Opinie łącznie (2626) Opinie (669) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość materiałów oraz wykonania odzieży, podkreślając jej trwałość i spełnienie oczekiwań. Często chwalony jest komfort noszenia oraz wygoda użytkowania nawet podczas długich zmian i w różnych warunkach pracy. Obsługa klienta oraz komunikacja ze sklepem zbierają pozytywne opinie za profesjonalizm, uprzejmość i pomocność. Ekspresowa realizacja zamówień oraz szybka wysyłka spotykają się z dużym zadowoleniem kupujących. Proces wymiany lub zwrotu uznawany jest za szybki, bezproblemowy i wygodny. Klienci doceniają również atrakcyjne ceny, które są bardzo korzystne w stosunku do jakości, oraz wygląd i estetykę odzieży, chwaląc kolory, krój i staranne wykonanie. Wśród uwag pojawia się problem z rozmiarówką – klienci często muszą wybierać mniejsze rozmiary lub korzystać z wymiany.

OpinieCLCL SCRUBS

Bardzo dobra jakość scrubsów-materiał jest przyjemny w dotyku, wygodny i dobrze sprawdza się na dyżurze. Ubrania są starannie uszyte, dobrze leżą i nie krępują ruchów. Po praniu kolor oraz fason jest zachowany, nawet w wyzszej temetraturze. Duży wybór rozmiarów i kolorów to na ogromny plus.Zakup w pełni spełnił oczekiwania- zdecydowanie produkt godny polecenia
Kontakt ze sklepema bardzo dobry. Wysyłka szybką. Mundurki zgodne z opisem, w konkurencyjnych cenach i bardzo dobrej jakości (mundurki Cherokee revolution). Wymiana towaru bezproblemową, pomimo dwukrotnej wymiany (najpierw okazało się, że zamówiłam kolor który już miałam a później pomyłkowo zamówiłam zły model). Pani na infolini pardzo pomocna. Szczerze polecam ten sklep 🙂
Zakupy przebiegły sprawnie i bez żadnych problemów. Scrubsy są bardzo dobrej jakości, wygodne, starannie uszyte i świetnie sprawdzają się podczas codziennej pracy. Duży wybór modeli i kolorów oraz szybka realizacja zamówienia. Sklep zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Polecam każdemu, kto szuka profesjonalnej odzieży medycznej.
Scrubsy są świetnej jakości– materiał jest miękki, przewiewny i bardzo wygodny nawet podczas długiego dnia pracy. Krój dobrze leży, nie krępuje ruchów, a po wielu praniach zachowują kolor i fason. Dodatkowym atutem są praktyczne kieszenie oraz staranne wykonanie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka wygodnej i trwałej odzieży medycznej, w bardzo dobrej cenie
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Ubrania są świetnie wykonane, wygodne i bardzo dobrej jakości. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a obsługa była profesjonalna i pomocna na każdym etapie. Zdecydowanie polecam ten sklep wszystkim, którzy szukają komfortowej i estetycznej odzieży medycznej. Na pewno wrócę na kolejne zakupy!
Na zamowienie czekalam 4 dni, a przy produkcie bylo napisane, ze do 10 dni wysylka,wiec bardzo szybko. Dodatkowo kazdy etap byl potwierdzany mailem, swietna komunikacja z dzialem obslugi. Zamowiony komplet jest przepiekny, fajnie lezy. Wzielam rozmiar mniejszy i jest idealny 🤩
Super sklep! 😊 Kupiłam tu scrubsy i jestem naprawdę mile zaskoczona. Są mega wygodne, świetnie leżą i wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach. Materiał jest bardzo przyjemny, nic się nie gniecie i dobrze znosi pranie. Na pewno nie będą to moje ostatnie zakupy. Polecam z całego serca!
Świetny sklep! Scrubsy są bardzo wygodne, starannie wykonane i doskonale sprawdzają się podczas długich godzin pracy. Materiał jest miękki, przewiewny i nie traci jakości po praniu. Duży wybór kolorów i sprawna realizacja zamówienia to dodatkowe atuty. Z pełnym przekonaniem polecam!
Jestem bardzo zadowolona!Material niezwykle przyjemny, nie poci sie, bardzo dobrze sie w tej odziezy pracuje. Spodnie zawyzona rozmiarowka, trzeba brac rozmiar mniejszy, tych z Cherokee. Polecam sklep, bo przy tych cenach, nie spodziewalam sie takiej jakosci!
Towar był dobrze zapakowany. Wszytko zgodnie z zamówieniem. Rozmiar zgodnie z tabelką. Nie spodobało mi się to, że otrzymałam listą o opinię jeszcze do wysyłania tej przesyłki (. Byłam zestresowaną z tego, bo kilka razy już było tak, że coś zamówiłam na stronie internetowej i nic nie otrzymałam
Czekalam na ubranie niecaly tydzien, informacja o terminie wysylki byla podana, scrubs spelnil moje oczekiwania, jest wygodny, dobrze skrojony. Spodnie Revolution szersze, takie jak lubie, fajnie sie sprawdzaja w cieple dni, nie sa opiete, sa przewiewne. Rozmiarowka zawyzona
Świetny sklep z odzieżą medyczną! Scrubsy są naprawdę super – wygodne, dobrze uszyte i w rewelacyjnej cenie. Nie trzeba wydawać fortuny, żeby dobrze wyglądać i czuć się komfortowo w pracy. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka jakości w rozsądnej cenie!
Dobry kontakt. Poinformowano mnie o opóźnieniu w realizacji i dostarczono przesyłkę zgodnie z informacją. Jakość produktów dobra, zgodna z opisem na stronie i zdjęciami. Jednak muszę wymienić na mniejszy rozmiar.
Towar przede wszystkim zgodny z opisem, kolory jak na zdjeciu, moze nawet i bardziej intensywne, blyskawiczna wysylka, cena super. Robie u was zakupy od lat i zawsze wszystko top
Scrubs jest super, cena rewelacyjna, co wiecej chciec. Mundurek byl na drugi dzien u mnie, trzeba tylko patrzec dobrze na tabele, bo faktycznie rozmiar zawyżony, generalnie bardzo polecam
Wszystko na czas, profesjonalna obsluga, oferta bogata, ceny bardzo niskie, jak za taka rewelacyjna jakosc, na pewno jeszcze kupie i bede polecac dalej
Komplet revolution cherokee, najlepszy jaki kiedykolwiek mialam, polecam, kolor intensywny, material lekki, przyjemny, lejacy
To jeden z najlepszych sklepów z odzieżą medyczną, z jakich korzystałam. Produkty są wysokiej jakości, trwałe i komfortowe w codziennym użytkowaniu
Odziez medyczna bardzo wygodna, kolor intensywny, nie spiera sie po praniu. Bardzo dobra jakosc, przystepna cena

Dobry kontakt ze sprzedającym

Bezpłatna wysyłka ,możliwość zwrotu ,bezproblemowa możliwość wymiany ,dość szybka realizacja, dobre gatunkowo materiały ,dobry kontakt ze sprzedającym