CLCL SCRUBS

2746 reviews since 26 maj 2020

Ważny od: 21 lip 2020
clcl.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i wykonania produktów, które są trwałe, estetyczne i zachowują swoje właściwości nawet po wielu praniach. Wygoda użytkowania i komfort noszenia są jednymi z najczęściej chwalonych cech produktów, które sprawdzają się w długich godzinach pracy. Klienci bardzo pozytywnie oceniają atrakcyjne, przystępne ceny produktów w stosunku do ich jakości. Szybkość realizacji zamówienia i terminowa dostawa są bardzo często chwalone w recenzjach. Klienci doceniają profesjonalną, miłą i pomocną obsługę klienta oraz dobry kontakt ze sklepem. Kolorystyka produktów jest często chwalona za intensywność, zgodność z opisem i atrakcyjny wygląd. Proces wymiany i zwrotów oceniany jest jako szybki, prosty i bezproblemowy, co wpływa na pozytywną ocenę obsługi posprzedażowej. Wielu klientów zwraca uwagę na kwestię rozmiarów, często wspominając o zawyżonej rozmiarówce, choć jednocześnie podkreślają bezproblemową wymianę na odpowiedni rozmiar.

OpinieCLCL SCRUBS

Bardzo dobra jakość scrubsów-materiał jest przyjemny w dotyku, wygodny i dobrze sprawdza się na dyżurze. Ubrania są starannie uszyte, dobrze leżą i nie krępują ruchów. Po praniu kolor oraz fason jest zachowany, nawet w wyzszej temetraturze. Duży wybór rozmiarów i kolorów to na ogromny plus.Zakup w pełni spełnił oczekiwania- zdecydowanie produkt godny polecenia
Kontakt ze sklepema bardzo dobry. Wysyłka szybką. Mundurki zgodne z opisem, w konkurencyjnych cenach i bardzo dobrej jakości (mundurki Cherokee revolution). Wymiana towaru bezproblemową, pomimo dwukrotnej wymiany (najpierw okazało się, że zamówiłam kolor który już miałam a później pomyłkowo zamówiłam zły model). Pani na infolini pardzo pomocna. Szczerze polecam ten sklep 🙂
Zakupy przebiegły sprawnie i bez żadnych problemów. Scrubsy są bardzo dobrej jakości, wygodne, starannie uszyte i świetnie sprawdzają się podczas codziennej pracy. Duży wybór modeli i kolorów oraz szybka realizacja zamówienia. Sklep zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Polecam każdemu, kto szuka profesjonalnej odzieży medycznej.
Scrubsy są świetnej jakości– materiał jest miękki, przewiewny i bardzo wygodny nawet podczas długiego dnia pracy. Krój dobrze leży, nie krępuje ruchów, a po wielu praniach zachowują kolor i fason. Dodatkowym atutem są praktyczne kieszenie oraz staranne wykonanie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka wygodnej i trwałej odzieży medycznej, w bardzo dobrej cenie
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Ubrania są świetnie wykonane, wygodne i bardzo dobrej jakości. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a obsługa była profesjonalna i pomocna na każdym etapie. Zdecydowanie polecam ten sklep wszystkim, którzy szukają komfortowej i estetycznej odzieży medycznej. Na pewno wrócę na kolejne zakupy!
Sklep godny polecenia,paczka przyszla na drugi dzien,mial byc dluzszy okres oczekiwania,wiec mile zaskoczenie. Sam scrubs rewelacja, miekki i bardzo przyjemny material, bardzo dobrze skrojona odziez.Rozmiarowka zawyzona,zgodna z rozmiarowka na stronie.,
Na zamowienie czekalam 4 dni, a przy produkcie bylo napisane, ze do 10 dni wysylka,wiec bardzo szybko. Dodatkowo kazdy etap byl potwierdzany mailem, swietna komunikacja z dzialem obslugi. Zamowiony komplet jest przepiekny, fajnie lezy. Wzielam rozmiar mniejszy i jest idealny 🤩
Super sklep! 😊 Kupiłam tu scrubsy i jestem naprawdę mile zaskoczona. Są mega wygodne, świetnie leżą i wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach. Materiał jest bardzo przyjemny, nic się nie gniecie i dobrze znosi pranie. Na pewno nie będą to moje ostatnie zakupy. Polecam z całego serca!
Mundurek jest ok, świetnie leży, dobrze skrojony. Kolor nieco odbiega od tego,który jest na zdjęciu,mam wrażenie, że pomylone kolory i dostalam nie ten co trzeba niebieski. Nie mogę tego potwierdzić, ponieważ na metce nie ma nazwy koloru.
Świetny sklep! Scrubsy są bardzo wygodne, starannie wykonane i doskonale sprawdzają się podczas długich godzin pracy. Materiał jest miękki, przewiewny i nie traci jakości po praniu. Duży wybór kolorów i sprawna realizacja zamówienia to dodatkowe atuty. Z pełnym przekonaniem polecam!
Zdecydowanie polecam! Scrubsy są nie tylko piękne, ale przede wszystkim bardzo wygodne i świetnie się noszą przez cały dzień. Materiał super jakości, kolory jeszcze ładniejsze na żywo, a całość wygląda naprawdę profesjonalnie
Jestem bardzo zadowolona!Material niezwykle przyjemny, nie poci sie, bardzo dobrze sie w tej odziezy pracuje. Spodnie zawyzona rozmiarowka, trzeba brac rozmiar mniejszy, tych z Cherokee. Polecam sklep, bo przy tych cenach, nie spodziewalam sie takiej jakosci!
Towar był dobrze zapakowany. Wszytko zgodnie z zamówieniem. Rozmiar zgodnie z tabelką. Nie spodobało mi się to, że otrzymałam listą o opinię jeszcze do wysyłania tej przesyłki (. Byłam zestresowaną z tego, bo kilka razy już było tak, że coś zamówiłam na stronie internetowej i nic nie otrzymałam
Bardzo polecam CLCL Scrubs! Świetna jakość, piękne kolory i przede wszystkim są super wygodne. Materiał jest przyjemny, dobrze się noszą i świetnie sprawdzają się na co dzień. Zdecydowanie warte swojej ceny! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Czekalam na ubranie niecaly tydzien, informacja o terminie wysylki byla podana, scrubs spelnil moje oczekiwania, jest wygodny, dobrze skrojony. Spodnie Revolution szersze, takie jak lubie, fajnie sie sprawdzaja w cieple dni, nie sa opiete, sa przewiewne. Rozmiarowka zawyzona
Świetny sklep z odzieżą medyczną! Scrubsy są naprawdę super – wygodne, dobrze uszyte i w rewelacyjnej cenie. Nie trzeba wydawać fortuny, żeby dobrze wyglądać i czuć się komfortowo w pracy. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka jakości w rozsądnej cenie!
Bardzo fajny sklep z odzieżą medyczną! Duży wybór, świetna jakość ubrań i bardzo miła obsługa. Wszystko dobrze wykonane, wygodne i zgodne z opisem. Na pewno jeszcze tutaj wrócę i z czystym sumieniem polecam! 😊
Super, wszytsko zgodnie z deklaracja czasowa. Odziez medyczna jest bardzo dobrze uszyta, material nie poci sie. Polecam kazdemu, bo cena jest rewelacyjna. Obsluga klienta rownie, na duzy plus
Bardzo fajny sklep, duży wybór i świetna jakość scrubsów. Są wygodne, dobrze leżą i po praniu nadal wyglądają jak nowe. Zamówienie przyszło szybko, wszystko bez żadnych problemów.
Dobry kontakt. Poinformowano mnie o opóźnieniu w realizacji i dostarczono przesyłkę zgodnie z informacją. Jakość produktów dobra, zgodna z opisem na stronie i zdjęciami. Jednak muszę wymienić na mniejszy rozmiar.

• +48519058558
  • clcl.pl
  • kontakt@clcl.pl
  • Bielsko Biała, POL

Masz już dość nudnych i sztywnych uniformów medycznych, które zmuszony jesteś nosić w pracy? Chcesz zmienić je na coś bardziej ekscytującego a jednocześnie wygodnego? Trafiłeś w dobre miejsce! CLCL to...