Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Wielu klientów chwali miłą, profesjonalną i pomocną obsługę sklepu, zarówno telefoniczną, jak i mailową. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, co gwarantuje brak uszkodzeń produktów. Klienci pozytywnie oceniają łatwość i jakość kontaktu ze sklepem, zarówno telefonicznego, jak i mailowego. Proces zamówienia opisywany jest jako sprawny, szybki i bezproblemowy. Opinie dotyczące cen są mieszane, niektórzy klienci chwalą promocje i rozsądne ceny, inni wskazują na wysokie koszty. Pojawia się również jedna uwaga co do złożoności płatności.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttps://edugaleria.pl/
Co szczególnie Ci się podobało?
Propozycja zmniejszenia kwoty zapłaty za opóźnienie. Pani, która ze mną rozmawiała, była sympatyczna i chętna do pomocy, przeprosiła za opóźnienie i zaproponowała rekompensatę.
Co możemy zrobić jeszcze lepiej?
Mailowo informować o ewentualnych opóźnieniach.
Miłe zaskoczenie, szybka wysyłka i fajna obsługa - polecam!
Robiłem zamówienie w sklepie edugaleria i musze przyznać, że cała transakcja była naprawdę przyjemna. Strona jest prosta w obsludze, nic się nie zacina, a cały proecs zakupu poszedł błyskawicznie.
Paczka dotarła szybciej, niż się spodziewałem, a książka była porządnie zabezpieczonai bez zagięć czy luzem latających kartek, co niestety nie zawsze jest standardem .
Fajnie, że sklep informuje na bieżąco o statusie zamówienia. Człowiek nie musi się zastanawiać, czy przesyłka już ruszyła, czy jeszcze czeka.
Podsumowując: polecam jestsolidnie, sprawnie i bez nerwów. Chętnie zamówię jeszcze coś w przyszłości. 😊
PS Książka "Marketing. Podręcznik akademicki" Waśkowskiego - dobra pozycja, łatwy jezyk i jest up to date!
Szybko wysłane ... Wszystko w porządku..
Sprawnie wysłane. Książki były w przystępnej cenie.
Świetny kontakt i błyskawiczna dostawa.
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam!
Szybka dostawa i estetycznie zapakowane książki
Zamówione książki dostałam już następnego dnia. Bardzo podobał mi się sposób ich zapakowania.
Profesjonalna obsługa
Szybko, sprawnie, że zniżką
Usługa została wykonana bez zarzutu
Bardzo szybka dostawa, to się szanuje
Szybko sprawnie i bezpiecznie ładnie zapakowane polecam
Dobry opis oferty, szybka realizacja.