perfame.pl

3177 reviews since 15 kwi 2025

Ważny od: 15 kwi 2025
perfame.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo chwalą estetykę, solidność i bezpieczeństwo pakowania przesyłek, co wpływa na wysokie zadowolenie z zakupów. Opinie dotyczące zapachów są przeważająco pozytywne – klienci doceniają ich intensywność, trwałość oraz oryginalność. Dostawa jest oceniana jako szybka i sprawna. Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalną, uprzejmą obsługę oraz szybki kontakt z firmą. Na plus oceniany jest również szeroki wybór zapachów i opcji pojemności. Większość opinii dotyczących strony internetowej jest pozytywna. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie. Niektórzy klienci sugerują poszerzenie asortymentu zapachów i opcji pojemności. Pojawiają się także głosy o problemach z intuicyjnością lub działaniem strony internetowej.

Opinieperfame.pl

Polecam w 100% tą firmę

Zamówienie w firmie Perfame składałem już po raz trzeci z czego dwa razy perfumy ocalały dzięki profesjonalnemu zapakowaniu na załączonym zdjęciu widać jak traktowane są tak małe paczki, także polecam w 100% zapachy oryginalne plus super zabezpieczona paczka Jest to bardzo wygodna forma zakupu perfum ponieważ nie trzeba nosić przy sobie dużych flakonów głównych

Zamówienie: Diptyque Fleur de Peau

Pomimo iż złożyłam zamówienie w czasie przerwy w pracy Perfame i czekałam cierpliwie na swoją kolej w otrzymaniu przesyłki. Ta przyszła pięknie zapakowana, a w środku widniały podziękowania oraz przeprosiny za wydłużony czas oczekiwania. Z pewnością każdemu z Moich znajomych polecę ten adres i sama dopiero zaczynam przygodę z perfame. A jeśli chodzi o sam zapach....Boski.

Nie wszystko działa tak, jak powinno.

Dostarczone perfumy są dobrej jakości. Problemem jest długi czas realizacji, a przede wszystkim brak możliwości kontaktu ze sklepem. W czwartek, 3 września przeglądałem ofertę sklepu w poszukiwaniu konkretnego zapachu. Wybrałem i zamówiłem produkt, ale kontynuowałem przeglądanie strony. Po krótkiej chwili zdecydowałem się domówić jeszcze dwa testery. Zamówiłem perfumy i postanowiłem skontaktować się ze sklepem, aby zamówienie przyszło w jednej paczce tego samego dnia. Niestety, mimo wysłania e-maila i wielokrotnych telefonów do sklepu, nie udało mi się z nikim skontaktować. Telefon rozłączał połączenia, a na e-mail nie otrzymałem odpowiedzi. Produkty przyszły po 6 dniach, oczywiście w dwóch paczkach, co zmusiło mnie do dwóch wizyt w paczkomacie. I tu zdziwienie. Kiedy paczki przyszły otrzymałem wiadomość ze sklepu, że nie mogli wcześniej odpisać, ani zmienić zamówienia. To mało profesjonalne. Później dwukrotnie wysłano mi link z prośbą o wypełnienie ankiety satysfakcji. Zatem wypełniłem i wystawiłem opinię.

Odpowiedź ze sklepu perfame.pl

Dzień dobry Panie Piotrze, dziękujemy za opinię. Chcemy odnieść się do niej rzeczowo, bo część uwag jest jak najbardziej zasadna. Przede wszystkim przepraszamy za brak odpowiedzi na wiadomość. Tutaj po prostu popełniliśmy błąd. Jesteśmy obecnie w trakcie przeprowadzki do nowej siedziby i przebudowy części logistyki, przez co nie wszystkie elementy obsługi działają jeszcze tak sprawnie, jak powinny. Nie chcieliśmy jednak zamiatać sprawy pod dywan, dlatego kiedy tylko zauważyliśmy wiadomość, odpisaliśmy, przeprosiliśmy i wprost przyznaliśmy, że wcześniejszy kontakt nam umknął. Jeśli chodzi o czas realizacji, zamówienia zostały złożone w czwartek. Nasz standardowy termin wysyłki wynosi do 48 godzin, liczonych od kolejnego dnia roboczego. Nie realizujemy wysyłek w weekendy, dlatego w przypadku zamówienia z czwartku termin przypadał na poniedziałek. Obie przesyłki zostały przez nas nadane tego samego dnia. Rozumiemy natomiast, że wygodniej byłoby otrzymać wszystko w jednej paczce. Niestety informacja z prośbą o połączenie zamówień nie została przez nas odczytana odpowiednio wcześnie i dlatego każde z nich zostało przygotowane oddzielnie. Nie było tu żadnej złej woli ani próby naliczenia dodatkowych kosztów. Były to po prostu dwa osobno złożone i opłacone zamówienia, które system potraktował niezależnie. Podwójna prośba o wystawienie opinii również wynikała z tego, że były to dwa oddzielne zamówienia i system automatycznie wysłał wiadomość dla każdego z nich. Cieszymy się, że same perfumy ocenia Pan dobrze. Uwagi dotyczące kontaktu bierzemy do siebie, bo właśnie nad tym obszarem obecnie mocno pracujemy. Przyznaliśmy się do błędu w bezpośredniej wiadomości i robimy to również tutaj. Dziękujemy za zakupy i za konkretny feedback. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Perfame
⭐⭐⭐⭐⭐ Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Perfame. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a przesyłka dotarła szybko i bez żadnych problemów. Produkt był starannie zapakowany, dzięki czemu dotarł w idealnym stanie. Na duży plus zasługuje również bieżąca informacja o statusie dostawy. Profesjonalna obsługa i wysoka jakość usług sprawiają, że z przyjemnością wrócę na kolejne zakupy. Zdecydowanie polecam!
Generalnie skorzystałem z waszej strony z polecenia. Kolega dał mi co prawda tylko link bez wyjaśniania wyjaśniając że osoba inteligentny osoba się nie tłumaczy. Chciałem ten sam produkt co on. Fakt zapach perfekt ten sam co on otrzymał. Miałem mniej opcji do wyboru bo maks co mogłem wybrać to 30 ml a kolega dostał 50 i nie skromny flakon. Mogłem coś nie zrozumieć dlatego sugeruje że opis mało intuicyjny. Pozdrawiam
Mala sugestia odnosnie naklejek. Zazwyczaj rozpoznajemy perfumy po wygladzie flakonu bardziej niz po pelnej nazwie. Ja na razie testuje i chcialbym zapamietac ktore aktualnie uzywam zazwyczaj siegajac w pospiechu. Dlatego drukuje sobie swoje etykietki ze zdjeciami idealnie mieszcza się nawet na 2ml. Wydaje mi się że bedzie to na plus względem konkurencyjnych firm. Z jednej zrezygnowalem bo dawali naklejkii tylko z numerkami.
Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z zamówionych próbek, pachą super jeszcze nie testowane jedyne psiknięte na nadgarstek utrzymywały się bardzo długo więc trwałość jest świetna. Gorąco polecam :-)
Przepięknie zapakowana przesyłka, piękna kolorystyka opakowania.zaklejone " plombą" robi wrażenie. Szybka dostawa. Zapach przecudny i oczywiscie oryginalny. Bardzo dziękuję i polecam z całego serca!
Próbki perfum dobrze zabezpieczone, pięknie zapakowane w prezentowe pudełko. Próbki to fajny sposób na to czy dany zapach będzie nam odpowiadał. Jak wiadomo każdy zapach na każdej skórze inaczej pachnie. Serdecznie polecam 👍
Cudowny zespół, który tu pracuje! Przesyłkę dostałam zgodnie z obietnicą przed ważnym spotkaniem. :) bardzo sprawna komunikacja, super zapakowana paczka i idealny zapach. Na pewno bede wracac! :)

Zamowienie

Dzięki szybkiej i profesjonalnej rekacji szefa na problematyczna sytuację nie pozostaje mi nic innego jak poprawić ocenę z najsłabszej na najlepszej - nie ma nic do zarzucenia ;) co do samego perfumy jutro będzie testowany zobaczy ybjak się sprawdzi w ciągu dnia - właścicielowi dziękuję również za drobną rekompensatę (choć jej nie wymagałem - ale doceniam) jak coś mnie zainteresuje to na pewno wrócę ;)

Flakoniki przygotowane profesjonalnie, zapach trwały i piękny ❣️

Flakoniki przygotowane profesjonalnie, pudełeczko przyjemnie i pięknie spakowane. Próbki perfum piękne!Drugi raz korzystam z zamówienia, polecam serdecznie Dziękuję❣️

Wszystko git

Szybka wysyłka, zgodna z zamówieniem. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Do tego ładnie pachnące opakowanie. Zamówiłem próbkę i zapach jest bomba 🙂

Dobra robota!

Estetycznie zapakowane i profesjonalnie zabezpieczona przesyłka. Widać, że w Perfame dokładają wszelkich starań, aby sprawić jak najlepsze wrażenie na kliencie oraz zdobyć w jego oczach uznanie.
wysyłka około tygodnia ale urlop się każdemu należy a bez perfumki można żyć bardzo premium opakowanie i super zabezpieczenie, fajny atomizer. Mega polecanko!
Jestem bardzo zadowolona szybka wysyłka, pięknie zapakowane perfumy i przy otwaraniu już czuć zapach. Zapach jak najbardziej trafiony świeży idealny na letnie dni. Mój mężczyzna bardzo zadowolony, utrzymują się cały dzień.

Pomylone zapachy

Długo czekałem, była informacja że macie przerwę , przesyłka miała być wysłana 13 sierpnia została wysłana od Państwa 18 ale nie wspominał bym już o tym gdyby nie to że zamieniliście też zapachy. Jedno zamówienie 10 ml miało być Burberry drugie 5 ml Guerlain. Flakoniki opisane dobrze ale zawartość na odwrót. Niby nic strasznego ale na przyszłość nie chciałbym np dać kobiecie męskich perfum

Odpowiedź ze sklepu perfame.pl

Dziękujemy za opinię i przede wszystkim bardzo przepraszamy za pomyłkę z zapachami. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca i tutaj w pełni bierzemy odpowiedzialność za nasz błąd. Chcielibyśmy jedynie doprecyzować kwestię czasu realizacji. Nasza przerwa urlopowa trwała od 4 do 13 sierpnia i informowaliśmy o niej wcześniej. Od 13 sierpnia wznowiliśmy realizację, natomiast nie oznaczało to, że wszystkie zamówienia oczekujące po przerwie mogły zostać wysłane jednego dnia. Realizowaliśmy je chronologicznie, od najstarszych do najnowszych, a liczba zamówień po powrocie była znacznie większa, niż zakładaliśmy. Niestety przy intensywnej pracy nad nadrobieniem zaległości pojawiło się również zwyczajne zmęczenie i w Pana zamówieniu popełniliśmy błąd przy kompletowaniu zapachów. Nie traktujemy tego jako usprawiedliwienia. Możemy jedynie szczerze przeprosić, bo zależy nam, aby każdy otrzymał dokładnie to, co zamówił. Prosimy o kontakt z nami. Oczywiście zweryfikujemy zamówienie i naprawimy pomyłkę po naszej stronie.
Drugie zamówienie i kolejny raz wszystko ideolo :) Ładnie zapakowane oraz dobrze zabezpieczone. No i jest w czym wybierać na swoje początki w 'niuchaniu' ;)
Świetne zapachy duzo nowości, szybka przesyłka pieknie zapakowane, szczelnie. Wszystko dopiete na ostatni guzik. Bardzo dziekuję :-) polecam

Super zabezpieczona przesyłka – pakowanie na najwyższym poziomie. To już mój kolejny zakup i na pewno nie ostatni. Ogromnym plusem jest możliwość przetestowania kilku zapachów przed zakupem pełnowymiarowych perfum. Dzięki temu można uniknąć nietrafionych wyborów i znaleźć coś idealnego dla siebie. Zdecydowanie polecam!

Perfame to miejsce stworzone z pasji do zapachów, w którym jakość i autentyczność stawiamy na pierwszym miejscu. Specjalizujemy się w oryginalnych odlewkach luksusowych i niszowych perfum - oferujemy ...