perfame.pl

Opinie łącznie (2669) Opinie (2359) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie przesyłek, a także oryginalność i dbałość o szczegóły. Opinie o zapachach są przeważnie bardzo pozytywne, szczególnie pod względem trwałości, oryginalności i szerokiego wyboru dostępnych perfum. Wielokrotnie wskazywana jest bardzo szybka realizacja zamówień, co pozytywnie wpływa na ogólną satysfakcję klientów. Doceniane są również opisane i oznaczone odlewki, szeroki wybór zapachów i różnych pojemności oraz możliwość testowania wielu wariantów przed zakupem pełnowymiarowego produktu. Klienci podkreślają profesjonalizm obsługi, łatwy kontakt i pozytywne nastawienie personelu, co buduje ich zaufanie. Pojawiają się sugestie dotyczące lepszego oznaczania lub identyfikacji zapachów w buteleczkach.

Opinieperfame.pl

⭐⭐⭐⭐⭐ Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Perfame. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a przesyłka dotarła szybko i bez żadnych problemów. Produkt był starannie zapakowany, dzięki czemu dotarł w idealnym stanie. Na duży plus zasługuje również bieżąca informacja o statusie dostawy. Profesjonalna obsługa i wysoka jakość usług sprawiają, że z przyjemnością wrócę na kolejne zakupy. Zdecydowanie polecam!
Generalnie skorzystałem z waszej strony z polecenia. Kolega dał mi co prawda tylko link bez wyjaśniania wyjaśniając że osoba inteligentny osoba się nie tłumaczy. Chciałem ten sam produkt co on. Fakt zapach perfekt ten sam co on otrzymał. Miałem mniej opcji do wyboru bo maks co mogłem wybrać to 30 ml a kolega dostał 50 i nie skromny flakon. Mogłem coś nie zrozumieć dlatego sugeruje że opis mało intuicyjny. Pozdrawiam
Mala sugestia odnosnie naklejek. Zazwyczaj rozpoznajemy perfumy po wygladzie flakonu bardziej niz po pelnej nazwie. Ja na razie testuje i chcialbym zapamietac ktore aktualnie uzywam zazwyczaj siegajac w pospiechu. Dlatego drukuje sobie swoje etykietki ze zdjeciami idealnie mieszcza się nawet na 2ml. Wydaje mi się że bedzie to na plus względem konkurencyjnych firm. Z jednej zrezygnowalem bo dawali naklejkii tylko z numerkami.

Zamowienie

Dzięki szybkiej i profesjonalnej rekacji szefa na problematyczna sytuację nie pozostaje mi nic innego jak poprawić ocenę z najsłabszej na najlepszej - nie ma nic do zarzucenia ;) co do samego perfumy jutro będzie testowany zobaczy ybjak się sprawdzi w ciągu dnia - właścicielowi dziękuję również za drobną rekompensatę (choć jej nie wymagałem - ale doceniam) jak coś mnie zainteresuje to na pewno wrócę ;)

Super zabezpieczona przesyłka – pakowanie na najwyższym poziomie. To już mój kolejny zakup i na pewno nie ostatni. Ogromnym plusem jest możliwość przetestowania kilku zapachów przed zakupem pełnowymiarowych perfum. Dzięki temu można uniknąć nietrafionych wyborów i znaleźć coś idealnego dla siebie. Zdecydowanie polecam!
Moją szczególną uwagę zwróciło gustowne opakowanie, starannie przygotowane z dołączonym podziękowaniem za zakup i aforyzmem od zespołu, zabrakło mi jedynie informacji o nazwie zapachu, w który „opakowano” przesyłkę. Powodzenia!
Zaskoczyło mnie bardzo na plus ,że paczka z firmy sprzedająca perfumy pachnie jak perfumy.Niby szczegół ,ale kupując w innych firmach takiego gestu nie uświadczyłem.Opisane odlewek też,nie zawsze się zdarza.

Elegancko 😘

Szybka, elegancka dostawa. Piękne pudełko, perfumy ładnie zapakowane. Ja kupuje te 2 ml odlewki, bo szukam nowych fajnych zapachów. Lubię też nowe zapachy w małych opakowaniach, bo szybko mi się nudzą i sięgam po nowe. To jest fajne rozwiązanie dla takich osób jak ja. Jedyne co mi się nie podobało to perfumowanie wnętrza opakowania, bo chciałam porównać zapachy a wszystko pachniało perfumami z pudełka, znaczy mieszały się te zapachy, bo miałam je też na rękach. Dałam pięć gwiazdek, bo generalnie paczka mi się podobała, następnym razem przy zamówieniu poproszę o nieperfumowanie pudełka 😉
Jestem zaskoczony jakością produktu - elegancko zapakowany i opisany! Nie raz zamawiałem dekanty i odlewki, ale żaden z dostawców tak ładnie i estetycznie tego nie pakował. Naprawdę wzorowa robota! Ps. Aż wysiliłem się o ocenę, a nigdy tego nie robię:)
Perfumy bardzo profesjonalnie zapakowane, próbka w porządnym szklanym flakoniku, wszystko zgodnie z opisem. Cała strona bardzo czytelna i łatwa w obsłudze. Zapach przepiękny, jak powietrze po deszczu.
Super sprawa - 15 próbek, które chciałem powąchać po serii TikToków :) Spryskane też tajemniczym pięknym zapachem pudełko - Marcel, daj proszę znać co to za zapach :) Z góry dzięki !!!
Oczywiście wszystko w porządku,aczkolwiek zamawiałem perfumy dla siebie i żony, fajnie by było gdyby następnym razem bylo jakoś zaznaczone które damskie które męskie. Pozdrawiam
Wybierasz pojemnosc zakupionych perfum,to duzy plus bo lecisz np.na wakacje nie musisz zabierac duzej butelki ulubionych perfum, Perfame posiada bogata baze recenzji perfum wiec £atwo dokonac decyzji o zakupie, super sklep
Pięknie zapakowane, szklane próbniki, wszystko ok, ale miłym akcentem byłoby otrzymanie gratisowej probki jako element zaskoczenia
mega kocur pozdro dla ciebie wariacie robisz kawal dobrej roboty nie zmieniaj sie zero scamu i zera nieoczekiwanych trywialnych niedomowien, pelen szacunek mordziu marcel
Opakowanie było dobrze zabezpieczone a perfumy są bardzo ładne. Spodziewałem się szybciej zamówienia, ale nie czekałem jakoś bardzo dlugo więc jest wszystko ok.

Ocena zakupu

Kupowanie w Perfame to prawie przyjemność. "Prawie" bo bardzo słabo chodzi wasza strona internetowa. Czekanie na wykonanie polecenia może doprowadzić do furii. Dodam tylko że skorzystałem z serwisu który oferuje takie same usługi jak u Was i wszystko działa aż miło (myślałem że problem leży po mojej stronie).
Przesyłka pięknie zapakowana w pachnące pudełko. W środku list z podziękowaniem umilił dzień. Polecam tego sprzedawcę 🌸
Pierwszy raz w życiu spotkałam się aż z takim profesjonalizmem 😍 a zamawiałam już nie wiele razy rozlewane perfumki. Wszytko idealnie : produkt , opakowanie , dostawa , pełen profesjonalizm 👍 jestem pod ogromnym wrażeniem 🤩 Dodam że z reguły nie wystawiam opinii ale tutaj nie da się zapomnieć takiego dostawcy 🤩 Polecam 😇
Cudowne zapachy, zamówienie pięknie i bezpiecznie zapakowane, szybka realizacja. Polecam serdecznie.