JustNails.pl

Opinie łącznie (19 843)

19 843 reviews since 29 lip 2021

Ważny od: 6 sie 2021
justnails.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają estetykę, staranność i bezpieczeństwo pakowania przesyłek, co sprawia, że czują się wyjątkowo. Błyskawiczna realizacja zamówień oraz terminowość dostaw przekraczają oczekiwania wielu osób. Gratisy dołączane do zamówień wywołują pozytywne emocje i poczucie docenienia. Szeroki wybór produktów oraz dostępność wielu marek są często chwalone. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości i zgodne z opisem, co zachęca do kolejnych zakupów. Obsługa klienta jest przeważnie doceniana za sprawną komunikację i szybkie rozwiązywanie problemów, a ewentualne zgłoszenia dotyczące uszkodzeń lub wad fabrycznych są zazwyczaj rozpatrywane satysfakcjonująco i szybko przez sklep. Niektórzy klienci zwracają uwagę na częste braki magazynowe. Sporadycznie pojawiają się uwagi na temat niewystarczającej pomocy ze strony obsługi klienta.

OpinieJustNails.pl

Niech wszystkie sklepy internetowe biorą z Was przykład!!!

Pięknie zapakowana paczka, produkty świetnie zabezpieczone. Wysyłka EKSPRESOWA nawet w urodzinowym szale zamówień. Pyszne krówki (choć za mało 🤣) oraz miły gratis z okazji urodzin, mimo że moje zamówienie było raczej skromne w porównaniu z innymi. Obsługa rewelacja, organizacja urodzin totalny sztos. Wiele ciekawych live'ów z masą wiedzy, ale i śmiechu (np. mucha w lampie i Januszek Wiktorianek🤣 kto wie ten wie). Serdecznie polecam wszystkim Wasz sklep, asortyment mega szeroki. Wrócę na 100%kolejny raz! Gdybym nie mieszkała na drugim końcu Polski to bym składała do Was CV 🤣

Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl

Bardzo dziękujemy za wspólne świętowanie naszych urodzin i miłe słowa! 🥳. Super, że jesteś z nami! 💖 Zapraszamy ponownie do JustNails ✨
Zamówienie dotarło bardzo szybko, a wszystko było pięknie i starannie zapakowane. Widać, że JustNails dba o każdy szczegół ❤️ Produkty świetnie zabezpieczone, a do zamówienia dołączona była jeszcze słodka niespodzianka – krówka! 🥰 Takie drobiazgi naprawdę cieszą i sprawiają, że chce się wracać. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze nie raz zrobię tutaj zakupy! 💅
Jestem naprawdę zachwycona! 🥹 Paczka od JustNails była przepięknie zapakowana — czułam się, jakbym otwierała prezent. 🎁 Wszystko było pięknie i bardzo starannie zabezpieczone, dzięki czemu nic nie ucierpiało podczas transportu. ❤️ Samo otwieranie paczki sprawiło mi ogromną radość i naprawdę się wzruszyłam, bo widać, ile serca i dbałości zostało włożone w przygotowanie zamówienia. 🥹✨ Takie szczegóły robią ogromne wrażenie i sprawiają, że zakupy są jeszcze przyjemniejsze! Dziękuję JustNails za tak pięknie przygotowaną paczkę! ❤️ Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze wrócę po więcej! 💅🏻✨

Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Super, że jesteś z nami! 💖 Zapraszamy ponownie do JustNails ✨

Pierwszy raz miałam tak uroczo zapakowaną paczkę! Byłam pozytywnie zaskoczona. Mój paczkomat był chwilowo niedostępny, dlatego zaraz po złożeniu zamówienia otrzymałam wiadomość z pytaniem, który paczkomat może zostać wybrany jako zamienny. Kontakt był bardzo sprawny – na wiadomości odpowiadają szybko. Przesyłka była starannie i uroczo zapakowana. W środku znalazły się piankowe serduszka, które zrobiły naprawdę miłe wrażenie. Nigdy wcześniej nie otrzymałam tak uroczo zapakowanej paczki. Zdecydowanie polecam zakupy u nich!
Fajne zamówienie , szybko sprawnie bez problemu. 😉 Zawsze zadowolona - ale muszę powiedzieć że bardzo dużo produktów brakuje na stanie😓 i to zmusza do ciągłego zamówienia. Ja mieszkam za granicą więc jak tylko mam możliwość będąc w Polsce zamawiam wszystko co mi potrzebne- bo wysyłka za granicę jest droga. I często spotykam się z brakiem produktów. No nic i tak uwielbiam u was zamówić 🤝🥰
Dzwoniłam przed złożeniem zamówienia żeby dopytać o szczegóły produktów i otrzymałam informację nie większą niż to co sama widzę i jestem w stanie znaleźć na stronie internetowej. Produktów jest już na prawdę dużo więc trudno czasem samemu zrozumieć różnice między nimi i mieć jasność co wybrać, a informacje na stronie nie zawsze są w pełni jasne i wystarczające do złożenia zamówienia. Dlatego na pewno byłoby miło żeby to wsparcie w znajomości produktów było większe ;)

Dokładne opisy produktów ułatwiają zakupy

Dużą zaletą są informacje dotyczące każdego produktu na tyle dokładne, że dla mnie, osobie rozpoczynającej przygodę z żelem nie sprawiło trudności wybranie odpowiedniego. To było dla mnie ważne. Zdjęcia załączone do produktów również nie odbiegają od rzeczywistości. Szybka dostawa oraz piękne opakowanie tylko dopełniają całość.

Wspaniali! Błyskawicznie i pieknie!

Mega szybko wyslane, super. Paczka pachnaca i piekna,- gratis mega doceniam, to bardzo mile! Co powiem, stronka fajnie skonstruowana, ceny spoko i duzo promocji, kupilam duuuzo wiecej niz chcialam ale nie zaluje bo fajne produkty w fajnej cenie. A nowosci i ja i klientki doceniaja. Super! Dziekuje!

💖 Jestem bardzo zadowolona z zamówienia

Jestem bardzo zadowolona z mojego zamówienia! Zamawiałam dwie paczki i wszystko dotarło zgodnie z zamówieniem. Produkty są świetnej jakości, a paczki były bardzo ładnie i starannie zapakowane. 😊 Dziękuję również za gratisy to bardzo miły gest! ❤️ Z całego serca polecam i na pewno jeszcze wrócę na kolejne zakupy. 🥰

Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl

jak zamawiać cokolwiek do paznokci to tylko od justnails! szeroki wybór spośród kilkunastu marek, obłędne ceny i super promki, bardzo szybka i sprawna dostawa. zamawiałam już kilkakrotnie z tej strony i pozostaje ona moją ulubioną cały czas :) paczki są świetnie zapakowane, a gratisy do zamówień zawsze sprawiają miłą niespodziankę i uśmiech na twarzy, na pewno będę tu wracać przez długi czas <3
Bardzo polecam sklep JustNails! 😊 Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a produkty są świetnej jakości. Mimo że moja paczka została uszkodzona w transporcie, jestem naprawdę pod wrażeniem obsługi klienta. Kontakt z JustNails był błyskawiczny, bardzo sympatyczny i profesjonalny. Problem został rozwiązany bez żadnych komplikacji, co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że to sklep godny zaufania. Na pewno będę wracać na kolejne zakupy! 💅✨

Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl

Cześć! Ogromnie dziękujemy za tak szczegółową i przemiłą opinię! 🥰 Chociaż uszkodzenia w transporcie bardzo nas smucą, to niesamowicie cieszy nas fakt, że nasze Biuro Obsługi Klienta mogło pomóc Ci tak szybko i sprawnie. Twoje zaufanie i zadowolenie zarówno z produktów, jak i z naszej pomocy, to dla nas absolutny priorytet! ❤️ Cudownie, że jesteś z nami i już nie możemy się doczekać Twoich kolejnych zakupów. Udanych stylizacji! 💅✨

Bardzo udane zakupy.

Bardzo duzy wybór przedmiotow na stronie. Proces zakupowy przebiega sprawnie. Paczka bardzo szybko do mnie dotarla. Tak jak na stronie określony był czas doręczenia, został w pełni zachowany. Zapakowanie paczki na bardzo wysokim poziomie. Wszystko idealnie zabezpieczone, a dodatkowo bardzo ładnie spakowane. Jestem bardzo zadowolona.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Paczka była pięknie i starannie zapakowana,kolorowy papier oraz dbałość o każdy detal zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Zamówienie dotarło szybko, wszystko było zgodne z opisem i odpowiednio zabezpieczone. Produkty są wysokiej jakości, a cały proces zakupu przebiegł bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam ten sklep!!!!!!
Byłam mile zaskoczona "gratisami", które zostały dołączone do przesyłki. Paczka dotarła dość szybko - jak na wysyłkę za granicę. Jedynie czego mi zabrakło to okienka, w którym mogłabym o coś poprosić przy zakupie, gdy już potwierdzam zakup, np. o nie dodawanie krówek, ponieważ ich nie jadam. Jednak myślę, że to mały szczegół i dlatego pozostawiam 5 gwiazdek.
Dzień dobry. Wszystko z zamówienia mnie ogólnie satysfakcjonuje oprócz jednego produktu nowości od excellent pro Perfect French creamy yellow Produkt nie utwardza się prawidłowo, mimo używania sprawnej lampy Semilac Diamond 54 W (zakupionej około 3–4 miesiące temu). Pozostałe kolory, których używam, utwardzają się bez żadnego problemu. W celu wykluczenia błędu aplikacji wykonałam test na wzorniku, nakładając produkt w różnych grubościach – od bardzo cienkiej, niemal przezroczystej warstwy, po grubszą. Niestety w każdym przypadku po utwardzeniu pojawiają się kropki i nierówności, a pod powierzchnią produkt pozostaje płynny i niepolimeryzowany. Proszę o informację, czy może to być wada produktu lub partii. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, [Twoje imię]

Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy do kontaktu z nami na sklep@justnails.pl - postaramy się szybciutko znaleźć przyczynę lub pomóc Ci w doborze innych produktów dopasowanych do Twoich potrzeb 🥹🩷
Paczuszka pięknie zapakowana,zabezpieczona chrupeczkamiw pięknym różowym kolorze. Rozpakowanie paczuszki to istna frajda,prawdziwy prezent ze słodką niespodzianką w środku oraz pilnikiem z logo. Nie wspomnę o szybkiej realizacji zamówienia... Super! Dziękuję, wrócę po więcej!

Dziękujemy za wybór JustNails! Zapraszamy serdecznie ponownie ✨🩷
Żele z JustNails są naprawdę świetne! 💅 Mają bardzo dobrą konsystencję, łatwo się nimi pracuje i pięknie się poziomują. Paznokcie wyglądają estetycznie i trwałość jest super. Na pewno będę wracać po kolejne! ❤️

Pięknie zapakowane rzeczy… i super że…

Pięknie zapakowane rzeczy… i super że dajecie gratisy bo można wypróbować nowe marki i ewentualnie w przyszłości zamówić pełnowymiarowy produkt jeżeli się sprawdzi dlatego bardzo się cieszę jak dostaje od was próbki żelu czy oliwki, możecie też próbki kremów dodawać bo tego jeszcze nigdy nie dostałam a wiem że w innych hurtowniach dają np. Indigo i to obojętnie jakiej wartości zamówienia są zawsze pełno próbek 😊

Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! 🩷 Cieszymy się, że testowanie naszych próbek sprawia Ci radość. Próbki kremów również dodajemy do paczek, jednak gratisy ponad programowe są wybierane losowo. Mamy nadzieję, że przy kolejnym zamówieniu uda się trafić! 😊

Wszystko co lubię i szanuję

Znalazłam wszystkie swoje ulubione produkty i ulubionych producentów. Bardzo szybki termin realizacji zakupu, dogodne formy płatności i odbioru przesyłki. Ciekawy program dla kupujących. Po prostu mega, pełne zadowolenie.

Najlepszy sklep pazurkowy

Bardzo szybka wysyłka, wszystko pięknie i bezpiecznie spakowane! Dodatkowo właścicielka sklepu często robi super akcje, konkursy i promocje. W sklepie można znaleźć bardzo dużo produktów wielu marek także zakupy robię tylko tu:)

Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl

Wszystko do paznokci! Szybka wysyłka | Piękne paczuszki | Gratisy w zamówieniach