Sklep Acer Polska- Logo - Opinie

: 262Bardzo dobry

Opinie nt. sklepu Sklep Acer Polska

Opinie zweryfikowana (142) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (262)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

27 lip 2022
Zakupy poszły szybko i sprawnie. Interfejs przejrzysty i przyjazny. Niestety do pełni szczęścia zabrakło mi informacji o kompatybilności akcesoriów z poszczególnymi modelami ACER. Kupując nową myszkę bezprzewodową w miejsce myszki jaką dostałem w komplecie z moim ACER Aspire 5600U musiałem podjąć decyzję "w ciemno"

najbardziej krytyczna opinia

6 maj 2022

Po wprowadzeniu danych mojej karty kredytowej w banku Millenniumm wyskoczyło okno wg którego rzekomo miałem potwierdzić tranzakcję w aplikacji bankowej. Byłem zalogowany w aplikacji bankowej i nie wyskakiwał monit z otwierdzeniem

Opinie nt. sklepu Sklep Acer Polska

Resetuj
16 mar 2023
Super ceny i obsługa. 5 gwiazdek
Odpowiedź ze sklepu Sklep Acer Polska
Dziękujemy za opinię i bardzo doceniamy komentarz. Cieszymy się, że wszystko się podobało i poszło gładko, a to jest naszym celem. W przypadku pytań lub wątpliwości dotyczących zamówienia prosimy o kontakt: https://store.acer.com/pl-pl/contact/
6 mar 2023
3 mar 2023
15 lut 2023
najlepsze ceny monitorów na rynku i dodatkowo jeszcze super promki
15 lut 2023
10 lut 2023
8 lut 2023
1 lut 2023
23 sty 2023
sposób prezentacji szybkie poprawne skierowanie na płatności
14 sty 2023
27 sty 2023