takaposciel.pl

Opinie łącznie (864) Opinie (223) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślając ich zgodność z opisem i zdjęciami, co buduje zaufanie do sklepu. Doceniana jest także szybka i sprawna dostawa oraz profesjonalna, szybka obsługa i kontakt z klientem. Dodatkowym atutem jest możliwość dopasowania rozmiaru pościeli do indywidualnych potrzeb kupujących. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz sugestie poprawy informacji przekazywanych klientom po dokonaniu zakupu. Nieliczne uwagi odnoszą się również do drobnych szczegółów produktów.

Opinietakaposciel.pl

Polecam bardzo Zamówiona pościel klasyczny zestaw + prześcieradło, swietna gatunkowo i kolory prześliczne, a do tego w niskiej cenie. Obsługa błyskawiczna i dostawa również.
Dlaczego ?? Ano dlatego ze bardzo dobrze zostaly zaprezentowane walory surowca cz jakiego ta posciel konktrtna !!!!---- zostala zrobiona Inne rodzaje i walory surowca moga innym zaprocentiowac rownie doskonalymi ocenami...TEGO nauczyla mnie wlasnie DEMOKRACJA...Szanuj inne dobre i sluszne poglady a wtedy i twoje moze sluszniejsze poglady rowniez beda nagradzane.....
Pościel Dżungla jest bardzo ładna i rzeczywiście miękka, jednak oddałam ją gdyż okazała się za ciemna do mojej jasnej sypialni. Dostawa i zwrot pieniędzy były bardzo szybkie i łatwe. Ogólnie polecam firmę.
Pościel ładna, zgodna z opisem i zdjęciem. Śmiało mogę polecić 🙂!

Polecam tę firmę.

Pościel jest dobrej jakości, nie farbuje. Obsługa przemiła. Po rozmowie z panią z firmy stwierdzam, że chcą pomóc klientowi, wybierają najdogodniejsze rozwiązanie dla kupującego. Reakcja natychmiastowa, szybka obsługa. Towar dobrze zapakowany.
Pościel jest przepiękna i miła w dotyku :-) POLECAM !!
Bardzo mi się podoba ta pościel jest miękka i prezentuje się na łóżku cudownie 🥰
Posciel super. Dostawa o 3 dni za długo.
Pościel piękna ,taka jak w opisie , materiał super jednak brakuje mi suwaka ,pościel zapinana na guziki a nie znalazłam tego w opisie. Nie przeszkadza to jednak w wystawieniu bardzo dobrej opinii. Polecam serdecznie i wrócę na pewno .
Dobry material,polecam
Bez zastrzeżeń
Wszystko jest ok
Nakrycia, które kupiłam są bardzo ładne, kontakt z kupującym praktycznie kończy się podczas składania zamówienia. Informacje o przesyłce jadącej do mnie otrzymałam od przewoźnika, więc to możecie poprawić. Pozdrawiam.
kontakt z klientem
Gorąco polecam..pościel wysokiej jakości, dostawa sprawna i szybka.