Klienci są zachwyceni wysoką jakością wykonania ceramiki oraz jej trwałością i dbałością o detale. Podkreślają piękno, unikalność i bogactwo wzorów oraz ręczne zdobienia jako ogromną zaletę produktów. Zdecydowana większość klientów bardzo chwali staranne, bezpieczne i profesjonalne zabezpieczanie paczek przed uszkodzeniem. Doceniana jest także bardzo szybka, sprawna i terminowa realizacja zamówień oraz dostawa produktów. Klienci chwalą również profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi, zarówno w kontakcie mailowym, jak i telefonicznym. Część klientów zwraca uwagę na ograniczoną dostępność niektórych produktów i oczekuje szerszego wyboru wzorów oraz modeli.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniePolska ceramika Bolesławiec
Dziękuję za szybką wysyłkę przedmiotów. Obdarowani są bardzo zadowoleni, a kubki są śliczne. Jedynie sposób pakowania mógłby być bardziej przyjazny i wydaje mi się że kartoniki lepiej by się tu sprawdziły. Tak gruba warstwa folii bąbelkowej ciasno owiniętej na kruchych przedmiotach nie ułatwia rozpakowania (trochę się przy tym namęczyłam).
Zgodność z ofertą
Czas realizacji zamówienia i dokładność zapakowania filiżanek oceniam na 5+.
Nieco zmartwiła mnie nieznaczna różnica w wielkości i zdobieniu filiżanek do espresso, które stanowić będą prezent ślubny. Ale potraktowałam to jako dowód, że wyrób jest ręczny a nie "taśmowy". Zapewne jeszcze skorzystam z szerokiej oferty pięknych wyrobów wybierając prezent świąteczny lub okazjonalny.
Ceramika z Bolesławca - moja miłość od lat
Mam nieuleczalną słabość do ceramiki z Bolesławca. Jest piękna, trwała, funkcjonalna, ale przede wszystkim ma duszę. To rękodzieło, które sprawia, że zwykły posiłek staje się małym świętem.
Jest warta każdej złotówki. Niech pracownia trwa do końca świata i dzień dłużej, bo takich pereł już się nie tworzy.
Zakupiony model spełnia moje oczekiwania
wybrany model był dostępny niestety tylko w jednej wersji graficznej, zależało mi na małym czajniczku na esencję, w którym dziubek jest zabezpieczony kilkoma dziurkami a nie jest w pełni otwarty, żeby zatrzymywały się fusy. Inne modele z dziurkami były albo większe, albo dosyć niestabilne. Właściwie szukałam samego czajniczka bez filiżanki, ale w tej wielkości, z dziurkami i żeby był stabilny - bo czajniczek ma być używany oddzielnie do zaparzania esencji - takiego wariantu w ogóle nie znalazłam w Państwa ofercie. Wybrany przeze mnie model spełnia podstawowe moje oczekiwania, tylko filiżanka jest zbędna.
Profesjonalna i sprawna obsługa, skuteczny kontakt telefoniczny z pracownikiem sklepu.
Profesjonalna i sprawna obsługa. Łatwy i skuteczny kontakt telefoniczny z pracownikiem sklepu. W rozmowie telefonicznej poprosiłam o zapakowanie produktu na prezent oraz o wysyłkę tego samego dnia. Okazało się, że po sprawdzeniu stanu produktu wszystko udało się zgodnie z moim oczekiwaniem.
Paczka dotarła zatem następnego dnia, a bardzo mi na tym zależało.
Gorąco polecam sklep :)
Jestem od bardzo wielu lat miłośnikiem waszej ceramiki.Szkoda, że likwidujecie większość sklepów stacjonarnych.Zawsze lubiłam zaglądać w realu i z przyjemnością coś kupowałam.Zakupy w internecie nie dają takich możliwości.No i czas oczekiwania na powiadomienie o dostępności ! Pozdrawiam .Ewelina
Szanowna Pani Ewelino,
Bardzo dziękujemy za pozostawienie swojej opinii oraz za wieloletnie zaufanie do e-manufaktura. Cieszymy się, że nasza ceramika jest dla Pani źródłem radości. Rozumiemy, jak ważne są zakupy w tradycyjnych sklepach stacjonarnych oraz osobisty kontakt z produktami. Dokładamy wszelkich starań, aby doświadczenie zakupów online było jak najbardziej satysfakcjonujące i wygodne, jednocześnie pracując nad usprawnieniem informacji o dostępności produktów.
Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Zakupiłem bon o wartości 1000zł na prezent , zamówienie zostało szybko zrealizowane , za to plus. Jednak w całej sprawie jest bardzo duży minus, mianowicie bon został kiepsko zapakowany , dotarł do nas jakby ktoś go psu z gardła wyciągnął . Dużo wysiłku włożyłem aby wyprostować zagniecenia , wszystkiego nie udało się zrobić idealnie. Nie miałem też czasu na prośbę o wysyłkę kolejnej kartki ponieważ uroczystość na którą został zamówiony miała miejsce w ostatni weekend . Kolejną rzeczą jest forma wypełnienia , zdecydowanie ładniej i czytelniej byłoby gdyby kod był wydrukowany a nie odręcznie napisany .
opinia na temat kubka i talerzyka
Od zamówienia po wysyłkę wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Ogromny plus za bardzo solidne zabezpieczenie przesyłki przed uszkodzeniem. Kubek i talerzyk taki jak przedstawiony na stronie internetowej. Niczym nie odbiegał od zdjęcia. B. ładny. polecam z czystym sercem.
Polska perełka
Wszystko zależy co kto lubi. Do Bolesławca trzeba dorosnąć:) Dla mnie to piękne wyroby. Każdy wzór jest unikatowy. Zaczęłam zbierać ważkę i kolekcja się powiększa corocznie. Będzie jak znalazł na emeryturkę w małym wiejskim domku ... Polska perełka
Prodykty ceramiki artystycznej jak zwykle cudne. Mini talerzyki można wykorzystać jako spodek pod kubeczek, spodek na torebkę herbaty albo spodek na przyprawy i plasterki cytrusów do zimowej herbaty. Kubek świetnie leży w ręce, pięknie zrobiony
Unikatowy, bogato-zdobiony, inspirowany naturą wzór, przeniesiony na ceramikę to wzór, którego poszukiwałem i znalazłem w Ceramice Bolesławiec. A dotego wszystkiego jest w pełni funkcjonalna a dania przyprawione w ceramice oddają niepowtarzalny smak.
O tym, że ceramika jest przepiękna, chyba nie trzeba pisać!
Doskonała jakość, niezwykłe wzornictwo, naczynia robią wrażenie. Paczka zapakowana profesjonalnie, bezpiecznie dotarła do domu. To na pewno nie ostatnie zakupy.
Nie spodziewałem się,że przesyłka z talerzem,który zamówiłem przyjdzie tak szybko! Super zabezpieczony.Ceramika z Bolesławca jest z Nami od lat,ale zawsze kupowaliśmy ją,specjalnie wybierając się do tego miasta.Teraz wiem,że mogę zaufać tej formie zakupu. Dziękuję i polecam!
Zapakowanie kubków było mistrzowskie. Bałam się o nie ale naprawdę doskonale wszystko było zapakowane. Kubki są piękne, mam nadzieję, że będą się podobały obdarowanym. Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę.
Sprawna wysyłka i bardzo miła obsługa w sklepie stacjonarnym na Alejach Jerozolimskich. Dziękuję za staranne zapakowanie paczki, jechałam z nią rowerem i wszystko było tak zabezpieczone przez panią ekspedientkę, że nawet jajko by się nie stłukło :)
Produkty bardzo dobrze zabezpieczone. Wszystko dotarło bezpiecznie. Przepiękna ceramika która zachwyca każdego. Wykonana starannie i precyzyjnie. Polecam serdecznie. Na pewno jeszcze nie raz tutaj wrócę ❤️
Oryginalna porcelana produkowana przez Zakłady Ceramiczne Bolesławiec. Bardzo dobry kontakt ze sklepem , szybka wysyłka, dobrze (bezpiecznie) zapakowany towar. Bez problemu przekierowano moją przesyłkę na inny wskazany adres paczkomatu. Polecam! Napewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie.
Zestaw doniczka plus podstawka źle dobramy kolorystycznie. Jakby z "innej bajki" a zestaw stworzony "na siłę".
Podstawka powinna być z delikatnym motywem granatu taki jak na szczycie doniczki. Wąski pasek na szarym tle.
Masywność granatu podstawki nie pasuje do delikatnego motywu górnej części doniczki.
I bron boże jagódki na spodku bo sie wszystko "zleje".
Doniczki śliczne. Podstawki wszystko psują.
I tak jesteście boscy.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat zestawu doniczka plus podstawka od e-manufaktura. Doceniamy wszelkie sugestie dotyczące kolorystyki i designu, gdyż staramy się tworzyć produkty, które harmonijnie łączą estetykę z funkcjonalnością. Każda opinia pomaga nam doskonalić naszą ofertę i utrzymywać wysoką jakość, z której słynie e-manufaktura.
Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Jeżeli chodzi o sam produkt to jest najwyższej jakości.
Natomiast kupowanie że strony e manufaktura w Warszawie to tragedia. Miałam kupon upominkowy nie zrealizowany rok. Na stronie szeroki wybór natomiast produktów dostępnych mało. Powiadom o dostępności to fikcja.
Proszę sie zastanowić przed zakupem bonu upominkowego
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat e-manufaktura. Cieszymy się, że docenili Państwo jakość naszych produktów, ponieważ w e-manufaktura przykładamy ogromną wagę do najwyższych standardów wykonania oraz satysfakcji klientów. Jednocześnie przykro nam z powodu niedogodności związanych z realizacją kuponu upominkowego i dostępnością produktów. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam ciągle doskonalić oferowane usługi.
Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Nie był to zwykły zakup – to była podróż do krainy tradycji i kunsztu. Każdy element ceramiki z Bolesławca wygląda jak dzieło sztuki, które przetrwa pokolenia. Paczka dotarła perfekcyjnie zabezpieczona, a jakość… absolutnie królewska. Czuję się, jakbym sprowadził do domu kawałek polskiego dziedzictwa