najbardziej pozytywna opinia
25 sie 2023
Duży wybór akcesorii i dodatków, wspaniałe wzornictwo. Naczynia są funkcjonalne można je myć w zmywarce i podgrzewać w nich potrawy. Ceramika bardzo dobrej jakości. Wybrałam wzór 166A i jestem bardzo zadowolona. Z pewnością posłuży przez wiele lat. Dokładne opisy ceramiki pomagają w wyborze produktów. Ceramika nadaje swojskiego charakteru pasuje do różnego rodzaju wnętrz. Polecam. Dodam jeszcze że produkty do wysyłki są zapakowane bardzo dokładnie i dotarły bezpiecznie.
Tydzień czasu oczekiwania, żeby dostać tylko maila, że sklep nie może skompletować i wysłać zamówienia. Tylko email, nic więcej, żadnego telefonu do klienta. Podany numer 690 800 780 nie jest odbierany w ogóle. Żadnej propozycji ani oferty rozwiązania problemu. Sklep oddzwonił łaskawie po tygodniu, po wcześniejszych KILKUNASTU moich próbach dodzwonienia się do ich biura. Posumuję to krótko: SKANDAL! NIE POLECAM!
Bardzo się cieszę że w Polsce a konkretnie w Bolesławcu można kupić tak wspaniałą ceramikę z ogromnym wyborem dekoracji. Mam znajomych za granicą, którzy również ją kupują. Podoba mi się że jest duży wybór wielkości i pojemności co pomaga w użytkowaniu. Dorota.
Klient Ceramika Bolesławiec | sklep e-manufaktura
Ceramika bardzo ładna co do wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń :) Zastanawia mnie jednak dlaczego nie została wysłana w żadnym kartonie tylko owinięta w folię. Dziwnie jest dać ją potem w prezencie bez żadnego opakowania.
Wspaniała ceramika z Bolesławca
Produkty z ceramiki są cudowną ozdobą mojej kuchni oraz jadalni. Niezależnie od rodzaju dekoracji każda jest piękna. Ja wybrałam nr 166A . Moja kolekcja naczyń ciągle się powiększa i jestem z niej bardzo zadowolona.
6 wrz 2023
Dzień dobry. Lepiej to chyba się już nie da, bo szybciej już nie można, a sposób zapakowania to jak szukanie skarbu ..... Dziękuję serdecznie. Na pewno będę sukcesywnie kontynuowała zakupy. Pozdrawiam serdecznie
13 wrz 2023
Bardzo dobry kontakt z biurem obsługi, szybkie odpowiedzi na każde pytanie. Paczka zapakowana z dbałością o każdy zamówiony przedmiot. A do tego szybka i dostawa do Hiszpanii. Polecam!!
Klient Ceramika Bolesławiec | sklep e-manufaktura
Przepiękne wyroby, na żywo prezentują się jeszcze lepiej. Na plus kontakt ze sklepem, elastyczność a także szybkość realizacji zamówienia.
Klient Ceramika Bolesławiec | sklep e-manufaktura
Polecam bardzo serdecznie. Bardzo szybka wysyłka. Dzbanek był bardzo dobrze zabezpieczone wszystko dotarło w całości. 👍
Klient Ceramika Bolesławiec | sklep e-manufaktura
Od lat jestem fanką ceramiki Bolesławiec, a edycją 166a jestem zachwycona. Polecam WSZYSTKIM miłośnikom ceramiki.
Klient Ceramika Bolesławiec | sklep e-manufaktura
Nie wiem czy możecie to zrobić jeszcze szybciej i profesjonalniej.
Bardzo dziękuję za taką obsługę.
Klient Ceramika Bolesławiec | sklep e-manufaktura
Produkt zapakowany tak dobrze,że kurier nawet jakby rzucał paczką nic by sie nie zniszczyło ;)
Klient Ceramika Bolesławiec | sklep e-manufaktura
Szybka wysyłka, solidnie zabezpieczona przesyłka co przy tym asortymencie jest bardzo ważne