14 gru 2023
Brak ceny brutto za produkt. Podana cena za artykuł jest ceną do produktu przy zakupie całej palety. Szkoda, bo wchodząc do sklepu i chcąc kupić niewielką ilość opakowań łatwo się zasugerować podaną ceną. Dlaczego nie jest podana realna cena produktu, cena brutto, albo widełki cenowe. Takie podawanie ceny wprowadza w błąd, bo myślisz, że płacisz za produkt cenę brutt a po raz drugi jesteś wprowadzony w błąd, bo myślisz, że kupujesz taniej a tu podana jest cena hurtowa. To nie jest w porządku wobec kupującego. nie zainteresowanego kupnem całej palety.
Zakupiłam kartony na przesyłki do Inpost'u.
Wymiar C.
Niestety miałam problem z umieszczeniem kartonu w paczkomacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karton był zapełniony na 70%, także zaklejony był na płasko- bez żadnych górek/wybrzuszeń.
Wysokość kartonu powinna być o 1cm mniejsza!!!
Niepolecam.
Więcej nie kupię.
Zakupiłam 10szt, a już przy pierwszym kartonie- pierwszej przesyłce miałam problem z umieszczeniem jej w paczkomacie.
Opinie nt. sklepu paxit.pl
19 wrz 2024
zasadniczo dostałem to co zamawiałem więc 5/5
niestety pomimo (wydawało by się) solidnego opakowania zawartość była na jednym z rogów "sponiewierana". 3/5
ocena ogólna 4/5
19 wrz 2024
Dziękujemy za Państwa opinię i wybór naszej firmy. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu najlepszą obsługę i odpowiednio zabezpieczać przesyłki. Niestety firmy kurierskie czasem je uszkadzają pomimo dobry zabezpieczeń. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Pozdrawiamy zespół paxit.pl
26 wrz 2024
Towar szybko sprawnie
Szybko sprawnie i na czas kartony super jakości . Zamówienie złożone parę minut po 11-stek dotarło następnego dnia.
26 wrz 2024
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom produkty najwyższej jakości, szybką realizację zamówień oraz profesjonalną obsługę. Dziękujemy za wybór Paxit.pl. Pozdrawiamy!
Piękne opakowania, dokładnie wykonane dodadzą uroku każdej paczuszce! Dziękuję!
Super sprawnie i szybko, produkty dobrej jakości, korzystamy regularnie.
18 godzin temu
Dziękujemy za miłe słowa i wybór naszych produktów. Doceniamy Państwa regularną współpracę i mamy nadzieję, że będziemy mogli nadal Państwu służyć w przyszłości. Pozdrawiamy Paxit Team!
jakość, dobra cena i szybka wysyłka. To już kolejne zamówienie
super kontakt i obsługa
Bardzo pomocny i rzeczowy partner biznesowy, godny polecenia
18 godzin temu
Jesteśmy wdzięczni za miłe słowa i rekomendację. Dla nas kluczowe jest budowanie trwałych relacji z naszymi partnerami biznesowymi. Pozdrawiamy Paxit Team!
szybka o profesjonalna obsługa i szpka dostawa
21 wrz 2024
Bardzo szybka wysyłka i świetne pudełka
25 wrz 2024
Dziękujemy za miłe słowa. Zawsze staramy się zapewnić szybką realizację zamówień i wysoką jakość naszych produktów. Dziękujemy, że wybrali Państwo Paxit.pl. Pozdrawiamy!
23 wrz 2024
szybka dostawa, dobra jakość
25 wrz 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem. Dziękujemy, że wybrali Państwo Paxit.pl! Pozdrawiamy!
14 wrz 2024
Bardzo sprawne działanie.
20 wrz 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. W Paxit.pl zawsze staramy się zapewnić szybkie i efektywne usługi, aby zakupy były dla naszych klientów jak najbardziej komfortowe. Pozdrawiamy Paxit Team!
Szybki termin realizacji
22 wrz 2024
Szybka realizacja
25 wrz 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem. Pozdrawiamy Paxit Team!
Polecam w 100%
Odpowiedź ze sklepu paxit.pl
Dziękujemy za Państwa rekomendację. Cieszymy się, że zakupy w Paxit.pl spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy!
24 wrz 2024
świetny zakup
25 wrz 2024
Dziękujemy za miłe słowa. Mamy nadzieję, że w przyszłości również będziemy mogli sprostać Państwa oczekiwaniom. Dziękujemy, że wybrali Państwo Paxit.pl. Pozdrawiamy!
Wszystko ok.
16 wrz 2024
Super szybko
20 wrz 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Staramy się zapewnić sprawną i terminową dostawę wszystkim naszym klientom. Dziękujemy, że wybrali Państwo Paxit.pl! Pozdrawiamy!