rafjolka.pl

Opinie łącznie (8875) Opinie (4594) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, materiałów i wykonania. Szybka i sprawna dostawa jest bardzo często podkreślana przez klientów. Obsługa klienta jest powszechnie oceniana jako bardzo pomocna, profesjonalna i szybka w kontaktach, co buduje zaufanie i lojalność klientów. Klienci doceniają szeroki wybór modeli, kolorów i rozmiarów oraz obecność polskich producentów i atrakcyjne ceny. Proces zwrotów i wymian jest generalnie oceniany jako szybki i bezproblemowy. Sporadycznie pojawiają się uwagi co do trwałości lub niedoskonałości produktów. Nieliczni klienci zgłaszają opóźnienia w wysyłce. Rozmiarówka i dopasowanie produktów bywają problematyczne w niektórych przypadkach, co prowadzi do trudności w doborze. Niektórzy klienci narzekają na koszty przesyłek zwrotnych i konieczność interwencji przy zwrotach. Opisy produktów są często krytykowane za brak szczegółów, wymiarów lub informacji o składzie, co utrudnia wybór odpowiedniego produktu.

Opinierafjolka.pl

Bardzo wygodne i bardzo dobrze skrojone biustonosze. Idealny rozmiar. I niesamowicie kobiece. Jeszcze tu wrócę.
Sprawna obsługa, dobra komunikacja, szybka informacja i zwrot środków w przypadku braku jednej pozycji z mojego zamówienia. Zamowione body bardzo ładne.
Zdecydowanie proces szybsza wysylka towaru i czas oczekiwania na rozliczenie w przypadku zwrotu .Gdybym przez przypadek nie spojrzala na swoje konto w Panstwa sklepie to bym nie byla nawet świadoma , ze kwota zwrotu , zamiast do Twisto trafiła na moje konto w sklepie .Dopiero i moja interwencja wyjasniła problem .🤷‍♀️
To nie jest mój pierwszy zakup w Waszym sklepie, wszystko jest w bardzo dobrym gatunku i przyjemne w noszeniu, polecam
Bielizna super .Fajnie się nosi ,dopasowana świetnie trzyma duży biust .Jestem zadowolona i polecę swoim koleżankom.
Bardzo dobry kontakt. Otrzymany produkt był za duży. Bez najmniejszego problemu został wymieniony. Materiał bardzo dobrej jakości i ładnie uszyty. Polecam tą firmę. 🙂
Wspaniały kontakt, profesjonalna obsługa i bardzo pomocna, cudowny kostium kąpielowy, w którym wszystko pasuje, jakby szyty na miarę,polecam
Produkty które otrzymałam posiadają liczne zmechacenia - wyglądają jak po kilku miesiącach noszenia mimo że są nowe z metką. Wydaje mi się, że poprzednie egzemplarze (wymieniałam rozmiar) nie byly zmechacone… Nie odsyłam tych produktów - potrzebuję ich i nie chce czekać na kolejna przesyłkę i płacić znowu za odesłanie. Dobra cena i szersza rozmiarówka w porównaniu do innych sklepów z bielizną.
Szlafroczek bawełniany firmy Luna jest śliczny, rozmiarówka zgodna z tabelą. Jest tak wiele wzorów, że trudny wybór. Dostawa zrealizowana bardzo szybko i sprawnie.
Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja. Zamówiony towar bardzo dobrej jakości. Wzorowo. Dziękuję

Brak wymiany za darmo

Szybka dostawa, piękny produkt, niestety nie ten rozmiar. Wymiana. Szkoda tylko, że nie ma wymiany za darmo , tym bardziej , że inna konkurencyjna firma ma wymianę za darmo.
Bluza mega ciepła na wieczorne kamperowanie ewentualnie na działkę jak najbardziej. Do chodzenia na co dzień się nie nadaje ponieważ jest gruba i wygląda się w niej jak mały niedźwiadek, dodatkowo boczne rozcięcia dodają objętości.
Dobra jakość koszul nocnych, które kupiłam. Dobry kontakt ze sklepem. Koszule większe niż wskazuje tabela rozmiarów.
Towar bardzo ładny , tylko długo czekałam na realizację. Chciałabym aby przesyłki były szybciej realizowane.
Biustonosze świetne, dobrze się noszą. Jeden minus to ramiączka biustonosza, przy kobietach z dużym ciężkim biustem, powinny być szersze a tak się przekręcają i wbijają w ciało.
Transakcja wymiany towaru przebiegła bezproblemowo. Pracownik sklepu bardzo pomocny . Polecam serdecznie
Gwiazdka mniej za czas wysyłki . Przy dzisiejszych możliwościach czas wysyłki do 5 dni to zdecydowanie za długo . Wszystko pozostałe jeśli chodzi o jakość rozmiar i wygląd na 5 *

Biustonosz Gorsenia

Zamówiony biustonosz nie dotarł z powodu braku na stanie ale szybkie powiadomienie o problemie, zasugerowane inne w moim rozmiarze. Szybki wybór i szybka dostawa. Jest ok i wszystko fajnie 😊
Szkoda, że w kolorze fioletowym brakuje pidzamy z długim rękawem i długimi spodniami, a śledzę już od jakiegoś czasu , ale są wysprzedane.
Produkt zgodny z zamówieniem, dobrej jakości. Przesyłka jednak miała być zrealizowana w ciągu 3 dni niestety trwało to ponad dwa tyg. Pewnie ze względu na okres świąteczny. Ale wystarczyła by jakąś informacja i jest to zrozumiałe. Informacja była ale niestety po interwencji telefonicznej. Nie mniej jednak później wszystko poszło już zgodnie z informacjami nadsyłanymi na bieżąco. Tak że firma godna jest polecenia.