Supercharms.eu

2935 reviews since 30 cze 2022

Ważny od: 6 lip 2022
supercharms.eu spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo chwalą błyskawiczną i sprawną dostawę produktów. Opakowanie jest oceniane jako bardzo estetyczne i bezpieczne, co robi pozytywne wrażenie. Biżuteria wyróżnia się starannym wykonaniem, solidnością oraz wysoką jakością. Wygląd produktów, ich estetyka i atrakcyjność są często podkreślane jako zalety. Obsługa klienta zdobywa uznanie za uprzejmość, profesjonalizm i sprawną komunikację. Dodatkowe prezenty do zamówień są pozytywnie zaskakującym elementem zakupów. Produkty są zgodne z opisem i zdjęciami, co buduje zaufanie do sklepu.

OpinieSupercharms.eu

Przepiękna biżuteria z motywem gór 🙂⛰️ Biżuteria jest starannie wykonana, do tego bardzo ciekawe wzory, które przyciągają wzrok i ciepłe myśli o górskich wędrówkach... 🥰 Elementy można dobrać do kompletu 🙂 Przesyłka ekspresowa, wszystko pięknie i bezpiecznie opakowane. Bardzo mile zaskoczył mnie wyjątkowy gratis, którego absolutnie się nie spodziewałam - dziękuję 🩷 Serdecznie polecam! 🩷 Coś czuję, że to nie były moje ostatnie zakupy u Państwa 🙂
Całą bransoletkę skompletowałam u Państwa. Charmsy zawsze przychodzą zgodne z zamówieniem, są super zapakowane i żaden nigdy nie był uszkodzony. Wyroby są piękne, szczegółowe, starannie dopracowane. Do tego dziewczyny wrzucą jakiś gratis :) moje ulubione miejsce do zakupów. Polecam serdecznie ! Czekam na nowe pomysły 🥰
Dostawy bardzo szybkie. Wyroby też są ładne. Niestety po kilkunastu dniach noszenia zawieszek ( kupiono 5) niektóre odpinają się. W pierwszym momencie wydają się być dobrze spasowane, ale po czasie zaczynają luzować się. Trzeba stale kontroliwać bransoletkę. Szczególnie uważam przy nakładaniu i zdejmowaniu rękawów ubrań. Jedna z nich przepadła. Wielka szkoda. Na zdjęciu zakreślona jest ta której już nie posiadam. Trzeba poprawić zapięcia i wszystkie wystające ozdobne elementy bo haczą garderobę.

Szybka wysyłka, piękna biżuteria.

Zamówione przedmioty przyszły szybko i są bardzo ładne. Podobają mi się zarówno wykonanie (kamienie nie są wklejane jak cyrkonie) jak i dołączone certyfikaty. Można znaleźć biżuterię nawet na najdrobniejszą osobę. Miło dostać gratis, przy którym podczas oglądania zatrzymałem się na chwilę 😁
Wszystko co wybrałam jest śliczne. Jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru! Powiem więcej i biżuteria i firma na wysokim poziomie! Nie wspomnę, że do zamówienia otrzymałam dodatkowy prezent bizuteri. Bardzo, bardzo dziękuję! Wszystko, co zamówiłam pięknie mnie rozświetla. Błyszczę i czuję się cudownie! Kłaniam się i pozdrawiam. Gabriela
Przepiękne charmsy! Charmsy są piękne, dopracowane, doskonałej jakości. Kontakt ze sklepem niezwykle sprawny. Odpowiada na wiadomości błyskawicznie ;) To mój pierwszy zakup, na pewno nie ostatni!

Odpowiedź ze sklepu Supercharms.eu

Ojej, dziękuję za tak ciepłą recenzję 💚 Wiadomości czytam osobiście, więc szybka odpowiedź to żaden problem. Bardzo się cieszę, że pierwszy zakup wypadł dobrze - do zobaczenia następnym razem!
Серёжки очень красивые! Полностью соответствуют описанию на странице интернет-магазина! Камень нежно -зелёный переливается голубовато-желтыми бликами. Муссанит прекрасен! Благодарю за быструю доставку, рекомендую Суперчармс!
Jestem bardzo zadowolona .Bardzo szybka dostawa. Fajny szybki kontakt.Cudowne charmsy .Piękny naszyjnik do nich.Dodatkowo dodana niespodzianka.Na pewno jeszcze niejedną rzecz zakupię. Polecam gorąco.
Bardzo szybka dostawa,wszystko pięknie opakowane!Produkty dopracowane w każdym szczególe!Napewno jeszcze nie raz zrobię zakupy w Waszym sklepie!!!
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie internetowym ze srebrną biżuterią. Realizacja zamówienia była bardzo szybka, a przesyłka dotarła w idealnym stanie. Biżuteria jest wysokiej jakości, starannie wykonana i wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciach. Chciałabym również serdecznie podziękować za miły prezent dołączony do zamówienia – to naprawdę bardzo miłe zaskoczenie i dowód dbałości o klienta. Z pewnością wrócę tu ponownie i polecam ten sklep innym!
Wszystko dotarło w porządku. Zgadza się ze zdjęciami. Ładna misterna robota 👍. Napisy robią wrażenie. Robaczek świętojański faktycznie świeci. Jest to prezent a żona zadowolona więc jest ok.
Charms kropelka krwi jest bardzo ładny. Dla mnie, jako honorowego dawcy krwi - ma szczególne znaczenie. Super wykonanie i jakość. Polecam
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.przystepne ceny szybka realizacja zamówienia solidnie wykonane co do trwałości to czas pokaże.ladnie zapakowane i do tego jeszcze upominek super polecam.
Dzień dobry , i dziękujemy za szybka DOBRĄ OBSŁUGE KLIJETA . Produkt ładny starannie wykonany. Mam nadzieję , że to SREBRO .
Zamówienie jest zgodne z opisem i że zdjęciem. Realizacja zamówienia była bardzo szybka. Wszystkiego było komunikowanie na bieżąco. Super sklep.

Odpowiedź ze sklepu Supercharms.eu

Bardzo dziękuję, Pani Anno 😊 Staram się pisać na bieżąco, bo sama nie lubię czekać w niewiedzy - i miło wiedzieć, że to widać po drugiej stronie. Zapraszam ponownie!

satysfakcja

Turboszybka przesyłka. Towar zgodny z opisem. Ładne wykonanie. Jestem bardzo zadowolona. Jeśli będą trwałe to na pewno wrócę po więcej. Na ten moment gorąco polecam.
Dzień dobry 🤓 Masz wątpliwość co do zakupu nie zastanawiaj się naprawdę warto!!!! Do pierwszego zakupu biżuterii podszedłem bardzo sceptycznie zamawiając i oczekując na przesyłkę. Paczuszka dotarła cała i dobrze zabezpieczona biżuteria w klasycznym eleganckim opakowaniu.👍 Otwierając byłem miło zaskoczony jakość i wykonanie biżuterii w rzeczywistości zrobiła na mnie piorunujące wrażenie łaaaał 👀🫶 Bez wachania podjąłem decyzję o ponowny zakupie kolejnej przepięknej biżuterii !!! 🫶 Super Charms dziękuję Wam !!! ❤️

Polecam serdecznie tego sprzedawcę!!!

Polecam serdecznie tego sprzedawcę. Zamówienie przyszło z prędkością światła. Dostałam dodatkowego charmsa w prezencie, za którego bardzo dziękuję. Zakupy udane:)))
Polecam , produkty zgodne z opisem ,szybka dostawa ,jestem pozytywnie zaskoczona ( charmsy bardzo dobrze zabezpieczone w torebkach strunowych plus szmatka do polerowania plus piękne pudełeczko ).
Charmsy super, kupiłam również świecące i świecą extra na niebiesko :) Bardzo miło, że firma dodała gratisik :) Towar przyszeł już na następny dzień :)

Odpowiedź ze sklepu Supercharms.eu

Pani Anno, ale się cieszę 💙 Te świecące robią największe wrażenie dopiero po zmroku. A gratisik to drobiazg, ale skoro sprawia radość - zostaje. Dziękuję!

• supercharms.eu
  • supercharms.eu@gmail.com
  • Piotrków Trybunalski, POL

W tym sklepie odkryjesz magię jaką daje srebrna biżuteria. Specjalnie wyselekcjonowane przedmioty, które przykuwają uwagę ludzi Cię otaczających.