Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Produkty sklepu są postrzegane jako wysokiej jakości oraz zgodne z opisem. Przesyłki są starannie pakowane i dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi sklepu. Pozytywnie oceniana jest także możliwość łatwego kontaktu oraz kompetentne doradztwo. Szeroki wybór produktów również znajduje uznanie wśród kupujących. Niektórzy klienci wspominają o brakach w dawnym asortymencie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSKALA Art. Kreślarskie, Biurowe i Plastyczne
Pierwsze zamówienie
W porównaniu do innych moich zakupów na Internecie, ten sklep mnie pozytywnie zaskoczył! Nie tylko, że produkty wysokiej jakości, ale też i niedostępne przedmioty stosunkowo szybko przywrócone na stan. Dobrze zapakowanie i zabezpieczone na czas przesyłki. A wysyłka faktycznie wykonana w 24 godziny, więc nie musiałem długo czekać przed następnym projektem kreślarskim! Nie mówiąc już o szerokim asortymencie przedmiotów, na pewno w przyszłości będę tutaj składał zamówienia!
opinia
bardzo spodobało mi się uwzględnienie rabatu na następne zakupy. na pewno wrócę do tej strony gdy będę w potrzebie zamówienia czegoś artystycznego, a jak będę we wrocławiu to może nawet odwiedzę fizyczny sklep! przesyłka przyszła szybko i sprawnie i zamówienie było zapakowane porządnie (obawiałem się bardzo potencjalnego wylewu atramentu, którego zamówiłem, ale wszystko przyszło w jednym kawałku!) :)
Odpowiedź ze sklepu SKALA Art. Kreślarskie, Biurowe i Plastyczne
Dziękujemy za bardzo miły komentarz i zapraszamy ponownie! :-)
Jestem bardzo zadowolona! :)
Bardzo dobry asortyment, dobre ceny i baaaardzo szybka dostawa! Dziękuję!! Cieszę się bardzo, że znalazłam waszą stronę bo zrobię kaligrafię i niełatwo jest znaleźć produkty profesjonalnej jakości w Polsce. To było pierwsze ale na pewno nie ostatnie zamówienie!
Super obsługa klienta i historyczne logo!
Najwyższy poziom obsługi klienta i historyczne logo mnie zaczarowały, dodajmy duży wybór, świetne ceny, dobre pakowanie, szybką wysyłkę i mamy pełny obraz. Zdecydowanie polecam.
Świetnie zaopatrzony sklep. Znalazłam wszystko czego potrzebowałam. Obsługa na wysokim poziomie- fachowe doradztwo w miłej atmosferze. Kolejne zakupy online - szybko i skutecznie 👍
Zakupy przebiegły bez żadnych problemów. Zamówienie dotarło szybko, wszystko było dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Jestem zadowolony z zakupu i mogę polecić ten sklep.
Bardzo szanuję markę Skala. Przydałoby się jednak by posiadała takie artykuły - tej klasy jak w latach 1970 - 1980. Byłoby super.
Dzisiaj brakuje mi np. linijek z grubego pleksy, rozpuszczalnika do tuszu rotring, porządnych przyborników kreślarskich.
Pozdrawiam. Tadeusz.
Wszystko o.k Skala to super sklep. Jedyny taki we Wrocławiu . Był zawsze tam na Kościuszki robiłem tam zakupy 45 lat temu .👍
Brakuje asortymentu sklepu Skala z początku lat 70-tych. A i jakość wówczas była wyższa. Np .: linijka 40cm Skali była zrobiona z grubej pleksy ok. 4-5mm i miała dokładny podział nie drukowany a wyryty.
Odpowiedź ze sklepu SKALA Art. Kreślarskie, Biurowe i Plastyczne
Dziękujemy za opinię i jednocześnie wyjaśniamy, że Spółdzielnia Pracy "SKALA" z Warszawy zakończyła już swoją produkcję oraz swoje istnienie na rynku. Nam również bardzo brakuje tych produktów, które były wysokiej jakości.
Sprawna realizacja
Domówiłam jeszcze jedną rzecz w osobnym zamówieniu i zgodnie z prośbą połączono dwa zamówienia w jedno. Szybka wysyłka. Dziękuję za gratisową świeczkę i kupon rabatowy na następne zamówienie, bardzo miła niespodzianka
Przesyłka dotarła bardzo szybko. produkt spełnia swoje zadanie super. Polecam
Mega super szybka dostawa towar 100% zgodny bardzo polecam 😀
Szybka i sprawna realizacja.
Firma godna polecenia, super kontakt, expresowa wysyłka 😊
Przesyłka dotarła szybko, solidnie zapakowana. Linijka krawiecka ma przydatną skalę.
Powrócić do produkcji artykułów kreślarskich SKALA :)
Uprzejmość i szybkość obsługi. Tak trzymać 🙂.
Dobry kontakt telefoniczny
Dobry kontakt telefoniczny, bardzo miły Pan doradził, polecam sklep.
Szybko i sprawnie doszła przesyłka
prima primollo primullini
Zamówione przedmioty (nic szczególnego, jeden rapidograf, parę mazaków + szablon do pisma technicznego) są dokładnie takie jak w opisach.
No po prostu działają :)
Szybka przesyłka. Ogólnie gites glancuś.