Opinie łącznie (1198) Opinie (580) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 17 sie 2022

yummo.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Podkreślają solidne, bezpieczne i ekologiczne pakowanie przesyłek, co wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Bardzo pozytywnie oceniana jest jakość oferowanych produktów oraz ich zgodność z opisem. Doceniany jest szeroki wybór produktów oraz możliwość zakupu nietypowych, międzynarodowych przekąsek. Kontakt ze sprzedawcą, szybkie odpowiedzi oraz profesjonalizm obsługi również zyskały uznanie klientów. Proces zamawiania i realizacji oceniany jest jako bardzo prosty, wygodny i bezproblemowy.

OpinieYUMMO - słodycze z całego świata

Zamawianie u was jest bardzo proste i wygodne, cały proces przebiega szybko i bez żadnych problemów. Duży plus za sposób dostarczania produktów – wszystko jest bardzo dobrze zabezpieczone, dzięki czemu zamówienie dociera w idealnym stanie. Widać, że firma przykłada dużą wagę do jakości obsługi i pakowania przesyłek. Zdecydowanie mogę polecić zamawianie w Yummo. Jeśli pojawiłaby się taka możliwość, chętnie nawiązałbym z wami również współpracę

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Dziękujemy za zakupy i opinię o Twoim doświadczeniu z naszym sklepem. Cieszymy się, że udało nam się sprawić, że było dla Ciebie przyjemnością. Mamy nadzieję, że zamówione przysmaki przyniosły Ci wiele radości i przyjemności. Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin YUMMO, gdzie czeka na Ciebie jeszcze więcej dobrego. Pozdrawiamy!

Polecam!!

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Produkty były dobrze zapakowane, dotarły szybko i wszystko zgadzało się z opisem. Na pewno zamówię ponownie. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Twoją pozytywną opinię i dziękujemy, że wybierasz YUMMO! Cieszymy się, że nasze produkty Ci się spodobały i sprawiły radość. Oby nasze zagraniczne przekąski jeszcze nie raz zaskoczyły Cię nowymi smakami i doznaniami! Dziękujemy za zaufanie. Zajrzyj do nas ponownie, będzie nam bardzo miło :)
Zamówienie szybko zrealizowane. Opakowania solidnie zapakowane - krakersy Goldfish, produkty jeszcze nie spróbowane.

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Jedyny znany mi sklep w polsce ktory sprzedaje moje ukochane butterfingers, szybka wysylka co jest ogromnym plusem

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Twoja opinia bardzo nas cieszy! Super, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że zakupione u nas produkty, będą dopełnieniem miłych chwil i smakowitych uniesień. Wpadnij do nas jeszcze po dokładkę zagranicznych pyszności!
chętnie bym przetestował tą śmietanke do kawy coffe mate french w kapsułkach lub w butelce czy będzie u was dostepna taka opcja ?
Bardzo dobry kontakt . Zamawiam już drugi raz i uważam że pełen profesjonalizm . Towar zapakowany 10/10 dziękuję .,wrócę

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Dziękujemy za pozytywną opinię. Dzień od razu stał się lepszy! :) Cieszymy się, że zamówione produkty spełniły Twoje oczekiwania i mamy nadzieję, że sprawiły też mnóstwo przyjemności. Pozdrawiamy i zapraszamy do kolejnych odwiedzin w naszym królestwie zagranicznych smaków YUMMO!

Serdecznie polecam

Wszystkie produkty w idealnym stanie, świetnie zabezpieczone. Zapakowane w ekologiczne materiały. Bardzo szybka wysyłka. Polecam! 😁🎀✨

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Zamawianie od Yummo to czysta przyjemność. Ten biznes ma doskonały wybór i bardzo dobre ceny. Użycie ich strony jest bardzo łatwe. Jeśli zadaję pytanie to odpowiadają bardzo szybko i szczegółowo. Produkty są dobrze zapakowane i dostarczone w krótkim czasie. Na pewno będę wracać do Yummo wielokrotnie. Dodatkowy plus- mają dostępne cake mix moich ulubionych ciast - firmy Betty Crocker! Dziękuję i do usłyszenia wkrótce.

Idealna obsługa

Bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowane słodycze bardzo uszczęśliwiły dzieci, wspaniała obsługa klienta, ciepło pozdrawiam😁

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Wszystko dokładnie zabezpieczone i zgodnie z zamówieniem. Szybka realizacja.

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Dziękujemy za wybranie naszego YUMMO! Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że zamówienie sprawiło Ci mnóstwo radości. Będzie nam niezmiernie miło, jeśli w przyszłości do nas wrócisz - czeka na Ciebie masa najróżniejszych produktów, z najdalszych zakątków świata. Wszystkiego dobrego!
Szybka dostawa i produkty takie jak w opisie.

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Szybka dostawa, dobry kontakt,super towar

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Szybkość realizacji i bezpieczne zapakowanie

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Paczka dotarła szybko i sprawnie, produkty zgodne z zamówionymi. Jedyny minus taki to pomimo zabezpieczenia folią bąbelkową i innymi wypełniaczami, jeden z produktów był dziurawy i wyciekł.

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że jedno z opakowań dotarło otwarte - zdecydowanie nie powinno się to zdarzyć. Transport potrafi czasem zaskoczyć, ale takie sytuacje bierzemy na siebie i jesteśmy gotowi pomóc od ręki, gdy tylko pojawi się zgłoszenie, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w razie problemów. Liczymy, że dasz nam jeszcze szansę i zajrzysz na YUMMO po dokładkę smakołyków z całego świata!
Szybka wysyłka, produkty dobrej jakości, zapakowane tak solidnie, że przetrwałyby trzęsienie ziemi. Będę chętnie wracał. Dzięki, pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Szybka wysyłka oraz w miarę możliwości odpowiednio zapakowana zawartość, niestety niektóre puszki miały rysy.
Dostępność jallapeno pretzels.

Odpowiedź ze sklepu YUMMO - słodycze z całego świata

Polecam 😄Szybka wysyłka !!!

Szybka dostawa

Polecam sklep, szybka dostawa!

• +48782054219
  • WhatsApp
  • yummo.pl
  • sklep@yummo.pl
  • Bydgoszcz, POL

YUMMO - słodycze z całego świata

YUMMO to Twój dostawca zagranicznych słodyczy, słonych przekąsek i napojów. Odkryj najpopularniejsze przysmaki z różnych zakątków świata, niedostępne na sklepowych półkach. Ogromny wybór produktów z U...