Fabrykazegarkow.pl

Opinie łącznie (850) Opinie (850) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają bardzo szybką i sprawną dostawę, staranne i bezpieczne pakowanie produktów oraz możliwość wykonania graweru. Obsługa klienta jest oceniana przeważnie pozytywnie, a same zegarki uznawane są za solidne, piękne i zgodne z opisem oraz wysokiej jakości. Pojawiają się jednak sporadyczne skargi na opóźnienia w dostawie lub brak wcześniejszej informacji o nich, przypadki braku kontaktu ze strony obsługi klienta oraz niewywiązywania się z obietnic. Niektórzy klienci zgłaszają niezgodności dotyczące koloru, instrukcji czy dostępności produktów, a także zdarzają się zastrzeżenia co do właściwego zabezpieczenia przesyłek lub ograniczeń w realizacji graweru.

OpinieFabrykazegarkow.pl

POLECAM!

Polecam sam sklep jak i zegarek! Bardzo uniwersalny zegarek na każdą okazję marki o wyjątkowej historii i filozofii. Biała, prosta, klasyczna tarcza będzie pasować do sportowego stroju jak i casualowej kreacji, myślę że nawet do marynarki i białej koszuli sprawdzi się znakomicie. Bransoleta świetnie dopełnia całość. Do tego gadżeciarskie, trytowe indeksy i dokładny, szwajcarski mechanizm sprawiają, że to prawdziwy zegarek typu GADA (go anywhere, do anything).
Sam zegarek bardzo ładny jednak sposób opakowania do przesyłki to jakaś pomyłka. Zegarek zapakowany w tekturowy pokrowiec który został uszkodzony ponieważ został wrzucony do kawałka folii napełnionej powietrzem i wrzucony do większego kartonika. kartonik zaklejony jedną warstwą taśmy, która się odkleiła i odbierając paczkę myślałam, ze ktoś poprostu wyciągnął ten zegarek - ewentualnie gdzieś wypadł w transporcie- taka była dziura.... Za tą cenę spodziewałam się lepszej jakości jeżeli chodzi o zabezpieczenie i zapakowanie - tym bardziej, ze u wagach napisałam prośbę o ładny sposób zapakowania, ponieważ to jest prezent. Nie otrzymałam również żadnego dowodu zakupu. Pewnie paragon wyleciał przez wspomnianą dziurę.

Odpowiedź ze sklepu Fabrykazegarkow.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i przepraszamy za sposób zapakowania przesyłki. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca – przekażemy Państwa uwagi do magazynu, aby wyeliminować podobne przypadki w przyszłości. Pragniemy również wyjaśnić, że dowód zakupu wysyłany jest wyłącznie drogą mailową i nie jest dołączany do przesyłki. Skontaktujemy się z Państwem mailowo, aby zaproponować rabat w ramach przeprosin za zaistniałe niedogodności.

POLECAM mimo małej wpadki

Zamówiłem dwa zegarki które miały dojść na drugi dzień. W zasadzie niedługo po złożeniu zamówienia dostałem mail, że robimy co możemy ale realizacja zamówienia nieco się opóźni. Wiadomo, majówka, może połowa zespołu na urlopie. Następnie mail, że niestety jednego z zamówionych zegarków jednak nie ma na stanie. No myślę trudno...zdarza się. Dostałem jeden zegarek. A za ten go nie było dostałem BEZ PROBLEMU zwrot należności. Także do poprawy stany asortymentu. Reszta jak najbardziej OK. Mimo małej wpadki POLECAM.

Zegarek Emporio Armani ceramic

Zegarek wysokiej jakości, dosyć cieżki, ale szybko staje się "przyjazny" ponieważ idealnie dopasowuje się do ręki dając poczucie, że go nie ma ;) Super ciemny "kafelkowy" kolor zielony wydaje się być dyskretną opcją dla mężczyzn, ktorzy nie lubią świecących metalowych pasków, niemniej jednak blask ceramicznych ogniw jest widoczny ale nie kuje w oczy. Zegarek godny polecenia. Sklep Fabryka Zegarków wypadł perfekcyjnie, nie mam żadnych zastrzeżeń co do produktu ani wysyłki, wszystko przebiegło sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami; sklep na 5!

Nie zrealizowane zamówienie

Zamówienie przyjęte do realizacji. Zamówienie na prezent. 4 dni przed oczekiwaną dostawą dostałem potwierdzenie że zegarek będzie na czas. Dzień przed spodziewaną dostawą, kiedy było oczywiste, że zamówienie nie zostało wysłane wysłałem kolejne zapytanie. Dopiero wtedy przyszedł mail z informacją, że sprzedawca nie posiada tego zegarka. Oczywiście, przepraszam, przepraszam, ale nic nie pomożemy bo mam remanent. Słabo.

Dostawa

Przesyłka bardzo szybko dostarczona. Było mi trudno stwierdzić czy tarcza jest w kolorze srebnym czy białym. Dzwoniłam w tej sprawie do sklepu internetowego, ale rozmówca nie mógł stwierdzić jednoznacznie. Sądzę, że trzeba tutaj doprecyzować określenia. Dodam jeszcze , że bransoleta jest bardzo sztywna, a zegarek zbyt ciężki.
Piękny zegarek. Bardzo wyraźna tarcza i cyfry. Podświetlana po naciśnięciu koronki. Kupiłam na prezent, do tego grawer gratis. Szczególnie polecam osobom słabiej widzącym. Dobry kontakt ze sklepem.
Zegarek VIS 1935 P2 jest taki jak w opisie, eleganciki i bardzo dobrze wykonany jednym słowem idealny. Spełnia w 100 % moje oczekiwania. Szybka dobrze zabezpieczona przesyłka. Szczerze polecam.

Zegarek na 18 Urodziny Syna

Małe problemy z realizacją zamówienia ze względu na opóźnienie, jednak ostatecznie wszystko zakończone sukcesem. Pani z firmy miała oddzwonić z informacją kiedy będzie wysłany zegarek - nie zrobiła tego, jednak doszedł na czas.

Polecam sklep.

Przesyłka dziś dotarła. Małe opóźnienie w dostawie, ale sklep poinformował że będzie opóźnienie. Zegarek ładnie zapakowany, grawer wyrazisty, bransoleta dostosowana i pasuje idealnie, wszystko w porządku. Kolejne zamówienie oczywiście też będzie w Państwa sklepie.
Zamówiłem zegarek na stronie internetowej z odbiorem w sklepie stacjonarnym. Po przyjeździe okazało się, że zegarka nie ma i być nie mogło ponieważ był błąd na stronie i tak naprawdę nie miał skąd trafić do sklepu. Byłem zawiedziony ponieważ "kilka" kilometrów musiałem pokonać, żeby tam dotrzeć, obejrzeć i kupić. Zawiedziony jestem też postawą sprzedawcy - odniosłem wrażenie, że jest nieszczery w swej wypowiedzi i mówiąc delikatnie "manipuluje" klientem. Mam nadzieję, że to był jednorazowy "wypadek przy pracy".
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zegarek jest zgodny z opisem, świetnie wygląda i działa bez zarzutu. Polecam sprzedawcę!
Zegarek ładny ,jedynie pasek wymienię z uwagi na moje upodobania .Obsługa ,dostawa bardzo szybka .Poleca
Zamówienie przyszło z lekkim opóźnieniem, wszystko sprawne. Brakowało jednak zamówionego opakowania prezentowego i trzeba było odkręcać płatność. Ogólna ocena dobra.
Zegarek Casio BABY-G Urban kupiłam na prezent, więc nie będę go osobiście użytkować. Przesyłka dotarła szybko, wszystko było dobrze zabezpieczone, a grawer wykonany zgodnie z zamówieniem. Zegarek prezentuje się bardzo ładnie i solidnie.
Bardzo ładny zegarek. Prosty i funkcjonalny bez bajerów. Pokazuje to co najważniejsze czas i datę. Dla mnie pierwsza klasa
Zegarek bardzo ładny,aczkolwiek przesyłka przyszła z 2 dniowym opóźnieniem,ale i tak polecam
Zegarek wspaniały wszystko w nim widzę bardzo czytelna tarcza i działa pięknie

Diabeł tkwi w szczegółach

Jeśli chodzi o zgodność towaru z ofertą, to wszystko w jak najlepszym porządku. Jednak jako klient nieco "czepialski" chcę zauważyć że: 1. Na podstawie wieloletnich doświadczeń z zakupami online oczekiwałem w informacjach o stanie zamówienia nieco więcej niż stałej informacji: "w realizacji". 2. Informacja o jednodniowym opóźnieniu mogła/powinna być wcześniej niż w ostatnim dniu. Dzięki temu czekałbym jeden, a nie dwa dni na kuriera. 3. Uwaga w zasadzie do firmy kurierskiej (ale sprzedawca też powinien na to reagować): zamówienie złożyłem z dostawą DHL bezpośrednio do mnie na podany adres, ale przesyłka wylądowała w pobliskiej "Żabce" bez próby kontaktu, bez dzwonienia domofonem i dostarczenia mi. Kurier oczywiście wpisał w systemie, że nie zastał nikogo pod adresem, ale jak czytam / słyszę, to bardzo częsta i hurtowa metoda kurierów DHL, którzy, o ile dobrze rozumiem, są zobowiązani i biorą opłatę za usługę, której nie wykonują. 4. Po odebraniu paczki stwierdziłem, że nie ma na liście przewozowym nr telefonu kontaktowego do odbiorcy (jak więc kurier miałby telefonować?), a przecież przy składaniu zamówienia numer tel. podawałem.
Fajne i dokładne zdjęcia wraz z opisem, na żywo zegarek wygląda jeszcze lepiej :)