Ważny od: 4 cze 2018
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką dostawę i realizację zamówień. Wielu klientów podkreśla zgodność otrzymanego towaru z opisem oraz swoimi oczekiwaniami. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, bezproblemowa i godna polecenia. Produkty są oceniane jako solidne, trwałe i estetyczne. Klienci chętnie opisują wygodę i komfort użytkowania zakupionych butów i klapek. Kilku klientów wspomniało o dopasowaniu rozmiaru obuwia, czasem sugerując wybór większego numeru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesliper.pl
Moje zamówienie zostało wysłane błyskawicznie. Jestem w szoku, że tak szybko dostałam przesyłkę
Z zamówienia jestem bardzo zadowolona bo to jest dokładnie towar jaki chciałam dostać.
Klapki męskie typu crocs.
Wszystko w porządku. Zamówienie zrealizowane i dostarczone na czas. Produkt zgodny z opisem.
Były to klapki typu crocs. Rozmiarówka na styk. Można rozważyć numer większe.
Super buty!
Jestem pozytywnie zaskoczona, w końcu buty, które mają prawidłową długość do rozmiaru, poza tym dobrze trzymają się stopy i są naprawdę wygodne.
Kalosze są super,polski producent,szybka wysyłka polecam wszystkim.
Wszystko ok . Informacje i wysyłka bardzo dobre . Poprzednią parę zwróciłem ,ze względu na moją pomyłkę co do rozmiaru . Zwrot idealny żadnych problemów . Gorąco i szczerze polecam zakupy .
Szybko jestem zadowolona, dziękuję
Szybko, bez problemów, towar zgodny z opisem
bardzo dobry towar. Zawsze kupuje te klapki bo są wygodne i zdrowe.
Obuwie pasuje idealnie,brak uszkodzen.Szybko i perfekcyjnie przeprowadzona transakcja,dostawa na czas.
Polecam zakupy! Towar bez wad,spełnił moje oczekiwania.Szybka dostawa.
Produkt jak na zdjęciu profesjonalna obsługa szybka wysyłka polecam
milimetr mniejsze
Bardzo sprawna dostawa