Rock Point

Opinie łącznie (762) Opinie (762) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną lub sprawną dostawę, podkreślając, że przesyłki docierają szybko i zgodnie z zapowiedziami. Wielu klientów wyraża zadowolenie z wysokiej jakości produktów, uznając je za solidne, wygodne i zgodne z opisem. Klienci często podkreślają atrakcyjność i konkurencyjność cen, zwłaszcza w porównaniu do innych sklepów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie, a klienci doceniają łatwy kontakt, fachową pomoc oraz wsparcie w razie problemów. Klienci chwalą prostotę oraz bezproblemowy proces zwrotu i wymiany towarów, co podnosi ich komfort zakupów. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i marek, często znajdując tu to, czego nie mogli kupić gdzie indziej. Produkty są zgodne z opisem oraz zdjęciami na stronie, co buduje zaufanie i satysfakcję kupujących.

OpinieRock Point

Wszystko jak należy. Szybka przesyłka, konkurencyjna cena. Wymieniałem buty bo pierwsze zamówiłem za małe - zwrot obsłużony szybko i bez problemów. Trochę w przypadku tego modelu butów tabela rozmiarów jest jakaś dziwna. Mierzyliśmy stopę wyszło 26 wzięliśmy buty wg tabeli rozmiaru po przymiarce trzeba było wziąć 1,5 numera mniejsze. Zakładam że to wina producenta nie sklepu.
Bardzo szybka dostawa. Produkt zgodny z zamówieniem. Buty (Hoka Challenger 8 GTX) mega wygodne, jednak zbyt wcześnie jeszcze by coś więcej napisać bo nie testowane jeszcze w terenie. Jestem zadowolony z zakupu.

Szybka dostawa, korzystna cena :)

Zdecydowałam się na zakupy tutaj, ponieważ plecak w tym kolorze był dostępny jedynie u was! Dostawa idealna, zgodnie z podanym terminem i bezproblemowa :) Zapewne pierwszy i nie ostatni raz tutaj!

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Dziękujemy pięknie. Zadowolenie naszych klientów, to najlepsza recenzja, jakiej można sobie życzyć.

Zafascynowana RockPoint ciągle wracam...

W RockPoint znajduje to czego szukam,w razie wątpliwości i pytań jest łatwy kontakt i szybka,wyczerpująca odpowiedź,strony są przejrzyste,wysyłka szybka.Na chwilę obecną jak dla mnie jest idealnie.

Saleva - PEDROC 2 W

Jestem zadowolona za przebiegu zakupu, natomiast mam problem z samym produktem Salewa PEDROC 2 W, z reklama "Salewa 100%blister free" , dodam, ze nie jest to moja pierwsza para tej marki, natomiast lewy but totalnie mi obciera Achillesa :-(, na tym etapie nie możliwe do chodzenia.
Firmę poznaje się nie tylko po jakości oferowanego towaru , jego asortymentu , przeznaczenia , sezonowości , ale również postawieniu się w trudnej chwili , by klient czuł wsparcie , tak jak w przypadku kiedy przewoźnik nie dostarczył towaru, tak co do tej firmy mogę ją polecić , myślę że kolejni klienci sami się przekonają tak co do towaru , jego jakości i przy współpracy

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Dziękujemy. To prawda, czasem się zdarzy, że choć robimy wszystko aby transakcja przebiegła bez problemu, ten pojawi się na etapie przewoźnika, na co nie mamy wpływu. W takim wypadku zawsze prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi a nasi koledzy zrobią wszystko, aby problem rozwiązać. Jesteśmy tu dla naszych klientów.
Ponowne zamówienie z mojej strony i jak zawsze jestem zadowolony , firma Rock Point nie zawiodła , największa frajda że zamówiony towar zawsze potrafi mnie zaskoczyć , wykonaniem , jakością ,funkcjonalnością , nowoczesnym wymaganiom , polecam ,zapewne też ta firma nie raz Was zaskoczy w pozytywnym świetle .

Polecam wszystkim.

Przesyłka nadeszła w zapowiadanym czasie. Dobrze zapakowana. Informacja o ewentualnym zwrocie jasna. Ze spodni (Hannah) jestem bardzo zadowolona.
Szybko i sprawnie. Monitoring realizacji zamówienia, śledzenie przesyłki wszystko sprawnie i przejrzyście. Polecam , z pewnością powtórzę zakupy.
I O
Irek O.

WSZYSTKO OKEY

Zamówiony przedmiot zgodny z opisem. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki oraz sposób zapakowania bardzo dobry. POLECAM

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Zawsze nam sprawia radość, kiedy nasi klienci są zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie.

Odzież dla wspinaczy RAFIKI

Odzież z RAFIKI bardzo dobrze wykonana, solidna, nie krępuje ruchu, o dobrej wentylacji. Zakupy uproszczone, szybka wysyłka. Godne polecenia :-)

Świetna obsługa i atrakcyjne ceny

Bardzo atrakcyjne ceny, szybka przesyłka, darmowe i bezproblemowe zwroty, szybki i sprawny kontakt mailowy z obsługą klienta w razie pytań i wątpliwości. Czego chcieć więcej? Bardzo polecam.

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Dziękujemy. Cieszymy się, gdy nasza praca przynosi zadowolenie naszych klientów. Pozdrawiamy.

Jak zawsze świetny asortyment i super promocje

Jak zawsze świetny asortyment, super promocje i ekspresowa wysyłka, oraz możliwość opłacenia zamówienia za pobraniem
Bardzo szybka i sprawna dostawa. Produkt zgodny z opisem, ale jeszcze nie przetestowany, czekam na zimowe warunki 🙂
Super nerka , bardzo kompaktowa , mieszczą się papierosy , telefon , klucze i karty kredytowe . Polecam

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :)

jeden z moich ulubionych sklepów outodoorowych:)

Bardzo lubię Wasz sklep. Wszystko jest ok, asortyment, ceny, dostawa, możliwość płatności za pobraniem. Będę kupować u Was jeszcze wiele razy

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Bardzo nas cieszy ta recenzja oraz zaufanie nam dane. Dokładamy wszelkich starań, żeby nasi klienci byli zadowoleni i wracali do nas. Pozdrawiamy

pomocni pracownicy

Zamówienie składa się sprawnie, w przypadku zwrotu pomocni pracownicy. Wszystko bez problemów.

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Dziękujemy za recenzję i polecamy się na przyszłość.
Super produkty w dobrej cenie po obniżce ;-), doręczone sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
Sprzedaż wyrobów na wysokim poziomie wykonania , jakości , mile jestem zaskoczony jakością kurtek produkcji Czeskiej , no powiem że są nawet o klasę lepsze od renomowanych firm , więc mogę polecić z czystym sumieniem ta firmę każdemu ,kto para się turystyka czy sportem i nie tylko .

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Bardzo dziękujemy za tak wspaniała opinię i docenienie naszej czeskiej marki.
Wszystko super, bez problemów i niespodzianek :-). Buty zgodne z zamówieniem. Bardzo szybka dostawa. Ja jestem zadowolony i na pewno do Was wrócę po więcej. Dzięki 🙏🏻

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość.