Opinie łącznie (560) Opinie (560) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 gru 2025

kolory-swiatla.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Większość osób chwali bardzo dobre zabezpieczenie produktów na czas transportu. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, kompetentna i pomocna, co znacząco podnosi pozytywne wrażenia z zakupów. Klienci wysoko oceniają poziom komunikacji – zarówno szybkie odpowiedzi, jak i bieżące informowanie o statusie zamówienia. Ceny produktów są często wskazywane jako atrakcyjne i konkurencyjne, a możliwość negocjacji budzi pozytywne reakcje. Produkty oceniane są jako zgodne z opisem, wysokiej jakości i estetyczne. Proces zwrotu i płatności przebiega sprawnie. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie. Niektórzy klienci wskazują pojedyncze uwagi do sposobu pakowania oraz drobne uszkodzenia produktów. Pojawiają się także sporadyczne uwagi o problemach z płatnościami online.

Opiniekolory-swiatla.pl

Wszystko ok. Wysyłka i jakość towaru zgodna z oczekiwaniami. Polecam
Wysyłka trwała dosyć długo, ale produkt był bardzo dobrze zabezpieczony. Lampa piękna
Lampy dobrze opakowane i szybko dostarczone. Polecam!
Zamówienie wysłane błyskawicznie i dobrze spakowane. Niestety okazało się, że oświetlenie mi nie pasuje - odesłałem i znowu pozytyw : szybki zwrot pieniędzy.
bardzo sprawna obsługa, Pani na infolinii bardzo kompetentna i pomocna. Produkty dobrej jakości.
Lampa bardzo ładna, dostawa ok wszystko super zapakowane bezpiecznie i profesjonalnie
Piękna lampa, zachwyca ciepłym światłem i zjawiskowym wyglądem.
Świetny kontakt, profesjonalna obsługa i szybka wysyłka

Doskonały Sklep

Bardzo profesjonalna obsługa, świetny kontakt i błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam gorąco !!!

Profesjonalnie.

Bardzo szybka odpowiedź. Profesjonalne podejście do klienta. Komunikacja na wysokim poziomie.
Profesjonalnie , szybko dotarła przesyłka. Bardzo dobrze zabezpieczona.
Bardzo ładna świetnie się prezentuje
Wszystko ok. Bardzo sprawna dostawa. Nic proszę nie zmieniać
Szybka wysyłka, dobry kontakt, dobra cena.

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Dostawałam informacje na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Paczka przyszła szybko i bardzo dobrze zapakowana. Polecam@
Lampy piękne, identyczne jak na zdjęciach. Szybka dostawa.

Produkt zgodny z opisem, lecz pakowanie przesyłki słabe

Produkt zgodny z opisem i dobrej jakości – szynoprzewód spełnia swoje zadanie i wygląda solidnie. Niestety sposób pakowania był dość zaskakujący. Produkt o długości 1 m został wysłany w tubie ponad 2-metrowej i w środku nie był odpowiednio zabezpieczony, przez co swobodnie się przemieszczał. W trakcie transportu rozerwał taśmę zabezpieczającą i wypadł z tuby. Na szczęście uszkodzeniu uległa jedynie plastikowa zaślepka – jest to drobna rzecz, mało widoczna i nie wpływa na użytkowanie. Warto byłoby lepiej zabezpieczać takie produkty na czas wysyłki.
Polecam. Szybka wysyłka i wszystko się zgadza.

Super!

Bardzo dobra obsługa sklepu, sprawna realizacja zamówienia, wszystko doskonale zabezpieczone.
Fast and very informative delivery. Thank you!

kolory-swiatla.pl

kolory-swiatla.pl to renomowany sklep internetowy z ponad 15-letnim doświadczeniem w branży oświetleniowej. Specjalizujemy się w dostarczaniu najwyższej jakości rozwiązań oświetleniowych, które podkre...