Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz ekspresową dostawę. Opinie klientów wskazują na bardzo sprawną, sympatyczną i profesjonalną komunikację ze sklepem. Wielu klientów docenia atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz możliwość negocjacji rabatów. Obsługa sklepu oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i kompetentna. Produkty otrzymują wiele pozytywnych opinii za jakość, zgodność z opisem i wygląd. Klienci regularnie podkreślają dobre, bezpieczne i solidne zabezpieczenie przesyłek. Sporadycznie pojawiają się uwagi do pakowania przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekolory-swiatla.pl
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany
szybko, paczka dokładnie spakowana i doby kontakt z działem obsługi klienta
Delivered in perfect condition from Poland to Spain in 6 days!
Wszystko szybko i sprawnie
Sprawnie, szybko i w okazyjnej cenie
Szybka dostawa, polecam
wszystko na plus!
przesyłka extra szybko, produkt w świetnej cenie, miły kontakt ze strony sklepu! polecam :)
Jedyna uwaga to stan paczki z żarówkami, ale świecą
Polecam z całego serca !
Produkt zgodny z opisem, Dobrze zapakowane, szybka wysyłka
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie internetowym z oświetleniem. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a przesyłka była solidnie zapakowana. Kontakt z obsługą klienta również na wysokim poziomie.
Piękna lampa, świetny kontakt ze sklepem. Polecam serdecznie!
Jest ok..Jestem zadowolona z przesyłki i z ceny również
Polecam wasze produkty.
Ładne lampy. Szybka wysyłka. Sympatyczny kontakt.
Szybka dostawa zamówionych lamp i pozytywne rozpatrzenie reklamacji z wymianą uszkodzonej lampy.
Szybka realizacja zamówienia, polecam!