Opinie łącznie (374) Opinie (246) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 cze 2023

blachara.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Zabezpieczenie przesyłek i opakowanie produktów są często chwalone za solidność i dbałość o szczegóły. Większość klientów potwierdza, że otrzymali zamówienie zgodne z opisem i swoimi oczekiwaniami. Klienci są bardzo zadowoleni z profesjonalnej, uprzejmej i pomocnej obsługi klienta. Pozytywnie oceniana jest wysoka jakość materiałów i wykonania produktów.

Opinieblachara.com.pl

Bezproblemowa korekta zamówienia, szybka dostawa, super zapakowane , wykonanie bez uwag jak w zamówieniu, cóż więcej chcieć, uprzejmie dziękuję i pozdrawiam. Dobra strona web z rys. tech. b. pomocna w zamówieniu, brg
Profesjonalnie, dobrze zabezpieczona przesyłka, profile zabezpieczone folią przed zarysowaniem, wszystko na wymiar tak jak powinno być.
Zampwilem 2 sztuki po 80 cm kazda. Otrzymalem jedna, dwa razy dluzsza. Musze ciac na kawalki. Problemu nie ma . Tylko jak zobaczylempaczke 2 metry dluga to niemialem. Pozdrawiam Roman Matuszewski

Odpowiedź ze sklepu blachara.com.pl

Panie Romanie, przepraszamy za zaistniałą sytuację, chętnie byśmy ją naprawili, gdyby tylko zgłosił Pan reklamację. Dodatkowo widzę, że otrzymał Pan 2x180 cm, czyli w sumie dwa razy tyle co Pan zamówił. Niestety w sezonie pomyłki się zdarzają, bo nie myli się jedynie ten co nic nie robi.
Zamówienie bardzo dobrze zabezpieczone, całość zgodna z opisem, serdecznie polecam.

Polecam — wszystko zgodnie z oczekiwaniami

Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie i bez żadnych problemów. Produkt zgodny z oczekiwaniami, obsługa w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam sklep.
Szybka realizacja zamówienia, towar dostarczony, klient zadowolony.

SZYBKO SPRAWNIE

Natychmiastowa realizacja zamówienia i wysyłka. Bardzo polecam!!!!!
To już moje trzecie zamówienie i za każdym razem jest szybko, bezproblemowo i profesjonalnie. Polecam
Polecam. Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie i bardzo dobrze zapakowane.
Szybka realizacja, zgodne z zamówieniem,
Dwa razy korzystałem z usług firmy i w obu przypadkach jestem bardziej niż zadowolony. Dobry kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia i odpowiednia jakosc materiału. Polecam
Wszystko w porządku! Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona!
Bardzo dobrze spakowano i zabezpieczono Obróbka dotarła szybko i bezpiecznie
Usługa wykonana sprawnie szybko i zgodnie z zamówieniem
szybkośc w wykonaniu zamówienia, wszystko zgodne z zamówieniem . PolecaS
wszystko na wysokim poziomie
Wszystko super, dziękuję i polecam wszystkim
Wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim
Dokładne wykonanie, szybka realizacja, polecam
Wszystko ok, szybkie terminy realizacji, polecam

blachara.com.pl

Sklep internetowy z obróbkami blacharskimi na wymiar. Idealnie docięte i dogięte produkty o spersonalizowanych wymiarach umożliwiają szybki i łatwy montaż.

Wyświetl wszystkie profile