Opinie na temat blachara.com.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia i szybką wysyłkę. Wielu klientów docenia staranne, solidne i bezpieczne pakowanie produktów. Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się o wysokiej jakości produktów. Obsługa i realizacja zamówień są często określane jako profesjonalne i fachowe. Klienci pozytywnie oceniają łatwy kontakt i dobrą komunikację z firmą. Klienci zauważają, że zamówienia są realizowane zgodnie z opisem i ich oczekiwaniami. Kilku klientów podkreśla otrzymane wsparcie i doradztwo przy realizacji zamówienia.
Opinie nt. sklepu blachara.com.pl
Dwa razy korzystałem z usług firmy i w obu przypadkach jestem bardziej niż zadowolony. Dobry kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia i odpowiednia jakosc materiału. Polecam
Szybka realizacja zlecenia, wysoka jakość materiałów, wszystko zgodne z zamówieniem, konkurencyjne ceny.
Wysyłka profesjonalnie zabezpieczona i wysłana błyskawicznie. Polecam. To już mój drugi zakup i pewnie nie ostatni.
Szybką dostawą. Towar bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Wszystko przyszło bez najmniejszej ryski.
Zamówienie zgodne z opisem super zabezpieczone do wysyłki szybka realizacja zamówienia polecam
Obsługa super, zadzwoniłam próżno w piątek, na poniedziałek przed południem potrzebowałam docięte na wymiar blachy, nie było problemu, szybko, miło i profesjonalnie idealne wykonanie. Szczerze polecam, mało teraz takich firm.
Szybka realizacja zamówienia i b.dobre zapakowanie więc blachy przyszły proste!!!
Zachecam wszystkich do korzystania z usług firmy Blachara. Kompetentni
i znający się na swojej robocie ludzie. Pomogli, doradzili.
Wykonane zgodnie z zamówieniem, przesyłka dobrze zabezpieczona.
Niestety dostaliśmy parę sztuk 2cm zamiast 3 cm . Reszta jak najlepszej jakości materiał i szybka dostawa . Mogę polecić ja najbardziej
Ekspresowa dostawa. Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam wszystkim.
Ekspresowa realizacja
zamówienie złożone o 22.00, wysyłka następnego dnia o 16.00
Szybko, dobrze zabezpieczona przesyłka, produkt zgodny
Polecam, szybka realizacja, produkt wysokiej jakości.
świetnie wykonanie, błyskawiczna obsługa, dziękuję
przejrzysty sposób zamówienia, szybkość realizacji, opis podawania wymiarów ABC i kątów.
Świetna szybka wysyłka !! Wszystko idealnie zapakowane ! Polecam
Wzorowo zabezpieczone zamówienie do wysłania.Idealna transakcja.
Bardzo fajnie że można wybrać wymiary blach z bardzo dużej oferty i bardzo szybki czas realizacji
Profesjonalnie. Wszystko tak jak być powinno.