Opinie łącznie (5620) Opinie (1596) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 29 kwi 2016

efiltry.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień oraz ekspresową dostawę. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie bardzo pozytywne, wskazując na profesjonalizm, uprzejmość i gotowość do pomocy. Klienci regularnie doceniają solidne zabezpieczenie przesyłek i wysoką jakość pakowania. Chwalą także szeroki wybór produktów oraz łatwość w znalezieniu potrzebnych filtrów i akcesoriów. Opinie często podkreślają łatwość i skuteczność w doborze odpowiednich filtrów oraz zgodność produktów z zamówieniem. Klienci zwracają uwagę na dobrą komunikację dotyczącą statusu zamówienia. Sporadycznie pojawiają się uwagi o braku niektórych dokumentów przy realizacji zamówień.

Opinieefiltry.pl - Profesjonalny sklep z filtrami

Kolejne już trzecie zamówienie na komplet filtrów i olej silnikowy do mojej Astry K i po raz kolejny wszystko ok. Zamówienie zrealizowane w optymalnym czasie, produkty zapakowane b.profesjonalnie i bezpiecznie zwłaszcza olej. Ceny bardzo konkurencyjne i satysfakcjonujące. Polecam! Tak trzymać👍
bardzo szeroka oferta, wszystko co było mi potrzebne w jednym miejscu. Szybka realizacja, solidne opakowanie przesyłki, dobra współpraca z dobrą firmą kurierską. Kilka minut poświęcone na złożenie zamówienia (przejrzysta oferta na stronie firmy). Firma zawędrował do moich zakładek, od teraz kolejne zamówienia tylko tu. Dziękuję. LRCPL (ratownictwo)
Pierwszy filtr kabinowy jaki zamówiłem ustawiając mój model samochodu dobrze na stronie, przysłano filtr do innego samochodu, nie bawiłem się już w zwroty ale finalnie drugie podejście wyszło dobrze
P S
Pawel S.

Różne wersje dobrze dopasowanych filtrów

Dostępność różnych wersji filtrów, bardzo dobre dopasowanie do samochodu. Warto odrobinę poprawić opisy tak, żeby zwiększyć czytelność informacji, czy dany filtr kabinowy jest z węglem aktywnym albo ma inne dodatkowe właściwości filtracyjne.
W miarę przyzwoity termin dostawy . Pakowanie ok. Co ważne , pełna informacja zakupowa , wszystkie info potrzebne , nadające ton profesjonalizmu , a chyba o to chodzi . Dziękuję , pozdrawiam
J A
Jola A.
Bardzo dobry kontakt i troska o klienta. Wpisałam , że chce fakturę a nie wpisałam NIP. Uprzejma Pani zadzwoniła do mnie i poprosiła o uzupełnienie danych. Serdecznie polecam. A jeszcze coś, prawidłowo dobrali mi zamiennik filtra.
Polecam sklep 👍Przesyłka na czas, dobrze spakowane, wszystko ok. Duży wybór filtrów i przystępne ceny. Aczkolwiek miło by było dostać w przesyłce jakiś drobiazg gratis np. ,, choinkę" zapachową itp. gadżet. Znacząco to zachęca do ponownych zakupów 😋 Pozdrawiam.
To nie moje pierwsze i zapewne nie ostatnie zakupy filtrów. Wszystko w należytym porządku, filtry zgodne z zamówieniem, dobra cena, przesyłka dobrze zabezpieczona i dostarczona na czas

Wszystko sprawnie, paczka starannie zapakowana

Wszystko sprawnie, wysyłka mogłaby być trochę szybsza (2-3 dnia)- ale to tylko informacja dla tych którym się spieszy. Mi sie nie spieszy więc nie jest to dla mnie wada
Super obsluga, zawsze w kontakcie z klientem. Chetnie polece ta firme, wysylka ekspresowa.
Łatwa obsługa strony, sugerowanie zamienników do szukanych produktów
Dzień Dobry, nie dostaliśmy po zamówieniu druku faktury pro-forma. Z informacji z maila zrozumiałam, że możemy opłacić za filtry przelewem po dostawie towaru. Następnym razem proszę o przesyłanie pro-formy od razu po naszym zamówieni. Z pozdrowieniami, Anna Andrianow HEK
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Polecam😀
Łatwe wyszukiwanie akcesoriów , duży wybór .Szybka wysyłka ,dziekuję.
Wszystkie filtry które potrzebowałem do kombajnu znalazłem w jednym miejscu. Były bardzo dobrze zapakowane,i zostały szybko wysłane. Zrobię tu zakupy ponownie.
Szybkie dobranie do modelu oraz szybka dostawa Polecam
Przesyłka dobrze zapakowana, dostawa szybka. Towar zgodny z zamówieniem.

Wszystko jak trzeba

Przesyłka zapakowana starannie. Wszystkie Filtry które kupiłem przyszły w idealnym stanie. Do zakupu otrzymałem dwie zawieszki olejowe. Dziękuję i pozdrawiam.
Asortyment zawsze dostępny. Zawsze dobre ceny. Szybka dostawa.

Szybko i w dobrej cenie

Zamawiam w tym sklepie od lat. Jak zawsze, szybko i w dobrej cenie.

efiltry.pl - Profesjonalny sklep z filtrami

Szukasz filtrów wejdź na eFiltry.pl. Sprawdź naszą naprawdę bogatą ofertę. eFiltry.pl - Twój specjalista od filtracji