seboradin.pl

739 reviews since 23 wrz 2022

Ważny od: 4 lis 2022
seboradin.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną i sprawną dostawę, która spełnia ich oczekiwania. Użytkownicy często chwalą wysoką jakość i skuteczność produktów, doceniając efekty ich stosowania, szczególnie w poprawie kondycji i wyglądu włosów. Obsługa klienta jest opisywana jako szybka, pomocna i profesjonalna, co buduje zaufanie klientów. Klienci cenią atrakcyjne promocje i okazje cenowe, które ułatwiają decyzję o zakupie. Kilka osób docenia także estetyczne i bezpieczne pakowanie przesyłek oraz innowacyjne rozwiązania w opakowaniach produktów. Klienci zwracają uwagę na gratisy do zamówień, przy czym opinie są mieszane – niektórzy doceniają ich obecność, inni krytykują rozmiary lub dopasowanie.

Opinieseboradin.pl

Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia! Kosmetyki ,które kupiłam okazały się być dla mnie doskonale !! Teraz po pierwszej próbie :) zakładam zamówienia na kontynuację kuracji ,I polecam na włosy bardzo ale to bardzo już słabe /wiek/ a co dla mnie najważniejsze ,po każdej aplikacji wieczornej ,nie muszę myć rano włosów bo wyglądają bardzo ładnie ! Raz jeszcze dziękuję i polecam!

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Również serdecznie pozdrawiamy i z całego serca dziękujemy za tak wyjątkowy komentarz! 🌸 Niezmiernie cieszy nas, że pierwsza próba okazała się strzałem w dziesiątkę, a formuła produktu idealnie wpisała się w Pani codzienne potrzeby. Z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienie i życzymy wspaniałych efektów na każdym etapie kuracji! Zespół Seboradin❤️

Wreszcie więcej ml produktu gratisowego.

Mimo, że gratisy są małe, to chociaż tym razem wrzuciliście ich kilka aby wyszło 100+ ml produktu. Wreszcie ktoś pomyślał, a nie tak jak w zeszłym roku za zamówienie za 500 zł dawaliście śmieszne 10 ml. To były kpiny z klienta. Mam nadzieję, że w przyszłości będziecie dokładać więcej do zamówień- proporcjonalnie do kwoty zakupu.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Miło nam czytać, że tym razem zawartość paczki wywołała u Pani pozytywne wrażenie! Cieszymy się, że zmiana idzie w dobrym kierunku i dziękujemy za ponowne zaufanie. Życzymy udanego stosowania produktów! Pozdrawiamy Zespół Seboradin
Serum w opakowaniu, które jednocześnie jest masażerem to genialny pomysł. Natomiast firma kurierska fedex nie potrafiła sobie poradzić z dostarczeniem paczki z powodu innego kodu pocztowego w obrębie jednej dzielnicy. Na szczęście pomogła mi pani z obsługi klienta Seboradin, za co bardzo dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę naszego serum PRO DENSITY! 🌸 Skuteczna pomoc naszej Obsługi Klienta w obliczu problemów logistycznych po stronie przewoźnika to dla nas powód do ogromnej dumy. Przepraszamy za trudności z dostawą i dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy Zespół Seboradin
Jestem bardzo zadowolona zarówno z otrzymanych produktów, jak też z obsługi klienta w firmie, w której dokonałam zakupu. Produkty odkryłam niedawno i zaryzykowałam ich zamówienie. Mam nadzieję, że te profesjonalne produkty do pielęgnacji włosów, spełnią moje oczekiwania, co będę mogła bardziej potwierdzić po określonym czasie ich użytkowania. Pamiętam, że byłam już klientką produktów marki Seboradin i nigdy wcześniej mnie nie zawiodły, więc już mam doświadczenie i wyrobione zaufanie.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Ogromnie dziękujemy za tak ciepłe słowa i zaufanie! ❤️ Niezmiernie cieszy nas fakt, że zarówno obsługa klienta, jak i sam proces zamówienia spełniły Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że nowe produkty do włosów sprawdzą się równie dobrze. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin

⸻ Souffrant de troubles de la thyroïde, j’ai connu une chute de cheveux importante. Après avoir commencé une cure avec ces ampoules, j’ai observé des résultats dès le premier mois d’utilisation. La chute a nettement diminué et mes cheveux semblent plus forts, avec une repousse visible. Je suis pleinement satisfaite de l’efficacité de ce produit Seboradin et le recommande à toute personne confrontée à des problèmes similaires.merci beaucoup Seboradin🥰

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Merci beaucoup pour ton avis. N'hésite pas à revenir ! ;) Cordialement Seboradin Team

Sehr zufrieden, empfehlenswert!

Ich benutze Seboradin erst seit einem Tag, bin aber bisher sehr zufrieden mit der Anwendung. Die Anwendung ist einfach und angenehm. Besonders gefällt mir die Qualität und das angenehme Gefühl bei der Anwendung.Ich freue mich darauf, die Wirkung weiter zu beobachten.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Vielen Dank, dass Sie uns bereits nach dem ersten Tag Ihre Eindrücke mitgeteilt haben! Es freut uns sehr, dass Ihnen die Konsistenz und die hohe Qualität des Produkts auf Anhieb gefallen haben. Wir wünschen Ihnen viel Erfolg beim Testen und hoffen, dass Sie von den Ergebnissen noch mehr begeistert sein werden. Mit freundlichen Grüßen Team Seboradin
Kupiłam szpanony na fajnej promocji i bardzo szybka dostawa więc to na duży plus, jedyne zastrzeżenie to że koszty dostawy są wysokie, a darmową wysyłka jest od wysokiej ceny którą ciężko uzbierać przy zakupach typu szampony

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów! Niezmiernie cieszy nas docenienie naszych rabatów oraz sprawnego doręczenia. Jednocześnie dziękujemy za cenny sygnał w kwestii progu darmowej dostawy, ponieważ jest to dla nas pomocne w szukaniu lepszych rozwiązań. Zachęcamy do obserwowania naszego newslettera, gdzie czasem organizujemy dni z darmową dostawą. Życzymy udanej pielęgnacji! Zespół Seboradin

Bardzo dobre szampony

Zamówienie dotarło bardzo szybko, dobrze zapakowane, produkty są jakościowe. Bardzo lubię gratisowe miniaturki kosmetyków. Cenię sobie tą markę już od kilku lat i używam tylko szamponów marki Seboradin.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie do marki Seboradin! Cieszymy się, że zarówno szampony, jak i małe miniaturkowe niespodzianki spełniły Pani oczekiwania :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
R B
Róża B.

Produkty Seboradin są skuteczne

Produkty Seboradin są skuteczne. Używam od lat, i jestem bardzo zadowolona z efektów. Firma powinna poszerzyć dostawców. Korzystanie wyłącznie z kurierów ogranicza kupującym swobodę.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię na temat skuteczności naszych produktów oraz za cenny głos w sprawie logistyki. Chcemy, aby zakupy w naszym sklepie były wygodne na każdym etapie, dlatego intensywnie analizujemy możliwości wprowadzenia nowych form dostawy. Przepraszamy za ewentualne niedogodności i dziękujemy, że jest Pani naszą stałą klientką. Pozdrawiamy Zespół Seboradin
Na razie rozpoczęłam stosowanie produktów, więc nie mogę wystawić opinii. Kontakt ze sklepem i przesyłka bez zastrzeżeń. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo cieszymy się, że dotychczasowe wrażenia związane z procesem zakupowym były dla Pani pozytywne. Z niecierpliwością czekamy zatem na opinie dotyczące naszych produktów :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin

Wszystko super - jak zawsze

Ekspresowa wręcz dostawa zamówienia. Wszystko bezpiecznie zapakowane. A sam produkt? Stosuję od lat, od czasu do czasu mam ochotę coś zmienić ale bardzo szybko wracam do seboradinu. Włosy są zdrowsze, mocniejsze, mniej wypadają.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy, że jest Pani z nami od lat i życzymy, aby efekty cały czas zachwycały! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
Szybka dostawa I super jakość produktów Nigdy nie zawodzi mnie seria fito cell ;)
Dostawa błyskawiczna, wszystko jak zwykle. Zamawiam od lat nigdy nie było żadnych problemów.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Uwielbiamy takie wiadomości! Dziękujemy za wybór naszych produktów i zapraszamy ponownie❤️ Pozdrawiamy sedecznie Zespół Seboradin
super szybka dostawa, produkt spełnia moje oczekiwania- polecam

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo dziękujemy za rekomendację! Niezmiernie nam miło, że zarówno standard doręczenia, jak i działanie zamówionego produktu spotkały się z Pani uznaniem. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
Sprawna realizacja zamówienia. Szampon do włosów blond i farbowanych na blond jest super, włosy po nim mają połysk. Szkoda, że niedostępna jest odżywka do włosów blond, bardzo mi jej brakuje, bo niestety nic nie może jej zastąpić.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Pięknie dziękujemy za tę opinię! Niezmiernie cieszymy się, że szampon spełnia Pani oczekiwania i nadaje włosom ten wyjątkowy blask Doskonale rozumiemy, że brak ulubionej odżywki to spore utrudnienie, dlatego serdecznie zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta, abyśmy mogli spróbować temu zaradzić i dobrać do potrzeb Pani włosów godnego następcę tej odżywki. :) Pozdrawiamy Zespół Seboradin
szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem , jestem zadowolona

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy za zaufanie i życzymy samej przyjemności z używania kosmetyków! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
prosta procedura, szybka dostawa. produkty znam, więc ich dobra jakość nie jest zaskoczeniem.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że cały proces przebiegł bez zarzutu ;) Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
Wprowadzić więcej naturalnych składników.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo dziękujemy za Pani komentarz. Tworząc nasze kosmetyki, skupiamy się na synergii: łączymy składniki pochodzenia naturalnego z innowacyjnymi rozwiązaniami biotechnologicznymi. Dzięki temu nasze produkty są nie tylko czerpią z natury, ale przede wszystkim wykazują popartą badaniami skuteczność. Pozdrawiamy Zespół Seboradin
Jestem już w zaawansowanym wieku i ważne jest dla mnie utrzymanie zdrowych włosów. Jak na razie mi się to udaje. Jestem przekonany, że to dzięki waszym preparatom i szamponom.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa oraz zaufanie do naszych produktów ;). W ramach podziękowania za pozytywną opinię, do Pana najbliższego zamówienia dołączamy drobny upominek ❤️ Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
A D
Asia D.
Jestem zadowolona, szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo dziękujemy za miłą wiadomość. Cieszymy się, że nasza sprawność w kompletowaniu zamówień przełożyła się na Pani zadowolenie. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach! Pozdrawiamy Zespół Seboradin

Seboradin stworzony został w firmie Inter Fragrances, która powstała w 1978 roku w Poznaniu. Misją naszej firmy jest kontynuowanie tradycji tworzenia skutecznych, inspirowanych naturą kosmetyków, któr...