seboradin.pl

Opinie łącznie (632) Opinie (311) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową, sprawną i terminową dostawę zamówień. Większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości i skuteczności oferowanych produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, uprzejma i pomocna. Klienci chwalą efekty stosowania produktów, zauważając poprawę kondycji włosów i ich wyglądu. Darmowe dodatki oraz ciekawe promocje są mile widziane, choć czasem nie odpowiadają oczekiwaniom. Niektórzy klienci narzekają na wysokie koszty przesyłki lub dodatkowe opłaty za wybraną dostawę.

Opinieseboradin.pl

Szybka wysyłka, bardzo dobry produkt

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. ❤️ Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, i życzymy samych wspaniałych efektów podczas stosowania kosmetyków. Pozdrawiamy Zespół Seboradin
Zamówienie przyszło szybko i był dodatkowy produkt gratis

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo nas cieszy, że paczka dotarła ekspresowo, a gratis sprawił miłą niespodziankę. Życzymy przyjemnego testowania i pozdrawiamy serdecznie ;) Zespół Seboradin
Sprawnie, szybko i przyjemnie!

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Ogromnie cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie i przyjemnie. Życzymy, żeby produkty do włosów spisywały się równie rewelacyjnie! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Seboradin
Szybko, sprawnie, zbyt wysoki koszt przesyłki.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i sprawnie! 😊 Życzymy przyjemnego testowania produktów. Pozdrawiamy Zespół Seboradin

Polecam sklep Seboradin

Super produkty, super szybka realizacja zamówienia, wszystko super:)

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy za polecenie marki Seboradin i tak miłe słowa. Zapraszamy ponownie po sprawdzone produkty do pielęgnacji! ;) Pozdrawiamy Zespół Seboradin
Bardzo szybka dostawa, wszystko do mnie dotarło. Produkty już wypróbowałam. O ich działaniu wypowiem się po kilku tygodniach. :)

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie. Życzymy przyjemnego testowania i mamy nadzieję, że produkty spełnią Pani oczekiwania. Pozdrawiamy Zespół Seboradin
Wszystko jest ok.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy za opinię i za zaufanie. Mamy nadzieję, że produkty będą się świetnie sprawdzać i zapraszamy ponownie! Zespół Seboradin
Bardzo dobry produkt, polecam

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania i mamy nadzieję, że kolejne zakupy u nas będą równie udane.❤️ Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów , ale dużo trzeba dopłacić za wybór paczkomatu.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Dziękujemy za opinię! Bardzo cieszymy się, że cały proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Doceniamy też uwagę dotyczącą kosztu dostawy, ponieważ każda taka sugestia jest dla nas ważna. W tym przypadku jest to jednak od nas niezależne. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
Q los precios sean económicos pirq me gusta mucho los productos no quiero cambiarlos. Gracias
Już opisywałem w poprzednim zamówieniu.
Rewelacyjnie szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Bardzo się cieszymy, że paczka dotarła do Pani szybko i bezpiecznie. Mamy nadzieję, że zakupione produkty przyniosą świetne efekty na włosach! 😊 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Seboradin
Działanie produktów, jakość włosów i skuteczność

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :) Pozdrawiamy Zespół Seboradin
Jestem zadowolona

Odpowiedź ze sklepu seboradin.pl

Ogromnie dziękujemy za pozytywną opinię. Niech produkty służą jak najlepiej :) Zapraszamy ponownie! Zespół Seboradin
Wszystko OK. Szybka dostawa, jakość produktu szampon Seboradin WŁOSY JASNE, Farbowane na blond 200 ml. Szkoda, że nie było balsamu Seboradin WŁOSY JASNE, Farbowane na blond 200 ml.Te dwa produkty stosuję od kilku lat niezmiennie. Mam nadzieję ,że to chwilowy brak balsamu spowodowany masowym wykupem, bo jest tego wart.