elecx.pl

142 reviews since 22 kwi 2025

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji dostawy, jej terminowość oraz sposób przekazania towaru. Obsługa klienta jest najczęściej określana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Klienci bardzo doceniają atrakcyjne, konkurencyjne lub najniższe ceny oferowanych produktów. Pozytywne opinie dotyczą także wniesienia telewizora do mieszkania oraz możliwości rozpakowania i sprawdzenia sprzętu przy dostawcy. Zdecydowana większość klientów otrzymuje towar zgodny z zamówieniem. Choć pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, niektórzy klienci zgłaszają także trudności w kontakcie, brak możliwości dodzwonienia się lub opóźnienia w odpowiedzi. Zdarzają się pojedyncze przypadki dostarczenia produktów spoza polskiej dystrybucji lub pomyłek w zamówieniach. Niekiedy pojawiają się uwagi o bezosobowości obsługi lub braku przedstawiania się przez pracowników.

Opinieelecx.pl

Dziękuję za profesjonalną obsługę klienta .
Super zakup - TV 77Cali LG dostarczony ekspersowo - kurier wniosl TV do mieszkania rozpakowal sprawdzil dokladnie - wszystrko przebieglo bez zastrzezen TV 100% ORGINALNY

Z góry polecam firmę Elecx

Zamówienie zostało zrealizowane i dostarczone kurierem Przesyłka za pobraniem Kurier wniósł do domu telewizor i sam sprawdził czy działa Rozliczenie nastąpiło po uruchomieniu sprzętu Rewelacja!!!!!! Bardzo polecam firmę Elecx
Zamówiony telewizor dostarczono na drugi dzień. Bardzo miły pan kierowca pomogl wnieść do domu, a nawet zaczekał aby sprawdzić czy wszystko dziala. Póki co telewizor spełnia swoją funkcję. Mam nadzieje ze posłuży przez lata...
wszysko szybko i sprawnie Polecam
Telewizor był w świetnej cenie, dotarł już na następny dzień, uprzejmy pracujący bezpośrednio dla firmy kurier pomógł mi go wypakować oraz sprawdzić przed przyjęciem zapłaty. Pełna profeska bardzo polecam :)
Wszystko było ok

Najtaniej i z wniesieniem. Polecam

Nie dość, że najtaniej, to jeszcze pomogą wnieść i sprawdzić. Telewizor fabrycznie zapakowany i bez wad. Jedynie inny symbol serii niż podany w ofercie, wskazuje na nie polską dystrybucję. Ale mimo to polecam

Ocena pozytywna

W przypadku mojego zamówienia wszystko było OK. Sprzęt zgodny z zamówieniem i dostawa na czas.

• +48698783955
  • elecx.pl
  • kontakt@elecx.pl
  • Warszawa, POL

O nas Witaj w naszym sklepie internetowym. Jesteśmy dumni z tego, że możemy zapewnić naszym klientom nie tylko doskonałe produkty, ale również niezrównaną obsługę, która sprawi, że ich zakupy będą czy...