elecx.pl

Opinie łącznie (105) Opinie (94) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często chwalą szybką i sprawną dostawę. Atrakcyjne, konkurencyjne ceny są jednym z najczęściej wymienianych powodów zadowolenia z zakupu. Uprzejmość, profesjonalizm oraz pomocność obsługi są doceniane przez wielu kupujących. Doceniana jest także pomoc kurierów przy wniesieniu, rozpakowaniu i sprawdzeniu sprzętu na miejscu. Większość klientów twierdzi, że otrzymany produkt był zgodny z zamówieniem i opisem. Część klientów wskazuje na opóźnienia lub brak informacji o statusie przesyłki. Zdarzają się również trudności z kontaktem i komunikacją ze sklepem, zwłaszcza w kwestii statusu zamówienia oraz informacji o dostawie. Niektórzy zwracają uwagę na bezosobowy kontakt z obsługą lub pojedyncze przypadki pomyłek w realizacji zamówienia.

Opinieelecx.pl

Opóźniony termin dostawy

Zakupiłem tv w tym sklepie tylko dlatego że miał być dostarczony do wtorku, bo tak mnie poinformowano przez telefon. Zamawiałem w środę. Musiałem dwukrotnie interweniować telefonicznie co z moją przesyłką, która finalnie dotarła w czwartek. Nie dramatu, ale nie na tym rzecz polega.
Wszystko O.K. polecam współpracę i realizację zamówień. J.Z.
Szybka realizacja zamówienia. Wniesienie sprzętu i demonstracja sprawności .Jestem bardzo zadowolony.
zainstaniał problem w dostawie nie właściwego modelu telewizora, wymiana została dokonana sprawnie w ciągu 7 dni , dokumenty zakupu z lekkim opóznieniem
Bardzo słaba komunikacja. Nie odbierają telefonów. Produkty przewożone własnym transportem, słabo zabezpieczone (kartony z telewizorami upchane jeden na drugim) . To nie jest Polski sklep. Właścicielem jestem obywatel Ukrainy. Produkty nie pochodzą z polskiej dystrybucji więc mogą być problemy z wyegzekwowaniem gwarancji w polskich serwisach.

Sprawna obsługa

Towar dotarł szybko, dobrze zabezpieczony, kurier był przy rozpakowaniu i sprawdzeniu towaru (+) Jestem zadowolony
Trochę długa dostawa ale poza tym wszystko w porządku.
Witam. Oceniam sklep na 5 gwiazdek. Telewizor Samsung 65cali w super cenie. Zamówienie zrealizowane w dwa dni. Super kontakt. Pozdrawiam

Bardzo dobry transport

Dobry kontakt telefoniczny z doradcą, bardzo dobry bezpieczny transport. Najniższa cena w internecie.
Dostawa po 7 dniach, tak jak w ofercie. Jednak przez 5 dni żadnego kontaktu, dopiero w 6.dniu info od kuriera o planowanej dostawie.
Jestem zadowolona z zakupów. Telewizor wniesiony i sprawdzony przez kuriera. Polecam zakupy

Był mały poślizg z dostawą za to…

Był trochę poślizg z dostawą może przez zbieg okoliczności Za to firmowa dostawa była perfekcyjna sprawdzono towar na miejscu wytłumaczono jestem pod wrażeniem pozytywnie zaskoczony. Kontakt z firmą także ok.