h2medica.pl

Opinie łącznie (43) Opinie (43) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wysoką jakość wykonania urządzeń oraz ich niezawodność, które spełniają oczekiwania w codziennym użytkowaniu. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, pomocna i rzetelna, a kontakt ze sklepem oceniany jest bardzo pozytywnie, szczególnie ze względu na otwartość na pytania oraz wsparcie przy zakupie i użytkowaniu produktów. Część klientów zwraca uwagę na opóźnienia w dostarczaniu zamówień, co negatywnie wpływa na ogólne wrażenia związane z czasem realizacji i terminowością dostawy.

Opinieh2medica.pl

Zamówiłem dodatkowe kaniule nosowe. Po 10 dniach dostawy nie było. Po moim zapytaniu o status dostawy uzyskałem informację że zamówienie właśnie zostało awizowane i wkrótce otrzymam towar. Na szczęście tym razem towar szybko dotarł, dlatego zmieniam moja ocenę dla zachęty sklepu do dbałości o swoich Klientów.

Fantastyczny zakup

Inhalator wodorowy jest już u mnie parę miesięcy. Na razie działa niezawodnie, nie mam żadnych zastrzeżeń. Korzystam z niego codziennie , nawet kilka razy dziennie. Kontakt z firmą rewelacyjny, zawsze pracownicy służą pomocą i wsparciem. Gorąco polecam
Szybka dostawa, urządzenie wygląda bardzo profesjonalnie. Zakupione do gabinetu i świetnie się sprawdza. Polecam również profesjonalną obsługę sklepu. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu

Opinia o reakcji organizmu

Tylko na razie nie czuje jakieś pozytywnej reakcji organizmu może to musi potrwać zobaczymy. w starszym wieku to dłużej musi trwać. Ciekawa jestem jak długo wytrzymuje te inhalator?

Odpowiedź ze sklepu h2medica.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania.
Polecam! Kupiłem generator dla rodziców. Wygląda bardzo dobrze i jest prosty w obsłudze — nie wymaga żadnych specjalnych umiejętności
Zawsze dobry kontakt ze sklepem. Działają proaktywnie i nie jest to firma tylko na papierze.

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię.
Bardzo fajne urządzenie. Model MED dual jest fajnie wykonany i jak narazie spełnia nasze oczekiwania.
Otrzymaliśmy wczoraj generator wodoru MED Dual 3000. Jest bardzo ładnie wykonany. Polecam :)

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię.
Wszystko ok. Dostawa w terminie . Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam .
Zakupiony generator wodoru na razie działa bardzo dobrze. Ogólnie – super!

Generator wodoru 3000 jest jednak bardzo dobrze wykonany i pracuje stabilnie

Odpowiedź ze sklepu h2medica.pl

Bardzo dziekujemy za przychylną opinie. Pozdrawiam!
Polecam! urządzenie sprawdza się bardzo dobrze.
Dostawa w czasie . Wszystko ok !
rzeczowe podejscie do tematu , poprawic nalezy instrukcje
Wszystko super.
Dziękujemy, wszystko w porządku

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię.
Bardzo fajny generator wodoru. Polecam!
O przesunięciu terminu dostawy należy informować klienta natychmiast.
Dziękuję za pomoc w wyborze urządzenia.