Informacje o firmie Lampyiswiatlo.pl to lider w internetowej sprzedaży lamp i oświetlenia. Posiadamy bogaty asortyment produktów oświetleniowych na każdą kieszeń w tym również oświetlenie ogrodowe. Gwarantujemy, że prezentowane na stronie produkty są dostępne w naszym magazynie, dzięki czemu szybko zostaną do Ciebie dostarczone. Zamówienia powyżej 300 zł dostarczane są bezpłatnie. Jeśli zamówienie zostanie złożone do 20.00 to wysyłka następuje tego samego dnia. W przypadku problemów ze znalezieniem odpowiedniej lampy możesz skorzystać z naszych bezpłatnych porad oświetleniowych.
Na lampyiswiatlo.pl znajdziesz lampy do każdego pomieszczenia. Nasz bogaty asortyment obejmuje kinkiety, lampy sufitowe, reflektory, oprawy do wbudowania, lampy podłogowe oraz wiele, wiele innych, do zastosowania wewnątrz i na zewnątrz. Od nowoczesnych po klasyczne, od przemysłowych po romantyczne.
W naszym sklepie znajdziesz produkty renomowanych marek w branży oświetleniowej oraz szeroki wybór źródeł światła.
Jeśli szukasz nietuzinkowego oświetlenia – trafiłeś w dobre miejsce!
Płatności na lampyiswiatlo.pl są w 100% bezpieczne. Masz do wyboru kilka metod płatności. Jeśli zakup nie spełnia Twoich oczekiwań możesz dokonać bezpłatnego zwrotu w ciągu 30 dni.
Pytania? Skontaktuj się z nami telefonicznie, wysyłając wiadomość e-mail bądź korzystając z funkcji online czat. Jesteśmy gotowi do pomocy!
Na lampyiswiatlo.pl znajdziesz swoją wymarzoną lampę!
Pokaż więcej Odwiedź stronę internetową
Kontakt FittinQ B.V.