Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Podkreślana jest wysoka jakość wykonania produktów, zarówno pod względem estetycznym, jak i solidności. Kupujący są bardzo zadowoleni z estetycznego, starannego i bezpiecznego pakowania produktów. Personalizowane produkty z nadrukami i haftami są wysoko oceniane za oryginalność i jakość wykonania. Klienci doceniają także dobry, szybki i rzetelny kontakt ze sprzedającym. Produkty są zgodne z opisem i ofertą na stronie, a większość klientów chwali bezpieczne dostarczenie zamówień. Pojawia się jednak pojedynczy negatywny przypadek uszkodzenia produktu w transporcie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieShoposfera upominki na każdą okazję
Super jakość i solidność
Bardzo szybki czas realizacji
Piękne i najwyższej jakości
Zamówiłam personalizowane kubki i koc. Świetna jakość produktów, a do tego są przepiękne. Jestem zachwycona 😊
Ręczniki
Szybka dostawa,produkt dobrej jakości.Polecam.
Dobrze spakowane, piękne produkty.
Bardzo sprawna obsługa, polecam
Polecam z całego serca kubek przepiękny taki sam jak na ogłoszeniu sprzedaży 😄 szybka dostawa. 👌
Kubek super polecam❣️
Szybko sprawnie idealnie
Bardzo szybko i bardzo eleganvki prezdny
Polecam:)