wierra.pl

Opinie łącznie (105) Opinie (38) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i terminową dostawę zamówionych produktów. Wielu klientów pozytywnie ocenia jakość, funkcje i solidność oferowanych smartwatchy. Klienci doceniają fachową, życzliwą i profesjonalną obsługę oraz wsparcie sprzedawcy. Klienci doceniają funkcje monitorowania zdrowia oferowane przez smartwatche. Wielu klientów wyraźnie poleca zakupy w tym sklepie i jest zadowolonych z doświadczenia.

Opiniewierra.pl

Rzeczową informacja oraz sprawna ivterminowa przesyłka
Zegarek kupiony dla seniora, świetnie się sprawdza, osoba dla której został zakupiony jest bardzo zadowolona. Polecam
Świetna obsługa fachowe doradztwo
Bardzo szybka dostawa, smartwatch bardzo solidny i posiada bardzo wiele funkcji zdrowia, pomocna rzecz jak dla mnie.

Miła , profesionalna obsługa

Rzeczową fachową oferta
Bardzo dobry smartwatch, realne pomiary zdrowia, bardzo pomocne informacje, super szybka dostawa. Polecam.
Zegarek super . Moze udałoby sie ulepszyć u producenta żeby bateria dłużej trzymała . Teraz jeden dzień, trochę za mało .

Odpowiedź ze sklepu wierra.pl

Dziękuję za opinie i zapraszam na mój kanał na YouTub gdzie znajdzie pan filmik jak wydłużyć działanie baterii , wystarczy zmodyfikować kilka ustawień w smartwatchu i aplikacji . Mój kanał : Przemysław Wierzbicki
Bardzo dobry smartwatch , szybka wysyłka i dziękuję za prezenty , bardzo pozytywne wrażenia mam kupując na stronie wierra.pl

Dziękuję za miłą opinie
Bardzo szybka dostawa i ładnie zapakowana , bardzo dobrej jakości smartwatch do tego super Gratisy , dziękuję i Pozdrawiam
Przesyłka dotarła pozdrawiam i polecam

Dziękuję za miłą opinię i Pozdrawiam Serdecznie
Solidny smartwatch, godny polecenia, szybka dostawa, miłe prezenty. Polecam serdecznie.
Firma transparentna ,uczciwa.Właściciel bardzo uczynny życzliwy. Zmówiony zegarek przyszedł zgodnie z zapewnieniem właściciela bardzo mi się podoba.Spełnia moje oczekiwania.Firmę WIERRA bardzo polecam.

Odpowiedź ze sklepu wierra.pl

Dziękuję za miłą opinie i proszę pamiętać że jestem do dyspozycji 7 dni w tygodniu 365 dni w w roku .Pozdrawiam Serdecznie.
Bardzo szybka wysyłka , bardzo dobry smartwatch do monitorowania zdrowia .