Awbike24.pl

Opinie łącznie (146) Opinie (43) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Profesjonalna, miła i pomocna obsługa jest regularnie podkreślana przez klientów. Klienci doceniają bardzo dobre, bezpieczne i profesjonalne pakowanie zamówień. Łatwość i bezproblemowość kontaktu z firmą są często chwalone przez klientów. Wielu klientów zdecydowanie poleca sklep innym, wyrażając zadowolenie z obsługi. Produkty są zgodne z opisem i oczekiwaniami klientów, co jest często podkreślane.

OpinieAwbike24.pl

Rower elektryczny ecobike expedition suv

Zakup bezproblemowy.Sprzedający bardzo pomocny.Rower dobrze zabezpieczony do transportu. Mam tylko jedną uwagę-brak daty produkcji Prawdopodobnie mam 2024r.Szkoda bo nowa bateria ma ok.2 lat.Ogólnie bardzo polecam.
Rowerek dostarczony błyskawicznie, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem. Zdecydowanie polecam!

Rower elektryczny ecobike expedition suv

Szybko sprawnie właściciel bardzo pomocny.Małe ale ,brak informacji o roku produkcji.

Rower wysłany szybko, bezpiecznie zapakowany i w stanie w 100% zgodnym z opisem (używany). Gorąco polecam.
Rower bardzo dobrze zapakowany, bardzo szybka i sprawna dostawa.
super szybka wysylka, wszystko swietnie!

Super sklep

Super kontakt! Świetne ceny i ciekawa oferta. Polecam!
Jacek R.
Super polecam
Jacek R.
Wszystko ok. Nie mam uwag.