FranceAuto.pl

Opinie łącznie (3694) Opinie (872) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień oraz dostawę towaru. Doceniają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem, zamówieniem i dobrze dopasowane. Obsługa klienta jest wielokrotnie opisywana jako uprzejma, pomocna, profesjonalna i skuteczna w rozwiązywaniu problemów. Produkty są określane jako wysokiej jakości, trwałe i odpowiadające oczekiwaniom klientów. Wielu klientów zwraca uwagę na solidne i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Ceny są najczęściej oceniane jako konkurencyjne. Wielu klientów deklaruje chęć powrotu i ponownych zakupów, wyrażając zadowolenie z dotychczasowych zamówień. Pojawia się pojedyncza uwaga dotycząca zbyt wysokiej ceny.

OpinieFranceAuto.pl

Wysłany towar nie pasuje do mojego Peuge…

Wysłany towar nie pasował do mojego Peugeota 407 mimo, że podałem numer VIN przy składaniu zamówienia - sklep przyznał w rozmowie, że nie zwrócili uwagę na podany numer VIN, zaproponowali zwrot poniesionych środków i przeprosili za zaistniałą sytuację. Każdy popełnia błędy ale nie każdy chce je naprawiać jak firma France Auto. Wzorowe podejście do zaistniałego problemu. Z czystym sumieniem polecę stronę i firmę każdego kto posiada francuską markę samochodu.
Świetna współpraca, pomoc w doborze po nr Vin, bezproblemowo dołożenie dodatkowego zamówienia do jednej przesyłki, towar dobrze zapakowany, dotarł na drugi dzień

Działa.

Przycisk hamulca elektrycznego Peugeot 3008 działa bezproblemowo.Po zamianie na zacinający się przycisk zadziałał bez żadnych dodatkowych adaptacji i czym podobnie.
Firma bardzo elegancko załatwiła moje roszczenia co do zamówienia które było otwarte i zapakowane przez klienta który zrobił zwrot i ukradł uszczelkę , ktoś tego nie zauważył i trafiło do mnie , przedstawiłem sytuację że odebrałem zamówienie z brakiem i są ślady otwarcia paczki wyjęta uszczelka i zaklejone w sposób nieoryginalny i zaklejone w sposób amatorski. Firma wzięła pełną odpowiedzialność i wymieniła mi towar bez żadnego problemu ! Bardzo polecam zakupy obsługa działa w sposób lepiej niż profesjonalny !! Pozdrawiam Adrian !
Zamówienie zrealizowane z dnia na dzień. Towar w 100% zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony na czas transporu.
Jest to kolejny mój zakup w tym sklepie i jak zawsze wszystko bez problemu. Polecam.
Wszystko poszło sprawnie . Szybka wysyłka. Części dobrze zapakowane. Polecam.
Szybka dostawa,dobry kontakt i łatwość w rozwiązaniu problemu. Polecam!
Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka, towar bezpiecznie zapakowany. Polecam
Lampa wyposażona w żarówkę, montaż bez problemu. Dobra jakość.

Excelente experiência na FranceAuto.pl

Recentemente comprei uma peça automotiva na FranceAuto.pl e fiquei muito satisfeito com a experiência. O atendimento foi eficiente, o envio aconteceu de forma rápida e a encomenda chegou em perfeitas condições, exatamente como descrito no site. O produto veio bem embalado, garantindo a segurança durante o transporte. É muito bom encontrar uma empresa que preza pela qualidade e pela confiança no processo de compra online. Com certeza voltarei a comprar e recomendo a FranceAuto.pl a quem procura peças automotivas com bom preço, rapidez e profissionalismo.
Szybka i fachowa obsługa zgodność z opisem polecam każdemu sprzedawcę.

Zbiornik wyrównawczy Laguna 3

Zamówiłem zbiorniczek wyrównawczy do Laguna 3, wszystko pasuje jak oryginał, przesyłka ekspresowa , polecam serdecznie kupowanie tutaj. Pozdrawiam

Fachowa i sprawnie

Fachowa pomoc przy wątpliwościach. Dobrze spakowane, sprawna wysyłka
Dzięki za szybką przesyłkę zgodną z zamówieniem , polecam .
Wszystko OK. Szybko, natychmiastowe doradztwo na czacie.

Śilniczek wycieraczek Renault Scenic 3

Polecam, część używana w pełni sprawna, szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony.
Czas realizacji, towar zgodny z opisem
Według parametrów,i num.Vin wszystko się zgadza ,bez zastrzeżeń .
Zaskoczony byłem szybkością dostawy. Bardzo pozytywnie. Towar w pełni odpowiada złożonemu zamówieniu.