Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając solidność, trwałość i dobre wykonanie. Zdecydowana większość klientów bardzo pozytywnie ocenia szybkość i sprawność dostawy zamówień. Klienci doceniają profesjonalną, pomocną i sprawną obsługę, w tym łatwy kontakt i wsparcie przy zwrotach. Wielu użytkowników chwali wygodę, funkcjonalność oraz dopracowane kroje ubrań. Pozytywnie oceniana jest także łatwość oraz sprawność procesu zwrotów i wymiany towaru. Część klientów narzeka na problemy z dostępnością i brakami magazynowymi niektórych produktów. Pojawiają się również pojedyncze sugestie dotyczące dopasowania rozmiarów czy krojów damskich.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehelikon-tex.com
Bluza z kapturem ma świetny krój i dobry material.
Jest dokladnie taka jakiej szukałem.
Jedyne to można rozważyć jako wariant, to usunięcie rzepa z ramienia. Trochę usztywnia to miejsce, a w codziennym użytkowaniu nie jest tak bardzo potrzebny. Gdyby była partia bluz bez rzepa, to wybrałbym taka wersje.
Poza tym, wszystko super. Wysyłka wzorowa.
Szybka dostawa, fajna przejrzysta strona. Natomiast stany magazynowe to tragedia. Oglądam jedne spodnie - brak, oglądam drugie - też brak, od tygodni. Zamówiłbym znacznie więcej, tylko w rzeczach które mnie interesują od dawna widnieje „brak w magazynie” . I nie mówię tu o modelach z wyprzedaży , ale naprzykład spodniach OTP czy Pilgrim które są cały czas w aktualnej ofercie. Dbajcie o zatowarowanie magazynu to i zamówień będzie więcej.
Jak zwykle szybka wysyłka towaru - towaru najwyższej jakości! Uwielbiam wszystkie Wasze produkty - wiem, że to inwestycja w to co najlepsze. Tym razem postawiłam na Kurtkę UHS i spodnie UTP. Tak wiem, że to produkty męskie, jednak jeśli chodzi o wymiary to lepiej się u mnie sprawdzają w tym wydaniu :) Góra XS a spodnie S(L) bajka! Wszystko leży idealnie :) Mam również patriota i jeślibyście zrobili damki o gramaturze męskiego - brałabym jeszcze jeden w ciemno!
Wykończenie bluzy jest świetne, krój i wygoda na 5 gwiazdek dostawa bardzo szybka jedyne co bym poprawi na stronie to rozmiarówka.. zgodnie z rozmiarami podanymi na stronie mój rozmiar to xs zamówiłem S a idealna była by M. Przy następnych zakupach będę wiedział już dokładnie jaki rozmiar wybrać. Ps. Syn jest zadowolony z bluzy
Świetny plecak!!
Bardzo wygodny, świetny jakościowo, mocny i dobrze przemyślany plecak z możliwością samodzielnego noszenia, fajnej rozbudowy czy dopięcia do kamizelki taktycznej.
Udany wariant cywilny battle dressu
Świetna koszula, zdecydowanie warta swojej ceny. Bardzo wysokiej jakości materiały i solidne wykonanie. Krój o uniwersalnym charakterze, zarówno "do lasu", jak i na mniej oficjalne biznesowe spotkania. Ilość i rozmieszczenie kieszeni pozwala na przenoszenie wszystkiego, co potrzebne. Dla mnie to udana przesiadka z mundurowej bluzy MBDU na jej bardziej cywilny wariant.
High quality products and easy to return policy via inPost, huge props and recommend.
I needed to return just one product of 3 and was really easy to do.
Paczka przyszła szybko, kurtki ładne, dobrze uszyte, niestety musiałam odesłać ponieważ nie pasował rozmiar.
Bardzo dobra jakość i wykonanie
„Ubrania bardzo dobre jakościowo– wygodne, dobrze wykonane. Świetnie sprawdzają na co dzień. Polecam!”
Bardzo praktyczny i funkcjonalny plecek .Wykorzystuje go do użytku codziennego w mieście i na krótkie wypady.Bardzo mi podpasował.
Syn bardzo zadowolony z ubrań
Bardzo dobra jakość materiału
Szybka dostawa
pozytywna opinia
Towar wysokiej jakości, dostosowany do warunków dla jakich został wytworzony.
Idealnie stworzone produkty dla prawdziwych meżczyzn z jajami między nogami.
Świetnie
Szybka wysyłka, świetna jakość produktu! Polecam i wrócę znowu wkrótce
Bardzo szybko wysłane zamówienie. Bardzo dobrze i ekologicznie zapakowane. Świetna obsługa. Polecam sklep
Szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa. Ubrania naprawdę dobrej jakości. Polecam.
Świetna polska firma. Polecam!
Polska (dla mnie to akurat ważne) firma z produktami wysokiej jakości. Kupuję od lat produkty Helikon i jestem bardzo zadowolony
towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
Całokształt
Przystępne ceny, opcje wysyłki, szybkość wysłania, zapakowanie.
Jedna tylko uwaga do ubrań damskich , kurtki i koszulki mogłyby być do wyboru bez taliowania. Figury damskie są rożne i kobiety w większości potrzebują ubrań bez taliowania. Taliowane ubrania pasują na zgrabne panie a taka jest prawda że my też mamy brzuszki 😆. To tylko moja mała uwaga poza tym wszystko super !!!