GENOSCOPE - producent suplementów i kosmetyków z najlepszym colostrum

Opinie łącznie (548) Opinie (211) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę przesyłek. Obsługa sklepu oceniana jest jako miła, profesjonalna i sprawna. Wielu klientów opisuje zauważalne, pozytywne efekty stosowania produktów, szczególnie w kontekście zdrowia i odporności. Klienci wyrażają bardzo pozytywne opinie o wysokiej jakości i skuteczności produktów. Większość klientów pozytywnie ocenia zabezpieczenie przesyłek. Pojawia się pojedyncza negatywna opinia dotycząca zabezpieczenia przesyłek.

OpinieGENOSCOPE - producent suplementów i kosmetyków z najlepszym colostrum

Produkt bardzo skuteczny. Kilkukrotnie uchronił mnie od infekcji. Zaczynam brać gdy pojawią się pierwsze objawy choroby i po 3 dniach nie ma już po nich śladu 🙂
Zaczynam przygodę z lekiem,dostawa szybka i sprawna.

Jestem bardzo zadowolony

Jestem bardzo zadowolony, błyskawiczna wysyłka, miła obsługa, atrakcyjne ceny. Napewno skorzystam ponownie

Bardzo na plus

Przesyłka naprawdę szybko doszła. Profesjonalnie.
Super produkty, szybka wysyłka.
Produkty są świetne polecam.
Błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Na ocenę zakupionego produktu zdecydowanie za wcześnie
Szybka przesyłka.
Niestaranne opakowanie tak drogich produktów ktore zamówiłam. Zdecydowanie lepiej można to robic , brak folii babelkowej aby zabezpieczyć buteleczki .

Super produkty!

W przeciwieństwie do butów pani Krupy, te produkty DZIAŁAJĄ! 😁
Na razie stosowałam tylko serum pod oczy i wydaje się bardzo dobre. Dobrze się wchłania, nie zostawia tłustego filmu a skóra jest nawilżona i napięta. Ciekawa jestem efektów po dłuższym stosowaniu.
Bardzo dobry produkt. Polecam!
Świetny suplement colostrum, super szybka wysyłka, polecam :)
Uwielbiam Wasze produkty