Opinie łącznie (476) Opinie (241) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 maj 2026

odvaro.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalizm, życzliwość, pomocność oraz kompetencje obsługi, doceniając indywidualne podejście i łatwość kontaktu. Większość klientów zachwyca się bardzo szybką, terminową i sprawną realizacją zamówień, podkreślając punktualność i brak opóźnień. Bardzo wielu klientów docenia estetykę, solidność i bezpieczeństwo opakowań, zwracając uwagę na piękny wygląd paczek oraz staranność zabezpieczenia produktów. Klienci często podkreślają wysoką jakość zapachów, ich trwałość, oryginalność oraz zgodność z opisem i oczekiwaniami. Otrzymane produkty są zgodne z zamówieniem i opisem na stronie, co buduje zaufanie do sklepu. Wielu klientów docenia także indywidualnie dopasowane porady dotyczące wyboru zapachu oraz otwartość na pytania i potrzeby klienta.

Opinieodvaro.com

Jestem mega zadowolona z szybkości realizacji zamówienia, sposobu pakowania i na koniec z samych perfum, nigdy ich nie miałam, sugerując się zapowiedzią perfum na platformie społecznościowej FB skusiłam się i to był strzał w 10-kę, są super pachną obłędnie, zmysłowo, długo się utrzymują, jestem zachwycona do tego stopnia że zamówiłam już następne😉dziękuję Pozdrawiam Kasia

Polecam sklep Odvaro z całego serca ♥️

Jeśli chodzio sklep Odvaro? Szczerze to wszystko mi się spodobało prawde mówiąc. Przemiła obsługa. Ciepli, życzliwi ludzie tam pracują ☺️ Pan Konrad podpowiadał mi jaki zapach będzie dla mnie najlepszy. Dużo zadawałam pytań a Pan Konrad z cierpliwością odpowiadał na moje pytania. Dostałam perfumy Lancome i HERMES i pachną bajka.
Polecam z własnego doświadczenia. 😊 Zamawiałam już kilka razy i za każdym razem wszystko jest na wysokim poziomie ❤️. Uwielbiam testować nowe perfumy, więc odlewki są dla mnie idealnym rozwiązaniem. Dzięki Odvaro poznałam już sporo pięknych zapachów, których pewnie nigdy nie kupiłabym w ciemno. 🤔Przesyłki wysyłane są szybko👌a ja sama regularnie wracam po kolejne zamówienia.🫶 same pozytywne doświadczenia. I polecam każdemu 👌🫶❤️
Opinia importowana
Bardzo podobało mi się opakowanie mojej przesyłki. Paczka dotarła w idealnym stanie,pięknie opakowania i pachnąca.Natomiast najważniejszy jest fakt,ze miałam problem z doręczenie tej paczki z winy przewoźnika, ale przez cały czas firma Odvaro monitorował dostarczenie mojej przesyłki i informowała mnie .Pierwszy raz spotkałam sie z tak miła obsługa.Dziekuje i polecam zakupy w tej Firmie.
Opinia importowana
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Odwaro. Ogromny wybór odlewek perfum w świetnych cenach,👍️ dzięki czemu można spokojnie przetestować zapach przed zakupem pełnego flakonu. Wszystko przyszło szybko, dobrze zapakowane i estetycznie przygotowane. Zapachy są trwałe i ewidentnie oryginalne. Duży plus również za sprawny kontakt i profesjonalne podejście do klienta. Na pewno będę zamawiać ponownie i mogę szczerze polecić ten sklep każdemu miłośnikowi perfum.💯❤️🧡👍️
Opinia importowana
Z całego serca polecam perfumyFirmy ODVARO🌹Zamówienie złożone z ciekawości.....a dziś wiem ,że to był strzał w dziesiątkę⭐️⭐️⭐️⭐️Zapachy przepiękne,eleganckie,kobiece i bardzo trwałe .Dokładnie takie ,jakie szukałam ❤️Ogromny plus za przemiłą obsługę profesjonalne doradztwo i błyskawiczną dostawą Czuć ,że za tym stoi jakość i dbałość o klienta 👑Napewno wrócę po kolejne zapachy 💋Dziękuję i polecam z czystym sumieniem 🌹
Opinia importowana
Pierwszorzędna dostawa, punktualna, a przede wszystkim zgodna z informacjami na stronie. Jestem pod wrażeniem jakości opakowania tej paczki. Jestem bardzo wdzięczna za tak profesjonalną obsługę i mistrzowskie podejście do klienta. Jestem zadowolona od zamówienia po towar i dostawę. Zapachy są przepiękne i bardzo długo się trzymają. Wrócę po więcej 😊
Opinia importowana
Z przyjemnością polecam firmę Odvaro, z której regularnie zamawiam odlewki perfum😁. Jestem bardzo zadowolona i wręcz uzależniona ☺️ zarówno z jakości oferowanych zapachów, jak i z profesjonalnej obsługi klienta. 😊Zamówienia są realizowane sprawnie, a kontakt z firmą jest bezproblemowy😁 i na wysokim poziomie.😍❤️💯Napewno będę wracać 😉 i Polecam każdemu firmę Odvaro 👍️
Opinia importowana
Czas realizacji bardzo szybki, zamówiłam w niedzielę późnym wieczorem a paczkę otrzymałam we wtorek rano. Produkt zapakowamy bardzo elegancko 🤩 obsługa klienta na najwyższym poziomie, szybka korespondencja, przemiła osoba obsługująca. Zamówione zapachy w 100% oryginału, jestem zachwycona. Zyskaliście kolejna sfiksowana klientkę. 😍😍😍 polecam każdemu. 💪
Opinia importowana
Przemiłą obsługa, bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, krótko mó mówiąc są naprawdę fajnie. Do tego paczuszka zapakowana i pachnąca jak super drogie perfumy, a cena ichh naprawdę bardzo przystępna. Polecam z całego serca i pozdrawiam zespół ODVARO. Ocena absolutnie celująca za całokształt ❤️
Opinia importowana
Śliczna paczuszka i bardzo dokładnie zabezpieczona. Wszystko rzetelnie dostarczone. Nie mam im nic do zarzucenia, sprawa załatwiona krótko, zwięźle i na temat. Jeśli szukacie sklepu, w którym wszystko jest jasne i przejrzyste, to dobrze trafiliście. Bardzo polecam.
Opinia importowana
Naprawdę można im zaufać, świetnie rozwiązują wszelkie problemy. Polecam. Bardzo szybko dostarczono mi zakupy. Przesyłka przyszła do mnie cała i zdrowa, polecam. Polecam ten sklep, produkt zgodny z opisem, solidnie zapakowany i dostarczony na czas.
Opinia importowana
👍️💯Czas realizacji bardzo szybki. Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Przesyłka była zapakowana porządnie i ładnie. Jestem bardzo zadowolona, spełnili wszystkie moje oczekiwania. Zapach niespodzianka piękny,ale co to prosiłabym nazwę.Pozdrawiam
Są to moje pierwsze zakupy w Waszym sklepie. Podoba mi się asortyment, opis perfum oraz jak je aplikować. Kupuję odlewki w różnych sklepach - szukam swojego zapachu. Nie otrzymałam jeszcze przesyłki, zamawiałam 17 czerwca .
Opinia importowana
Dzisiaj czekała na mnie miła niespodzianka mianowicie paczuszka 🙂Paczka była pięknie zapakowana dopieta w każdym detalu a w środku przepiękne zapachy🥰Polecam z całego serca ❤️Zespół pomoże wybrać zapachy indywidualnie dla każdej osoby.Nie zawiodłam się i napewno jeszcze skorzystam 🥰Polecam
Opinia importowana
Rewelacyjne opakowanie, a co najważniejsze, że ekologiczne. Świetna i profesjonalna obsługa. Moje zamówienie dotarło bardzo szybko, jestem zadowolony. Profesjonalizm na każdym etapie obsługi, polecam. Paczka wygląda tak bosko, że nikt z konkurencji im nie dorówna nigdy w życiu. Jestem zachwycony. 😁
Opinia importowana
Polecam serdecznie zakupy w firmie Odvaro.Szybka przesyłka,przepiękne opakowania,rewelacyjne perfumy i przystępnych cenach.Na pewno wrócę z kolejnym zakupem. Wzorowa dostawa, tak trzymać. Rewelacyjny kontakt, świetna porada i szybka realizacja. To się ceni w dzisiejszych czasach.
Opinia importowana
Solidna i ładna paczuszka, ekspresowa realizacja, świetny kontakt ze Sprzedawcą, no zapach, który się utrzymuje, pracuje, delikatnie odsłania kolejna nutę... Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie, jestem bardzo zadowolona.
Szybka dostawa.Produkt jest przepięknie zapakowany! Obsługa klienta bardzo miła i pomocna. Same perfumy ogromnie mi się spodobały – na pewno wrócę po kolejne zakupy. Polecam!
Podobało mi się to jak jest zapakowany produkt. Aż chcę się zatrzymać pudełko. Może nie za bardzo ładnie wygląda folia bąbelkowa owinięta wokół flakonu z perfuma. Reszta jest miła dla oka.

odvaro.com

Odvaro to butikowa perfumeria online stworzona z pasji do najwyższej jakości zapachów. Specjalizujemy się w przygotowywaniu ekskluzywnych odlewek z oryginalnych perfum designerskich i niszowych. Naszą...