Przyjdzie nam nadzieję taki dzień gdy będę stary i swoim wnukom, będę mógł opowiedzieć o Choppers Division. Firmie która przy każdym zakupie stawała na wysokości zadania. Firmie która nie uprawia propagandy tylko traktuje ludzi jak ludzi a nie portfele. Opowiem im o świetnej jakości, doskonałym wzornictwie, ale przede wszystkim o obsłudze, która może stanowić wzór rzetelności i prawdziwego przyjaznego traktowania. Polecam.
Szybka wysyłka. Towar zgodny ze zdjęciami i opisem. Warto.
22 lut 2023
Dobrej jakości materiały, bezproblemowy kontakt, szybko realizują zamówienia, w razie konieczności zwroty przyjmowane są bezproblemowo.
11 lut 2023
8 lut 2023
4 lut 2023
Extra
29 sty 2023
23 sty 2023
Prosto czytelnie i wysoka jakość
3 sty 2023
29 gru 2022
Zdecydowanie polecam.
27 gru 2022
23 gru 2022
Gdyby wszędzie był taki szacunek i zrozumienie wzajemne jakiego można doświadczyć u CD, to atmosfera na świecie byłaby cudowna :D
Wszystkiego dobrego :)
19 gru 2022
Prośba o ocenę zamówienia w trakcie realizacji, to chyba trochę za wcześnie?
16 gru 2022
15 gru 2022
15 gru 2022
“Petarda” zawsze „zamaszyste” zakupy w sklepie. Kontakt super , bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Co do jakości produktów to mam wrażenie, że zmieniliście jakość koszulek . Mam ns myśli T-shirt . Jest ok ale bardziej podobała mi się czarna metka oraz obszycia z waszym logo.