Ważny od: 20 wrz 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą szybką, terminową i sprawną dostawę. Opinie na temat obsługi są w większości pozytywne, klienci doceniają rzetelność i profesjonalizm. Klienci wielokrotnie podkreślają bardzo dobre, solidne i zabezpieczające pakowanie towarów. Opinia o jakości produktu jest mieszana — część klientów jest zadowolona, część krytykuje jakość.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieblinkdeals.eu
Wszystko zgodne z opisem paczka dotarła cała nieuszkodzona i na czas polecam zakupy
W trudnych sytuacjach pomagają znaleźć rozwiązania. Nie zostawiają klienta samego. Towar i terminy lepiej niż OK.
Szybka wysyłka. Sprawna obsługa.
Przesyłka profesjonalnie zapakowana no i bardzo szybko dostarczona
Bardzo rzetelna i speawna obsługa. Z pewnością skorzystam z zakupów w tej firmie w przyszłości. Bardzo polecam.
Błyskawiczna przesyłka , produkt bardzo dobrze zapakowany .
Polecam !!!
Sprawny zakup, duży asortyment i specjalistyczne produkty.
Sprawny zakup, sklep prosty bez żadnych krzykaczy. Duży asortyment, a się zdziwiłem, że tyle rzeczy oferują.
Szybka i terminowa dostawa towar zgodny z opisem doskonale zapakowany.
Towar zgodny z zamówieniem, ekspresowa przesyłka. Sklep godny polecenia.
Ogólnie bardzo dobrze. Polecam
Szybka dostawa i bardzo dobrze zapakowane produkty
blinkdeals.eu
- +48918871072
- blinkdeals.eu
- kontakt@blinkdeals.eu
- Koszalin, POL
blinkdeals.eu
Blinkdeals.eu to kompleksowy sklep internetowy z szeroką ofertą materiałów budowlanych, remontowych oraz narzędzi. Znajdziesz u nas wszystko, co będzie Ci potrzebne do drobnych napraw jak i gruntownyc...