booktime.pl

Opinie łącznie (1585) Opinie (126) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybkość i terminowość dostawy, która jest jednym z najbardziej docenianych elementów usługi. Opinie na temat obsługi są przeważająco pozytywne, zwłaszcza jeśli chodzi o profesjonalizm i uprzejmość. Klienci chwalą łatwość kontaktu oraz zaangażowanie zespołu w rozwiązywanie ich problemów i odpowiadanie na pytania. Szeroki asortyment i duży wybór książek to częsty powód zadowolenia klientów. Większość klientów uznaje pakowanie za porządne. Ceny są często postrzegane jako atrakcyjne. Pojawiły się jednak sporadyczne negatywne uwagi dotyczące obsługi. Dodatkowo, odnotowano pojedyncze uwagi dotyczące pogorszenia jakości opakowań oraz sygnały o wyższych cenach w porównaniu do konkurencji.

Opiniebooktime.pl

J K
Jola K.
Dla mnie wszystko jest ok. Duży wybór, dobre ceny. Wspaniały kontakt .
E S
Ewa S.
Wszystko na "6"
Jestem zadowolona ze mogę zadzwonic i porozmawiać i otrzymać konkretną odpowiedź. Pozdrawiam 👍😁
B G
Basia G.
W D
Wanda D.
Szybka dostawa
Wszystko przebiegło pomyślnie i dobrze

🫶👍😁

Jestem bardzo zadowolona ze można porozmawiać, jest łatwy kontakt poprostu super.
Obsługa. Szybka dostawa.
Anna T.

Mistrz w wyszukiwaniu rzadkich pozycji

Świetny kontakt z klientem. Rzadko spotykane zaangażowanie firmy w pomoc w zdobyciu trudno dostępnej pozycji. To taka perełka na rynku księgarskim - tego się nie spotyka, żeby firma wysyłkowa szukała zamówionej książki we własnym zakresie. 10 gwiazdek na 5 możliwych.
Na czas i zgodnie z zamówieniem.
Dostawa bardzo szybka, wszystko jest w porządku