Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Opinie dotyczące jakości produktów, głównie soczewek, są bardzo pozytywne i klienci są z nich zadowoleni. Klienci doceniają profesjonalizm, sprawność oraz miłe podejście obsługi i szybkie rozwiązywanie problemów. Klienci zazwyczaj otrzymują produkty zgodne z zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się drobne niezgodności pomiędzy zamówieniem a otrzymanym produktem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieTwojeSoczewki.pl
Bardzo dobra obsługa klienta
Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz podejścia do klienta. W jednej z moich ostatnich zamówień pojawiła się drobna niejasność, która została szybko i profesjonalnie wyjaśniona. Kontakt był sprawny, a cała sytuacja została rozwiązana w sposób bardzo satysfakcjonujący.
Dodatkowo zostałam mile zaskoczona sympatycznym gestem ze strony firmy. Takie podejście buduje zaufanie i sprawia, że z przyjemnością wraca się do tego sklepu.
Zdecydowanie polecam.
Wysyłka adekwatna do tego co podane na stronie internetowej, nawet pare dni wczesniej.
Soczewki zgodne z zamówieniem, takie jakie chcialam.
Fantastyczna i profesjonalna obsługa :) po tym jak InPost zawiódł, Twoje soczewki stanęły na wysokości zadania i mogę bez stresu wybrać się na dwutygodniowy wyjazd. Do tego jeszcze dostałam miły prezent. Jestem zachwycona :) i już wiem, gdzie będę robić zamówienia :)
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Płyn dostałam w ekspresowym tempie, dobrze zapakowany. Bardzo dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego. Do zobaczenia wkrótce
Sprawna, szybka obsługa zamówienia. Towar wysokiej jakości.
Polecam, rzetelna firma
Sprawna, szybka wysyłka, w dodatku dobra oferta i intuicyjna strona internetowa.
Po zakupie okazało sie ze cześć zamowienia jest nie dostepna, pieniadze zostaly za ta czesc zwrócone takze maly problem byl jedynie
Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemowo. Tak samo przesyłka dotarła szybko.
Ogólnie wszystko dobrze, jedynie oprawki na żywo są dużo ciemniejsze, niż na stronie.
Polecam bardzo
Szybka dostawa, najlepsze soczewki jakie kiedykolwiek miałam.
Piękne soczewki. Szybka dostawa.
Jak zawsze wszystko idealnie 🤩 bardzo polecam.
calkiem udane, szybka wysylka, wszystko ok
Szybka wysyłka, soczewki dobrej jakości.
swietna robota - szybko i profesjonalnie
bardzo ladne soczewki. polecam
Ekspresowa realizacja zamówienia. Wszystko super
Szybka, terminowa dostawa. Solidne opakowanie.
Bardzo szybka dostawa (2 dni) soczewek torycznych do korekcji wysokiej wady, co z poprzednią firmą trwało nawet miesiąc.
Wszystko super