Ważny od: 12 lip 2021
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci zdecydowanie doceniają bardzo szybką realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Wysoka jakość produktów oraz szeroki wybór karm i przysmaków spotykają się z uznaniem kupujących. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, pomocna i profesjonalna, a komunikacja przebiega sprawnie. Dodatkowo, klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Oferta sklepu jest szeroka i atrakcyjna, a gratisy do zamówień są pozytywnie odbierane przez klientów. Sporadycznie pojawiają się braki w gratisach do zamówień oraz pojedyncze przypadki, gdy produkty nie są w pełni zgodne z opisem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepremium4animals.pl
Bardzo polecam!
Worek karmy bardzo dobrze zapakowany! Zabezpieczony dodatkowym kartonem w miejscu, gdzie przecina się taśmę podczas otwierania paczki, a wcześniej kilkanaście zdarzyło mi się przeciąć worek, więc to na duży plus. No i paczka dotarła bardzo szybko 🥰
Polecam ten sklep
Super kontakt i właśnie końcu dostałam to czego szukałam bardzo długo!
Szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony na czas transportu.
Dlaczego w mailu z prośbą o ocenę dalej macie wstawkę o możliwych opóźnieniach w zamówieniu ze względu na pandemię?
Bardzo szybka wysyłka.
premium4animals.pl