Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 24 paź 2016
data aktualizacji: 31 maj 2023
Sklep Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 24 paź 2016

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Opinie zweryfikowana (2125) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (11 938)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

24 sty 2023
W kwestii bielizny to jest super jakości , świetnie trzyma biust i naprawdę nic nie można zarzucić. Natomiast jeśli chodzi o działanie strony i obsługę - tutaj mam zarzuty - pewnego razu był duży problem żeby odzyskać hasło (strona się zawieszała i w ogóle nie chciał wygenerować się link żeby zresetować hasło). Napisałam w tym temacie na bok i do sklepu GAIA i niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Ponadto w ostatni dzień promocji (rabat 30% z kodem) - nie mogłam zrealizować kodu - w tej sprawie napisałam maila i również brak odpowiedzi. Wiec słabe podejście do klienta

najbardziej krytyczna opinia

17 sty 2023
Mam,niestety przy wcześniejszych dostawach był ten sam problem,dwa biustonosze w tym samym rozmiarze maja różne obwody pod piersiami.Rozumiem,różnej rozciągliwości materiały;ale to nie może być 6 cm.Ponadto przy droższym staniku,podczas pierwszego załozenia zaczęły pękać nici w obwodzie-myślę,ze powinno używać sie nici elastycznych/wiadomo,ze to się będzie rozciągać.Wzory b.ciekawe,połączenia materiałów także ale przy rozmiarach większych uważam,że obowiązkowo powinny być zapięcia na 3 haftki/.np.rozmiar D90/

Opinie nt. sklepu Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Od najnowszych
18 maj 2023
wzornictwo i powtarzalność rozmiaru w różnych modelach
18 maj 2023
17 maj 2023
Super fason, dopasowujący się do biustu
17 maj 2023
Super biustonosz Świetnie trzyma biust Fajnie wygląda Jest idealny z Bardzo dobrze wykonany Jestem zadowolona z niego Polecam
15 maj 2023
15 maj 2023
Świetnie podtrzymuje biust pomimo braku usztywnienia. Ł
14 maj 2023
Częstsze rabaty
13 maj 2023
Każdy model biustonoszy ma różne miski pod tym samym rozmiarem . Jest to bardzo uciążliwe . Zamawianie , odsyłanie i te różnice są duże .
13 maj 2023
Jak zwykle jestem bardzo zadowolona,rozmiar zawsze się zgadza,fason bardzo fajny,rewelacyjnie podtrzymuje biust
13 maj 2023
Bardzo ładny krój i fason.
Duże rozmiary
12 maj 2023
Jestem bardzo zadowolona, biustonosz dobrze zbiera piersi, dodatkowo grube ramiączka nie wrzynają się w ciało. Bardzo wygodny.