najbardziej pozytywna opinia
24 sty 2023
W kwestii bielizny to jest super jakości , świetnie trzyma biust i naprawdę nic nie można zarzucić.
Natomiast jeśli chodzi o działanie strony i obsługę - tutaj mam zarzuty - pewnego razu był duży problem żeby odzyskać hasło (strona się zawieszała i w ogóle nie chciał wygenerować się link żeby zresetować hasło). Napisałam w tym temacie na bok i do sklepu GAIA i niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Ponadto w ostatni dzień promocji (rabat 30% z kodem) - nie mogłam zrealizować kodu - w tej sprawie napisałam maila i również brak odpowiedzi. Wiec słabe podejście do klienta
Mam,niestety przy wcześniejszych dostawach był ten sam problem,dwa biustonosze w tym samym rozmiarze maja różne obwody pod piersiami.Rozumiem,różnej rozciągliwości materiały;ale to nie może być 6 cm.Ponadto przy droższym staniku,podczas pierwszego załozenia zaczęły pękać nici w obwodzie-myślę,ze powinno używać sie nici elastycznych/wiadomo,ze to się będzie rozciągać.Wzory b.ciekawe,połączenia materiałów także ale przy rozmiarach większych uważam,że obowiązkowo powinny być zapięcia na 3 haftki/.np.rozmiar D90/
Nie mogę ocenić towaru ,którego jeszcze.... niestety nie otrzymałam,długo czekam
3 gru 2022
Masakra!!!!
Jak można przy rozmiarze D robić miseczki z wypełnieniem, a gdzie ja mam przepraszam włożyć piersi???!!!!
10 maj 2023
Popsuła się jakość w stosunku do tego co było w ofercie 2 lata temu. Biustonosz kupiłam według tabeli rozmiarów ze strony, wzięłam nawet trochę mniejszy obwód od tego z waszych wyliczeń, a i tak jest za szeroki, rozciągnął się bardzo szybko i podchodzi do góry. Niewygodny stanik. Pierwszy raz od was!
6 kwi 2023
Pierwszy raz niezadowolona ;-)
Pierwszy raz byłam zmuszona odesłać bieliznę. Zawsze zamawiam ten sam rozmiar stanika i zawsze pasuje, a tym razem niestety był za ciasny w obwodzie. Bardzo żałuję, bo model przepiękny. Oczywiście ten fakt nie zniechęci mnie do kolejnych zakupów u Was, bo od lat kupuję tylko bieliznę GAIA.
27 mar 2023
Zamówiłam 2 biustonosze w marcu ,i się rozczarowałam. Miseczki żle leżą, wstawka z koronki marszczy się,a zawsze od lat noszę rozmiar D, a te nie pasują.
12 mar 2023
10 lut 2023
18 sty 2023
24 mar 2023
Sklep notorycznie wystawia towar , którego nie ma na stanie i kasuje zamówienie po kilku dniach
13 lis 2022
Bardzo tandetne wykonanie za wysoką cenę. Niestety.