najbardziej pozytywna opinia
24 sty 2023
W kwestii bielizny to jest super jakości , świetnie trzyma biust i naprawdę nic nie można zarzucić.
Natomiast jeśli chodzi o działanie strony i obsługę - tutaj mam zarzuty - pewnego razu był duży problem żeby odzyskać hasło (strona się zawieszała i w ogóle nie chciał wygenerować się link żeby zresetować hasło). Napisałam w tym temacie na bok i do sklepu GAIA i niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Ponadto w ostatni dzień promocji (rabat 30% z kodem) - nie mogłam zrealizować kodu - w tej sprawie napisałam maila i również brak odpowiedzi. Wiec słabe podejście do klienta
Mam,niestety przy wcześniejszych dostawach był ten sam problem,dwa biustonosze w tym samym rozmiarze maja różne obwody pod piersiami.Rozumiem,różnej rozciągliwości materiały;ale to nie może być 6 cm.Ponadto przy droższym staniku,podczas pierwszego załozenia zaczęły pękać nici w obwodzie-myślę,ze powinno używać sie nici elastycznych/wiadomo,ze to się będzie rozciągać.Wzory b.ciekawe,połączenia materiałów także ale przy rozmiarach większych uważam,że obowiązkowo powinny być zapięcia na 3 haftki/.np.rozmiar D90/
Katarzyna
Od wielu lat byłam Waszą stałą klientką. Uwielbiałam to, że znając swój rozmiar "w ciemno" kupowałam sobie bieliznę wybierając tylko kolor i fason. Wszystko przychodziło super, idealnie dopasowane. Niestety to by było na tyle. Kolejna przesyłka a w niej 3 biustonosze teoretycznie w tym samym rozmiarze. Teoretycznie. Jeden dobry... Dwa do zwrotu... Podkreślam, wszystkie jednym rozmiarze! Szczerze? Mam dość. Czas poszukać innej firmy.
14 sty 2023
Gatunkowo dobra, wzór tez ładny , adekwatny do zdjęć na stronie , ale rozmiarowka fatalna. Nie jestem w stanie znaleźć pasującego dla mnie rozmiaru( zmieniłam już rozmiar miseczki itd, ale i tak koronka odstaje)
28 gru 2022
13 gru 2022
8 gru 2022
Produkty tej klasy powinny być wykonane z większa starannością , ponadto , ramiączka są z bardzo sztywnego i twardego materiału , przy takim rozmiarze powinny być szersze , lub wzmocnione na odcinku gdzie stykają się z ramionami. Jestem zawiedziona, przy moim rozmiarze i ciężarze piersi - ramiączka wrzynają mi się w ramiona co jest bolesne, i ten twardy i sztywny materiał ramiączek , zwijają się
1 gru 2022
Fatalny kształt miseczek, jak tylko przymierzyłam biustonosz natychmiast zrozumiałam co miały na myśli inne kobiety, pisząc o "kaczym dziobie", bo dokładnie tak wyglądają piersi w biustonoszu firmy GAIA. Porażka! Na szczęście nie było problemu ze zwrotem.
30 lis 2022
Niestety druty w stanikach juz przy pierwszym zalozeniu wbijaja sie w skore miedzy piersiami, staniki marnej jakosci.
Rozmiarowka body zanizona.