ipicasso.pl

Opinie łącznie (1111) Opinie (468) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i dostawę, co jest jednym z największych atutów firmy. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna; klienci czują się dobrze zaopiekowani i doceniają szybki kontakt. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo dobre, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek. Klienci doceniają szeroki wybór obrazów i akcesoriów, który umożliwia dopasowanie produktu do własnych preferencji. Ceny produktów są uznawane za przystępne, a niektórzy klienci wspominają także o bonusach i możliwości płatności przy odbiorze. Choć klienci chwalą wysoką jakość obrazów, farb i akcesoriów, sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące konsystencji farb oraz wymiarów ram.

Opinieipicasso.pl

Pierwszy obraz otrzymałam na prezent urodzinowy. Był to obraz Jezusa Chrystusa wyciągajacego dłonie do człowieka. Nie wierzyłam, że mogę sobie z tym poradzić, ponieważ szkic samych pól z cyferkami był dla mnie jak pajęczyna nie do rozplątania, ale kiedy pierwsze pola zapełniłam zobaczyłam, że zaczyna powstawać zarys konkretnej postaci i nawet się nie zorientowałam kiedy już nie mogłam się doczekać kolejnego czasu, aby usiąść i malować. I tak powstało pierwsze dzieło z którego jestem dumna i pomaga mi w modlitwie. Dziękuję.

Odnajdź w sobie artystę:)

Zamówiłam 3 trzy różne obrazy wg własnego zalubowania. Zaczęłam od najmniejszego i pomimo iż pierwszy raz malowałam poszło całkiem sprawnie i więc rozpoczęłam kolejne dzieło malując codziennie po kawałku. Z racji iż wkręciłam się w artystyczny szał otworzyłam kolejne opakowanie i ilość tak wielu małych elementów mnie przerosła i nie wiem czy podejmę się tworzenia ostatniego dzieła.. może gdyby płótno było przynajmniej tak ze dwa razy większe to te małe cyferki były by lepiej widoczne i nie przerażałby by tak żeby rozpocząć… myślałam, że w kolejnym zamówieniu pójdę o krok dalej i zamówię pejzaż, portret i taki mam plan ale tylko jeżeli bedą dostępne interesujące mnie dzieła i rozmiary powyżej metra a nawet większe;) polecam wszystkim, którzy zawsze chcieli sprobować swoich sił przy sztaludze ale nie mają weny na własną kompozycję a z małym wsparciem mogą poczuć się jak prawdziwy artysta!

Rewelacja

Zamówiłam już kilka obrazów i zdecydowanie ta firma zapewnia najwyższą jakość. Wydruki są dokładne, obrazy piękne, a farbki dobrze nasycone (pod jasne wystarczy użyć białego markera do zamalowania liczby). Do tego dobre zabezpieczenie paczki i szybka wysyłka, no i rewelacyjna obsługa! Kontakt był szybki i przyjemny, a do tego obsługa jest mega pomocna i prokliencka – z mojej winy powstał problem, który został sprawnie rozwiązany z dużą korzyścią dla mnie. Oby więcej firm z takim podejściem!
od kilku lat zamawiam u Państwa obrazy do malowania po numerkach, czasami zdarzają się gorsze jakościowo farbki, tzn. bardziej "wodniste" niż inne, ciężko nimi zamalować powierzchnię, robią się smugi, a poza tym wszystko ok
Pięknie zapakowane , rama też spełnia dobrą funkcję , malowanie bardzo wciąga,trzeba mieć oczywiście czas .Piwonie wyszły prawie takie , jakie rosną u mnie w ogródku .Z pewnością skorzystam jeszcze z Państwa oferty.
Sklep godny polecenia. Zamówienie realizowane jest bardzo szbko. Towar zgodny z opisem - bez zastrzeżeń. Do wysyłki porządnie i bezpiecznie zapakowany zapakowany. Korzystam z tego sklepu już chyba 4 raz. Polecam
Genialne!!! Polecam z całego serca! Przesyłka idealnie zabezpieczona, obrazy piękne, farbki znakomitej jakości, pędzelki również wysokiej jakości. Kolorowałam już wiele obrazów i przyznam, że podeszłam trochę sceptycznie… ale to był błąd! Póki co najlepszy sklep z jakiego miałam okazje kupować obrazy. Wszystko idealne ♥️♥️
W obecnej chwili mogę jedynie wystawić ocenę za szybką dostawę mojego zamówienia. Ocenę zamówionego materiałù będę mogła o enić jeżeli zakończę pracę.Pozdrawiam Regina Brejnak
Jedyne na co mogę narzekać to to, że paczka zawsze jest wkładana w tak małą przegrodę, ze trudno ja wyciągnąć. Pisałam już o tym ale znów się to powtórzyło.
Witam Bardzo dziękuję za szybką, rzetelną dostawę zamówionych towarów. Ceny obrazów są przystępne i można liczyć na bonusy i ważne bardzo dla mnie jako emerytki , że mogę zamówić towar z doręczeniem do domu z zapłatą przy odbiorze. Polecam szczerze tą firmę i towar. Pozdrawiam, dziękuję Maria.
Dostawa terminowa, kompleta, zabezpieczona. Co do jakości farb, pędzli pozostawiam wystawienoe opinii na dalszy termin - jeszcze nie malowałem. Pozdrawiam
Bardzo szybka dostawa za co dziękuję farby odpowiednie nie za rzadkie nie za gęste jestem bardzo zadowolona
bardzo szybka dostawa, piękny obraz i ramka, super dopasowana . wszyscy podziwiają moje obrazy
Paczka była dobrze zapakowana, szybka przesylka. Co do zawartości to nie oceniam bo będzie to prezent.
Idealny prezent dla osoby w każdym wieku błyskawicznie wysłany, same pozytywy, gorąco polecam:))
Jestem zadowolona z zakupów w waszej firmie szybka dostawa ,farby dobrej jakości ,polecam 👍♥️
Dobrej jakości płótno, odpowiednia konsystencja farbek Przydałby się jeszcze bardzo drobny pędzelek do małych elementów brązu
Profesjonalna obsługa. Szybka obsługa klienta 👍 Przesyłka zapakowana , zabezpieczona perfekcyjnie 👍 Polecam wszystkim zainteresowanym.
wszystko na wysokim poziomie , duzy wybór , szybka i bezproblemowa obsługa
Dziękuję „Picasso” Zamowienie dobrze zapakowane i szybko wysłane . Polecam !