yango.pl

4766 reviews since 6 lut 2019

Ważny od: 5 mar 2019
yango.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, skuteczne i godne zaufania. Obsługa klienta opisywana jest jako profesjonalna, szybka i przyjazna. Klienci z entuzjazmem wspominają o gratisach, drobnych upominkach i miłych niespodziankach dodawanych do zamówień. Doceniane jest także staranne i bezpieczne zapakowanie produktów. Oferta sklepu jest szeroka, różnorodna, z naturalnymi składnikami oraz wyczerpującymi opisami produktów. Klienci zwracają również uwagę na atrakcyjne rabaty i promocje. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące zabezpieczeń przesyłek. Niektórzy klienci oczekują też szerszego programu lojalnościowego lub lepszej dostępności zniżek.

Opinieyango.pl

Zamówienie zostało zrealizowane jak zwykle szybko i idealnie. Bardzo dziękuję. Przyjemnie robi się u Was zakupy. Pozdrawiam Krysia Cz

Serdecznie polecam

Bardzo miła przesyłka , zapakowana profesjonalnie , w środku byly 2 saszetki gratis co zawsze jest miłe oraz długopis . Imiennie zapakowana z karteczką . Polecam ! I pozdrawiam całą załoge Yango☺️
Doskonała jakość produktów w umiarkowanych cenach. Szybka dostawa. Suplementy są podawane do jedzenia choremu psu. I akurat Tę Firmę YANGO zalecił nam dietetyk zwierzęcy.
Bardzo dobre suplementy. W serii Panaseus konkretnie określone w nazwie zalecenie, co umożliwia wybór konkretnego zestawu aktywnych skladnikówv w jednym produkcie.. Stosuję i polecam. Szybka i sprawna dostawa przy zakupie internetowym.
Paczka przyszła porwana ale co zamówiłem wszystko było.narazie suplementy zacząłem testować, czas pokaże czy działają, ale jestem dobrej myśli.
Profesjonalna obsługa klienta. Na skuteczność suplementów, potrzeba chwilę czasu żeby ocenić.
Szybkie wysłanie zamówienia. Natomiast dostawa tego zamówienia przez InPost jest żenująca. Odebrano zamówienie w czwartek, a dostawa do paczkomatu była w poniedziałek.
Dobrze opakowane produkty. Złotko (imitujące, że nikt wcześniej nie otwierał opakowania) przy wieczku było odklejone, a kółeczko zabezpieczające produktu pod wieczkiem też słabo się trzymało.

Różnorodność asortymentu

Różnorodność asortymentu. Dobra cena do wysokiej jakości suplementów. Dobry skład oferowanych produktów. Profesjonalna realizacja zamówienia.
Super szybka dostawa. Żałuję że wcześniej nie zamawiałam bezpośrednio bo ceny macie świetne.
Ogólnie wszystko w porządku. Jednak zamawiając już po raz kolejny od Was dostaję kupon rabatowy, którego nie mogę zrealizować bo pokazuje mi się komenda że kod jest wykorzystany.

Cudowna przesyłka

Przesyłka dostarczona bardzo szybko, świetnie zabezpieczona, małe niespodzianki dołączone do zamówienia, a przede wszystkim cudeńka, które zamówiłam ! Podoba mi się wszystko, już kolejny raz … dlatego wracam 💜
Paczka dotarła na miejsce szybko. Miły podarunek w środku. Jedynie coś zacina się strona przy zamówieniach i jest wtedy problem z realizacją i mailami. Tak poza tym wszystko dobrze, produkty super, dziękuję:))
Polecam! Szybka dostawa, w środku prezenciki, świetna komunikacja i doskonały produkt!
Dokładnie zapakowane i miły dodatek w postaci próbki przypraw

Polecam sklep

Bardzo szybka dostawa, profesjonalnie zapakowane produkty plus gratisy. Jestem zadowolona z zakupów i polecam serdecznie.

Wszystko OK

Przesyłka OK, towar bardzo dobrze zapakowany. Przesyłka bardzo szybka. Ni eiestem w stanie ocenić jeszcze samego produktu bo uzywam go dopiero 2 dni.
Dopiero zaczynam brać produkt więc nie oceniam, ale dostawa spoko
Bardzo często miałem różnego rodzaju dolegliwości jelitowe i żołądkowe, opisywać nie będę...ale mimo że nie dowierzałem do końca że jakiś suplement może to zmienić te dolegliwości zniknęły po około 2 a 3 zupełnie. Dziękuję!
Jakość i promocje :) zawsze może być więcej promocji.

• +48227580534
  • yango.pl
  • zamowienia@yango.pl
  • Warszawa, POL

Wierzymy, że dzięki dostępowi do produktów medycyny naturalnej, każdy jest w stanie żyć dłużej, zdrowiej i efektywniej. Uważamy, że nasze produkty mogą pomóc każdej osobie gotowej na zmiany w utrzyman...