vilgain.pl

Opinie łącznie (394) Opinie (394) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają bardzo szybką i bezproblemową dostawę zamówień. Wysoka jakość oferowanych produktów oraz ich wyjątkowo dobry smak, zwłaszcza białek i przekąsek, są często podkreślane w opiniach. Dodatkowo, opakowanie oraz zabezpieczenie produktów w przesyłce zbierają pozytywne oceny, a obsługa klienta jest uznawana za sprawną i pomocną. Pojawiły się jednak pojedyncze przypadki uszkodzeń opakowań. Część klientów zwraca uwagę na ograniczoną ofertę smaków i wielkości opakowań, a także okazjonalne braki w magazynie. Sporadycznie pojawiają się też uwagi dotyczące procesu oceny obsługi klienta.

Opinievilgain.pl

Pyszne produkty i świetna jakość ❤️

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia 😊 Produkty przyszły szybko i były dobrze zapakowane. Najbardziej zachwyciły mnie batony proteinowe — naprawdę przepyszne, jedne z najlepszych jakie jadłam. Mają super smak i skład, a do tego nie są sztucznie słodkie. Na pewno będę zamawiać ponownie!

Realizacja i produkty na 5

Dostawa i realizacja zamówienia standardowa. Bez problemów. Białko bardzo dobrze rozpuszczalne, bez gródek. Nie za słodkie w smaku. Żel energetyczny bardzo kakaowy - dla mnie super smak.
Terminowa realizacja jest dla mnie najważniejsza. Produkty nie wywołują u mnie uczucia zgagi, jak białka innych marek. Nie proście proszę o ocenę wielokrotnie, nawet gdy już jej dokonałam. To irytujące.
Uwielbiam to białko ! Wcześniej po każdym miałam problemy, wzdęty brzuch. To białko jest dla mnie idealne i pomaga mi utrzymać prawidłową ilość białka każdego dnia. Dostawa szybka i bez problemów.
Izolat białka kupuje drugi rok i dla mnie najlepsza odżywka. Teraz zamówiłam masło z nerkowców i migdałów też pycha i kolagen wołowy kończę pierwsze opakowanie mam wrażenie że cera się poprawiła.
Dobre jakościowo oraz w smaku białko grass fed. Dodatkowo zamówiłem baton proteinowy oraz paczkę chipsów do przetestowania bo przecież w dni nie treningowe można sobie od czasu do czasu pozwolić :P

Może 1000 ml grass fed ghee?

Kupiłem wiele fajnych rzeczy, aczkolwiek fajnie by było gdyby została dodana wersja 1000 ml grass fed ghee, bo kupiłem teraz klasyczną wersję i czuję sporą różnicę między zwykłym a grass fed które miałem wcześniej
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczone produkty, czytelna strona sklepu - łatwo znaleźć poszukiwany towar.
Wszystko jest super i zawsze chętnie się wracam na kolejne zakupy :-) żeby było jeszcze lepiej to mogłyby być dołączane do paczek próbki innych produktów co zachęciłoby do większych zakupów .

Bardzo polecam !

Jestem zachwycona produktami, które u Państwa nabyłam. Zrobiłam kolejne zakupy i jestem pod wrażeniem jakości. Na pewno będę regularnie powracała i robiła zakupy.
Przesyłka dotarła ppod wskazany adres. Dziękuję za sprawną organizację. Oczekuję, iż moje dalsze kontakty z Vilgain dostarczać będą dalszych miłych ocen. Tego Państwu i sobie życzę.
Szybka wysyłka, super zapakowane, produkty bardzo dobrej jakości! Polecam 😊
Spory wybór asortymentu oraz ekspresowa dostawa :-)

Bardzo polecam🫶🏼

Świetnie, bezpiecznie zapakowane zamówienie, za każdym razem szybka dostawa i genialne produkty. Zawsze jestem bardzo zadowolona😊
All good, just have products on stock. Wanted to buy more stuff but unfortunately… sold out.

Good Product Overall, Could Be Less Sweet

Good flavor and excellent mixability. For me, it’s slightly too sweet, and it tends to froth quite a lot when shaken. Aside from that, I’m happy with the product.
Dobra jakość fajne produkty do szybkiego przygotowywania posiłków np griluje bułkę wkładam sos i kurczaka z puszki dodaje ulubione warzywa i gotowe!
Bardzo dobre produkty, szybka dostawa.
Jestem zadowolona z jakości produktów, przesyłka dobrze zapakowana , szybka dostawa , polecam będę wracać po zakupy 😁
Wszystko okej, smaczne. Polecam :)