vilgain.pl

622 reviews since 12 mar 2026

Ważny od: 24 kwi 2026
vilgain.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i terminową dostawę zamówień. Jakość produktów jest regularnie oceniana bardzo wysoko przez klientów, którzy doceniają świeżość, skład i smak. Smak produktów jest bardzo często chwalony. Opakowanie produktów oraz ich zabezpieczenie w transporcie są doceniane. Klienci doceniają szeroki asortyment i możliwość wyboru różnych produktów oraz form płatności. Obsługa klienta i realizacja zamówień są oceniane jako sprawne. Pojawiają się też pojedyncze krytyczne opinie dotyczące nadmiernej słodkości produktów. Wśród uwag klientów znalazły się także kwestie ekologii opakowań oraz sporadyczne zastrzeżenia co do komunikacji ze sklepem.

Opinievilgain.pl

Szybka dostawa, towar świetnie zabezpieczony. Jak zwykle odżywka smaczna, zdrowa i przedewszystkim naturalna. Dobrze się rozpuszcza (teraz truskawka, ale miałem też smak waniliony i też był super smak i rozpuszczalność). Przez to, że nie ma nienaturalnych dodatków nie obawiam się o zjedzenie nawet 3-4 porcji dziennie gdy mam taką potrzebę na białko, w przeciwieństwie do konkurencji, która stosuje słodziki i inne ulepszacze, i często ma napisy "nie przekraczać 2 dawek na dobę". Płatki owsiane zamówiłem po raz pierwszy, woda nie musi być gorąca czy też nie muszą być zalane mlekiem. Świetnie nasiąkają zalane zwykłą wodą źródlaną z butelki już w przeciągu kilku minut. Fajnie też się komponują z odżywką czy to na mleku czy na wodzie, jeżeli chcesz dołożyć do białka trochę więcej kalorii i błonnika. Szkoda, że ostatnio odżywka zdrożała, ale za to jest możliwość płacenia na stronie producenta polskimi systemami płatności (szybkie przelewy czy BLIK) - świetnie. Z tego co pamiętam to pół roku temu właśnie brak przystępnego w Polsce systemu płatności odwiódł mnie od zakupu via strona producenta tylko zamówiłem przez znany w Polsce portal aukcyjny. Teraz nie ma tego problemu - rewelacja.
Profil prywatny

opinia o Vilgain

Porządnej jakości produkty! Już jestem stałym klientem. Tylko trzeba zmniejszyć liczbę maili przypominających o zostawieniu opini, bo do denerwuję. Liczę że na to zwrócą uwagę. Dziękuję.
Wszystko ok, proszę tylko o mniej plastiku folii w paczkach ( to też jest eko), jeśli można to na produktach opisy bardziej wyraźnie lub większe litery:)

Super superfood pack

Super food delivery! Great quality and delicious taste delivered right to your door. No complaints at all—only excellent service and a fantastic experience every time.

Szybka wysyłka, pyszna zawartość paczki

Batoniki bardzo smaczne i pożywne, z dobrym składem. Natomiast moje serce absolutnie skradła czekolada 80%, top skład i top smak!

Pyszne produkty i świetna jakość ❤️

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia 😊 Produkty przyszły szybko i były dobrze zapakowane. Najbardziej zachwyciły mnie batony proteinowe — naprawdę przepyszne, jedne z najlepszych jakie jadłam. Mają super smak i skład, a do tego nie są sztucznie słodkie. Na pewno będę zamawiać ponownie!

Realizacja i produkty na 5

Dostawa i realizacja zamówienia standardowa. Bez problemów. Białko bardzo dobrze rozpuszczalne, bez gródek. Nie za słodkie w smaku. Żel energetyczny bardzo kakaowy - dla mnie super smak.
Przesyłka dotarła do mnie w ekspresowym tempie. Wszystko porządnie zapakowane. Produkty fantastyczne. Doskonała jakość.
Bardzo dobre produkty! Jestem zachwycona. Wysyłka także była błyskawiczna. Na pewno jeszcze do was wrócę <3
Szybka dostawa, pyszne produkty już mam swoje ulubione które zamawiam na bieżąco. Polecam super składy produktów to dla mnie najważniejsze
Duży wybór produktów, obszerne opisy, wyniki badań składu. Katalog trochę zbyt rozrośnięty, ale wyszukiwarka daje radę. Szybka realizacja zamówienia.
Terminowa realizacja jest dla mnie najważniejsza. Produkty nie wywołują u mnie uczucia zgagi, jak białka innych marek. Nie proście proszę o ocenę wielokrotnie, nawet gdy już jej dokonałam. To irytujące.

SUPER !! Bardzo dobrze wszystko

Wszystko super, tylko chyba za duzo tych napowietrzonych, nawet nie wiem jak to nazwać?, wypełniaczy?
Lubię te produkty, szkoda że nie wszystko można online kupić . Sklep stationary w Brnie oferuje super game produktów
Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie produkty najwyższej jakości bez dodatków chemicznych
Produkty są dobre, ale w tej dostawie, po otwarciu opakowania z pre-workout cała mieszanka była mocno zbrylona. Wyglądało to nieprzyjemnie i nie tego się spodziewałam po nowym produkcie.

Napewno wroce

Super szybka wysylka, wszystko co zamowilam smakuje pysznie i dokladnie tak jak sobie wyobrazalam!
Uwielbiam to białko ! Wcześniej po każdym miałam problemy, wzdęty brzuch. To białko jest dla mnie idealne i pomaga mi utrzymać prawidłową ilość białka każdego dnia. Dostawa szybka i bez problemów.
Najlepsze odżywki białkowe i masła orzechowe. Używamy też peptydy kolagenowe wołowe. Ogólnie fajne produkty z dobrymi składami
Izolat białka kupuje drugi rok i dla mnie najlepsza odżywka. Teraz zamówiłam masło z nerkowców i migdałów też pycha i kolagen wołowy kończę pierwsze opakowanie mam wrażenie że cera się poprawiła.

• vilgain.pl
  • support@vilgain.pl
  • Brno, CZE

Vilgain to synonim uczciwej, bogatej w składniki odżywcze żywności, wytwarzanej z naturalnych, minimalnie przetworzonych składników. W świecie pełnym wysoko przetworzonych produktów oferujemy jeden z ...

Wyświetl wszystkie profile