Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną i sprawną realizację zamówień, wyrażając zadowolenie z krótkiego czasu oczekiwania. Jakość oferowanych produktów jest bardzo wysoko oceniana przez klientów, którzy często chwalą ich skład oraz brak sztucznych dodatków. Smak produktów, zwłaszcza białka i batonów, jest bardzo wysoko oceniany i często wymieniany jako jeden z głównych atutów. Doceniane są także staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek oraz różnorodność i szerokość oferty. Sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych uszkodzeniach przesyłek. Klienci sugerują również wprowadzenie nowych wariantów smakowych lub większych opakowań.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinievilgain.pl
Pyszne produkty i świetna jakość ❤️
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia 😊 Produkty przyszły szybko i były dobrze zapakowane. Najbardziej zachwyciły mnie batony proteinowe — naprawdę przepyszne, jedne z najlepszych jakie jadłam. Mają super smak i skład, a do tego nie są sztucznie słodkie. Na pewno będę zamawiać ponownie!
Uwielbiam to białko ! Wcześniej po każdym miałam problemy, wzdęty brzuch. To białko jest dla mnie idealne i pomaga mi utrzymać prawidłową ilość białka każdego dnia. Dostawa szybka i bez problemów.
Izolat białka kupuje drugi rok i dla mnie najlepsza odżywka. Teraz zamówiłam masło z nerkowców i migdałów też pycha i kolagen wołowy kończę pierwsze opakowanie mam wrażenie że cera się poprawiła.
Dobre jakościowo oraz w smaku białko grass fed. Dodatkowo zamówiłem baton proteinowy oraz paczkę chipsów do przetestowania bo przecież w dni nie treningowe można sobie od czasu do czasu pozwolić :P
Może 1000 ml grass fed ghee?
Kupiłem wiele fajnych rzeczy, aczkolwiek fajnie by było gdyby została dodana wersja 1000 ml grass fed ghee, bo kupiłem teraz klasyczną wersję i czuję sporą różnicę między zwykłym a grass fed które miałem wcześniej
Wszystko jest super i zawsze chętnie się wracam na kolejne zakupy :-) żeby było jeszcze lepiej to mogłyby być dołączane do paczek próbki innych produktów co zachęciłoby do większych zakupów .
Bardzo polecam !
Jestem zachwycona produktami, które u Państwa nabyłam. Zrobiłam kolejne zakupy i jestem pod wrażeniem jakości. Na pewno będę regularnie powracała i robiła zakupy.
Przesyłka dotarła ppod wskazany adres. Dziękuję za sprawną organizację. Oczekuję, iż moje dalsze kontakty z Vilgain dostarczać będą dalszych miłych ocen. Tego Państwu i sobie życzę.
Bardzo polecam🫶🏼
Świetnie, bezpiecznie zapakowane zamówienie, za każdym razem szybka dostawa i genialne produkty. Zawsze jestem bardzo zadowolona😊
Good Product Overall, Could Be Less Sweet
Good flavor and excellent mixability. For me, it’s slightly too sweet, and it tends to froth quite a lot when shaken. Aside from that, I’m happy with the product.
Dobra jakość fajne produkty do szybkiego przygotowywania posiłków np griluje bułkę wkładam sos i kurczaka z puszki dodaje ulubione warzywa i gotowe!
Jestem zadowolona z jakości produktów, przesyłka dobrze zapakowana , szybka dostawa , polecam będę wracać po zakupy 😁
Świetna jakość i smak białka. Szkoda tylko, że brakuje promocji na popularne smaki
Szybka dostawa ale …
Szybka dostawa, niestety 5 z 8 zamówionych puszek poobijane i zgniecione - na szczęście żadna nie ciekła dlatego 4 a nie 3 gwiazdki ; pozostałe produkty w stanie na 5 gwiazdek
Odpowiedź ze sklepu vilgain.pl
Dzień dobry,
dziękujemy za opinię oraz miłe słowa dotyczące dostawy i pozostałych produktów 😊 Jednocześnie przepraszamy za pogięte puszki w zamówieniu.
Przekażemy tę uwagę do działu wysyłki, aby zwracano większą uwagę na podobne sytuacje i lepiej zabezpieczano przesyłki. Cieszymy się, że produkty dotarły przynajmniej bez wycieków.
Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy miłego dnia.
Michaela - team Vilgain
Wszystko jak trzeba
Wszystko ok, jak trzeba: przesyłka na czas, zawartość zgodna z opisem, polecam.
Błyskawiczna dostawa:) Wyjątkowo mogłam kupić czekoladę bez lecytyny słonecznikowej na którą mam nietolerancję. Super:)
Fajnie że wszystko szybko dotarło było d…
Fajnie że wszystko szybko dotarły było dobrze zapakowane
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysylka. Polecam
Świetne produkty bez konserwantów i ulepszaczy. Polecam wszystkim.
This is too tasty, nuts in chocolate is addictive