Produkt bardzo ładny, spełnił oczekiwania, ekspresowe wykonanie. Niestety firma kurierska nie wywiązała się z dostarczenia, mimo, że byłam pod wskazanym adresem o konkretnej godzinie, kurier nie dzwonił i nie doręczył przesyłki. Nie dostałam żadnego powiadomienia (ani telefonicznego ani mailowego) z informacją że przesyłka nie została dostarczona i ze zaniesiono ją do punktu odbioru. W punkcie odbioru nie chciano mi jej wydać, bo nie mając żadnego powiadomienia nie miałam też kodu odbioru. Bardzo stresujące doświadczenie bo przesyłka była prezentem, który miał być wręczony w konkretnym terminie.
Opinie nt. sklepu puzzleYOU PL
Wspaniały prezent, bardzo dobrze wykonane. Można samemu kadrowa zdjęcia i przychodzą faktycznie takie, jak powinny. Zdecydowanie polecam na prezent od serca!
18 paź 2024
Produkt bardzo dobrej jakości
Wszystko zgodne z zamówieniem
Dostawą szybko
Kontakt z firmą bardzo dobry
Polecam jestem mega zadowolony
Brakuje numeru telefonu w formularzu składania zamówienia co utrudnia kontakt z kurierem.
Ale puzzle piękne, polecam
Odpowiedź ze sklepu puzzleYOU PL
Nikt nie chce, aby kierowcy rozmawiali przez telefon podczas jazdy, a DHL chce, aby samochód dostawczy zatrzymywał się tylko w celu dostarczenia paczek. Gdybyśmy mieli pole na numer telefonu, nasi klienci oczekiwaliby, że kierowca do nich zadzwoni, ale ta usługa nie jest świadczona przez DHL w przypadku standardowych przesyłek. Można jednak wpisać swój numer telefonu w polu "Dodatkowe informacje adresowe", mając nadzieję, że kierowca zrobi wyjątek. ¯\_(ツ)_/¯